promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már az ősidőkben is léteztek űrhajók? - Íme a bizonyíték
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hogyan lehetséges, hogy az ősi indiai képeken, leírásokban űrhajókat használtak, hogy az égbe repülhessenek? Csak misztikus ősi legenda, vagy tudományos tény?

A vimana egy olyan légijármű, ókori űrhajó, amely az indiai mitológiában és védikus szentírásokban szerepel. Az indiai hagyományok szerint a vimanák olyan repülő szerkezetek voltak, amelyeket az istenek és hősök használtak az űrben való utazáshoz.

Az indiai mitológiában a vimanák különböző formákat ölthettek, és különböző anyagokból készülhettek, például aranyból, ezüstből vagy kristályból. A vimanák képességei közé tartozott a repülés, a sebesség, a lebegés és a tér-idő dimenziók átlépése.

A vimanákra vonatkozó részletes leírások megtalálhatók az ókori indiai szentírásokban, például a Mahabharata és a Ramayana epikus művekben. A megdöbbentő, hogy ezek a leírások nagyon részletesen beszélnek a vimanák különböző típusairól, a belső berendezésükről, a fegyvereikről és a repülési technikákról.

Az indiai vimanák képességei és tulajdonságai sokak számára rejtélyesek és misztikusak maradnak. Néhányan úgy vélik, hogy a vimanák valóságos repülő szerkezetek voltak, amelyeket az ősi indiaiak fejlesztettek ki, míg mások szerint ezek a leírások csak mítoszok és szimbólumok és valójában soha nem valósították meg őket.

Fontos megjegyezni, hogy a vimanák létezését nem támasztja alá semmilyen tudományos bizonyíték vagy megbízható történelmi adat. Azonban nagyon sokan hisznek a létezésükben, annak ellenére, hogy a vimanák inkább az indiai mitológia és vallás részét képezik, és az ősi indiai kultúra és hagyományok fontos elemei.

Összességében a vimanák az indiai mitológia részét képezik, és olyan légijárművek, amelyeket az istenek és hősök használtak az égben való utazáshoz. Bár a vimanák misztikus és érdekes fogalmak, nincsenek megbízható bizonyítékok a létezésükre a valóságban.

(Forrás: Airpowerasia.com)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás