promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Skandináv lottó: bámulatos számokat húztak ki ezen a héten, a 240 millió forint ezen a pár számon múlt csupán
Borítókép:  MédiaKlikk
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szerda legfontosabb számai következnek, íme a Skandináv Lottó nyerőszámai.

Szerdánként kerül sor a Skandináv Lottó sorsolására, mely a hét egyik csúcspontja, kettős izgalmat kínálva a játékosoknak. Igaz vannak sorsolások, ahol sokkal sokkal nagyobb a nyeremény, ám ettől még nem kevésbé izgalmas kérdés hétről hétre, hogy mégis ki viszi haza a több millió forintot.

Ebben a lottójátékban ugyanis nem csupán egy, hanem két sorsolásban is részt vehetünk egyszerre: egy gépi és egy kézi sorsolásban. Ez a különleges játékformátum emeli ki a Skandináv Lottót más lottók közül, és adja meg a játékosoknak az extra izgalmat.

Az első sorsolásnál a gép véletlenszerűen kiválasztja a nyerőszámokat, míg a második sorsolásnál egy kézi, emberi faktor is bekerül a képbe, növelve ezzel a játék varázsát és egyediségét. A két sorsolás együttesen fokozza a várakozás izgalmát, miközben a játékosok élőben követhetik figyelemmel a számok kihúzását.

A Skandináv Lottó így nem csupán a szerencsepróba, hanem egy valódi élmény is, melynek során a játékosok részesei lehetnek a lüktető játékhangulatnak. Ez a dupla sorsolás lehetőséget teremt a játékosoknak, hogy két alkalommal is reménykedjenek a nyereményben, és a sorsolásokon való részvétel izgalma garantáltan emlékezetes pillanatokat fog szerezni a játékosoknak.

A Skandináv lottó harmadik hetének sorsolását vártuk izgatottan, ahol a főnyeremény várható összege 240 millió forint volt. A sorsolást a Duna TV-n élőben közvetítették. A szelvények leadási határideje szerda délután 18 óra volt, és reméljük, hogy senki sem feledkezett meg erről, hogy ne vesszenek kárba a kiválasztott számok.

Gépi sorsolás: 3, 19, 11, 22, 32, 25, 9

Kézi sorsolás: 25, 19, 28, 32, 3, 5, 10

Az eredmények szerint sajnos nem volt hét találatos szelvény ezen a héten. A következő héten a várható főnyeremény összege 320 millió forintra emelkedik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás