promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtélyes csészealj vette át az uralmat a repülőgép felett, döbbenetes felvétel sokkolja az internet népét
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már több mint egymillióan látták a videót.​

Elképesztő felvétel kezdett el terjedni a legnagyobb videómegosztó portálon.

Nagyon sok embert foglalkoztat az a kérdés, hogy vajon igazak-e azok a teóriák, miszerint a földönkívüliek valóban léteznek, sőt már többször is meglátogatták a Földünket. Az utóbbi évtizedekben rengeteg olyan felvétel került elő, amelyekről azt állítják, hogy repülőcsészealj látható rajtuk. Ezek közül pedig elég sokat repülőgépekből videózzák le.

Így történt ez most is. A History Youtube-csatornáján közzétett videón ugyanis az látható, ahogy egy UFO átveszi az irányítást a repülő felett a pilótától. Ezek egyébként rekonstruált pillanatok és a szakemberek idézik fel a valós események részleteit, ám így is több mint egymillióan tekintették meg a felvételt. Igazolni természetesen senki nem tudja, hogy igaz az, amiről a videórészletben beszélnek, de így is nagyon sokan hisznek abban, hogy az elmeséltek megfelelnek a valóságnak.

Kísértetiesen hasonló eset történt egyébként 2018 márciusában Görögország közelében, az Égei-tenger fölött is előfordult egy Athénba tartó repülőgéppel. Ott az is tisztán hallatszik az egyik hölgy utas döbbent kérdése, hogy mégis mit is látnak, ám erre persze senki sem tudott válaszolni neki.

A sötét színű, szivar alakú objektum ebben az esetben bálnaként emelkedett ki a felhőkből és hosszú ideig nyomon is kísérhettük. Váratlan dolgot tett, ugyanis hihetetlen mértékben megnyúlt, amitől egy idő után már csak széles füstcsíknak tűnt. 

Nyilvánvalóan nem ezek az első ufóészlelések, amelyet állítólagosan rögzítettek, és ahol a fizika törvényeinek ellentmondóan viselkedik a megfigyelt azonosítatlan repülő tárgy.

A Pentagon egyik volt tisztje például évek óta bizonygatja, hogy földönkívüliek márpedig igenis léteznek, ám erre minden kétséget kizáró bizonyíték természetesen nincs, ahogy arra sem, hogy ezeken a felvételeken valóban azt látjuk, amit az UFO-hívők állítanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás