promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – október 2: közelít a szerelem néhány csillagjegy felé, de a viharfelhők is gyülekezhetnek közben
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosra és az Oroszlánra is rátalálhat ezen a héten a romantika, a Nyilasnak azonban rosszul indulhat minden. A napi horoszkóp segít, hogy ne csússzon ki a kezed közül az irányítás, de hallgatnod kell rá, hogy mit jósol a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Szívügyekben remekül alakulhatnak a dolgaid, ha hagyod magadat szeretni. Nem ártana belevinned egy adag lazaságot ebbe a hétbe. Legyél spontán, és igyekezz azt csinálni, amihez kedved van. Ha mégis akad kötelező elfoglaltságod, azt ne vedd véresen komolyan, csak ha nagyon fontos és kiemelkedő a dolog.

Bika (április 21. - május 20.)

Alaposan mérlegelj mindent, mielőtt cselekednél. A gyors döntések jelenleg nem igazán lesznek eredményesek. A találékonyságod kicsit szegényes az utóbbi időben. Igazából az ősz is lemeríti egy picit az energiáidat. Ha tudod, hogy fontos döntések kerülnek eléd a hét elején, akkor azt inkább beszéld át a családdal vagy a barátaiddal.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha ügyesen kevered a kártyáidat, akkor ma végre olyan gondokat is megoldhatsz magad körül, amik már régóta húzódnak. Közben a fejlődés és a változás útjára léphetsz, tényleg minden csak elhatározás kérdése. A bolygók segíteni fognak, hogy egyre közelebb kerülj a céljaidhoz. Délután vagy este vonulj el, és inkább otthon kapcsold ki az agyad.

Rák (június 22. - július 22.)

Sok érdekes dolog történhet veled a mai napon: izgalmas találkozás várhat rád, hallhatsz egy nem mindennapi örömhírt, vagy akár egy olyan lehetőség is eléd kerülhet, aminél nem szabad hezitálnod, azonnal meg kell ragadnod. Pozitív nap lehet ez, ha merészebb vagy a kelleténél. Gondolkozz úgy, hogy nincs mit veszítened, és a mának kell élned.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Pompásan érzed magad, és ha gyorsan túllendültél mindenen, akkor fel is tudsz töltődni. Magadra kellene a legtöbb időt szánnod a munka mellett. Ne hagyd, hogy mások problémái elvegyék az életkedvedet. Olykor önzőnek kell lenned kicsit. A szerelemben szerencsés időszak vár rád – ha szingli vagy, akkor hamarosan új ajtók nyílhatnak ki előtted.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy baráti beszélgetés során sok lehetőség tárul eléd. Neked kell eldöntened, hogy ez a dolog változtathat, javíthat-e az életeden, vagy éppen ellenkezőleg. Gondolj végig mindent, de nem árt egy másik fél véleményét is kikérned arról, hogy melyik útra akarsz rátérni. Ha nagy a káosz körülötted, akkor ideje rendbe tenni a dolgokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon sokat tudsz apróságokon rugózni. Nem kellene, hogy túlértékeld a lényegtelen dolgokat. Ha belelovalod magad, akkor igazán el tudja rontani az egész a hangulatodat. Eléggé szétszórt is lehetsz, szóval mindenképpen jobban kell koncentrálnod. Pörgesd fel a napot, este pedig térj hamarabb nyugovóra. Ne aggódj, a rutinod hamar vissza fog állni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Semmiképpen ne vágj bele új dolgokba a hét elején. Olyan lemaradásaid vannak, amiket muszáj vagy behozni. A környezeted nagy része elég rossz hangulatban lehet. Vigyáznod kell velük, mert egyetlen ártatlan megjegyzéssel óriási vitát robbanthatsz ki. Van elég dolgod, járjon az a fejedben. Nem árt, ha este kicsit előre tervezel erre a hétre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég sok feladat szakadhat a nyakadba a mai napon. Lenne elég dolgod a háztartás körül, és a családdal is kellene valamennyit foglalkoznod. Próbálj meg mindenre időt keríteni. Ebben persze benne van a kikapcsolódás is, mert ha nem foglalkozol magaddal kicsit, akkor könnyen besokallsz és a heted is rosszul fog indulni.

Bak (december 22. - január 20.)

Olyan dolgokba vághatsz bele, amik egyáltalán nem visznek előre és szükségtelenek is. Ne szervezkedj titokban, de ne is pletykálkodj. A munka után próbáld meg a hobbiddal elütni az időt, és vonulj kicsit el, különben a fura hangulatod miatt ellenségeket szerezhetsz magadnak. Ha túlbonyolítod a dolgokat, akkor nagy kavart okozol magad körül.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Próbáld meg rendbe tenni a fejedben a dolgokat. Már az ébredés után sem igazán tudod mit kezdj magaddal. Számtalan lehetőség áll előtted, és akár fel is készítheted magadat a kihívásokra, amikről biztosan tudod, hogy jönni fognak. Délután érdekes fejlemények indulhatnak el körülötted, de ne vegyél komolyan semmit. Abba főleg ne szólj bele, ami nem a te dolgod.

Halak (február 20. - március 20.)

A vonzerőd erős, amit nyugodtan a javadra fordíthatsz. Lehet az utóbbi időben elhidegültél egy barátodtól. Ha egy vita miatt, akkor jobban járnál, ha te kezdeményeznéd, hogy beszéljétek meg. Viszont ha az van a dologban, hogy túl elfoglalt voltál, akkor ideje lenne minél hamarabb felkeresned. Az estét áldozd a pihenésre, ha ez a hétvégén nem jött össze.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás