promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lövöldözés a plázában: lelőtték a népszerű youtubert, az elkövető megúszhatja a börtönt
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pláza közepén lőtték le a híres youtubert.

Azonnal pánik tört ki a zsúfolt plázában a lövöldözés miatt. Megrázó felvételt mutattak be a bíróságon, amin jól látszik, hogy a 31 éves futár előveszi a fegyverét, és lelövi a 21 éves youtubert.

Az eset még tavaly áprilisban történt egy dallasi bevásárlóközpontban, ahol Tanner Cook, a Classified Goons nevű YouTube-csatorna tulajdonosa inzultálta Alan Colie-t, aki többször is felszólította a fiatalembert arra, hogy hagyja őt békén, és menjen távol tőle, de a tartalomgyártó még inkább zavarta a futárt.

Cook leginkább prank-videókat csinál, és a nézettség kedvéért akkor éppen Alan Colie-t szemelte ki magának a plázában. A férfi viszont hamar megunta a bunkó youtuber viselkedését, belelőtt a mellkasába.

Az ügyben eljárás indult, a napokban pedig bemutatták a bíróságon azt a felvételt, ami az esetről készült. Ezen az látszik, hogy Cook milyen bunkó módon próbálja kibillenteni Colie-t a komfortzónájából. Bár a tárgylás még nem ért véget, ítélet nem született, de a felvétel alapján az esküdtszék ártatlannak véli a futárt.

Ügyvédje elmondása szerint Alan veszélyben érezte magát, ezért önvédelemből használta a fegyverét. Ugyanis az ő szemszögéből egy ismeretlen, nála sokkal nagyobb férfi az arcába mászva inzultálta őt, és többször felszólítás ellenére sem hagyta őt békén.

Korábban sokan egyetértettek abban, hogy a futár bűnös, de a felvétel bemutatása után megváltozott az álláspont. Most már a youtubert tartják felelősnek a történtekért, Colie önvédelmét pedig jogosnak tartják. Az ítélet azonban még nem született meg, ha mégis elítélik a futárt, akár 10 évnyi börtönbüntetést is kaphat.

(forrás: Esport1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás