promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitört a balhé a Lidl-ben, egymást ütötték-verték a vásárlók az akciós termékekért, döbbenetes videó látott napvilágot
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki a szilveszteri slágertermékekre hajtott.

A németországi Lidlökben, Aldikban, Kauflandokban és hasonló áruházakban december 28-án kezdték el árulni a pirotechnikai eszközöket, melyeket természetesen csak három napig szilveszter napjáig lehetett a boltok pocain megvásárolni. Azonban így sem csoda, hogy rendkívüli állapotok alakultak ki a boltokban.

A Lidl egyik alkalmazottja, Kevin egy Tiktok-videóban számolt be a történtekről. A férfi felelevenítette, hogy amikor reggel 5:55-kor megérkezett a hajnali műszakba, a vásárlók már a parkolóban várakoztak, mikor pedig egy órával később kinyitottak, 150 vásárló özönlötte el őket. Berontottak az üzletbe, és azonnal rávetették magukat a tűzijátékokra, néhány vásárló pedig többször is fordult és megtömte a bevásárlókocsit.

Egyáltalán nem tudtunk lépést tartani

 – mondta Kevin az rtl.hu által kiszúrt videóban.

De emellett is számos videó került elő arról, hogy milyen rendkívüli állapotok uralkodtak a háromnapos akció időszakában. A Lidl alkalmazottai például közvetlenül a raktárból dobáltak ki pirotechnikai eszközöket a bejáratnál várakozó tömegbe, amelyen az egyik vásárló igencsak kiborult.

A Lidl kapcsán egyébként nemrégiben mi is beszámoltunk arról, hogy az üzletlánc milyen új rendszert vezet be az ország összes üzletébe. A rendkívüli változás már január 1-jén életbe lépett. És mint kiderült, elindult a REpont, aminek keretében az egyedi jelzéssel ellátott termékeket kell keresni. Az alábbi logókkal ellátott palackokat ugyanis a Lidl üzleteiben visszaveszik a kifejezetten erre a célra kihelyezett automatákban, melyekért darabonként 50 forintot kapunk vissza.

Amennyiben olyan palackot vásárolunk, amin nem találunk ilyen jelölést, azokat továbbra is otthon, szelektíven tudjuk gyűjteni, az erre kialakított gyűjtőedényekben. Amiken ugyanis nincs logó, azokat a visszaváltási REpont automata nem tudja visszavenni.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás