promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – október 1: az új hónap szerelmet, de totális összeomlást is hozhat néhány csillagjegynek
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérleg mindenképpen muszáj lesz változtatni a tervein, míg a Skorpió kivételesen retteghet a jövőtől. Sok csillagjegy számára egy új kezdet lehet ez a hónap, és a mai napi horoszkóp segít, hogy a helyes utat válaszd.

Kos (március 21. - április 20.)

Ha sok mindent vállalsz be akkor az stresszessé tehet a hét utolsó napján, és nem is tudod rendesen feltalálni magad. Igyekezz kézben tartani mindent, és lépcsőzetesen haladni. Ha valami tovább tart, amiatt ne forrjon fel az agyvized, mert az sokkal nagyobb gond, ha hibákat vétesz. A mostani bolygóállás kedvezhet az emberi kapcsolatoknak, bár ezt holnap fogod tudni igazán kihasználni.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem igazán vagy a csúcson lelkileg és érzelmileg sem. Sajnos egy valaki segíthet rajtad, és az Te magad vagy. Fel kell felfedezned, hol vannak a problémák, és neked is kell orvosolnod azokat. Bár a külsős segítség jól jöhet, de mit sem ér, ha nem tudod hatásosan összerakni magadat. Minél hamarabb helyre kell ráznod a lelki egyensúlyodat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A hét utolsó napján is sok terved lehet, de azért ne keseredj el, ha ezek nem úgy alakulnak, ahogy tervezted. Magabiztosságot sugároznak feléd a bolygók, szóval ezeket igyekezz is kihasználni. Fontos, hogy néha szabadulj ki a nyüzsgésből. El kell terelned a gondolataidat, mert olyan problémák is járnak a fejedben, amikre még nem most kell megoldást találnod. Ha szingli vagy, ebben a hónapban a szerelem is rád találhat.

Rák (június 22. - július 22.)

Remekül érzed magad a bőrödben, így jól zárulhat a hétvégéd. Próbáld meg felvidítani a környezetedben élőket, főleg azokat, akik nagyon közel állnak hozzád lelkileg. Így egy még szorosabb kapocs alakulhat ki köztetek. A jó hangulatod miatt te lehetsz a középpontban, amit nagyon fogsz élvezni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Teljesen ki van nyitva a tudatod. Ezt a napot értékesen tudod eltölteni, mert benned van a vágy az új ismeretek felé. Vegyél elő néhány könyvet, böngészgess az interneten, beszélgess mély dolgokról a közeli környezeteddel. Egy új világszemlélet sokat segíthet, hogy kirántson a depresszióból. Ha van párod, akkor vele is varázslatos időt tudsz eltölteni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit már kezd az agyadra menni sok minden. Előtörhet belőled a szeretethiány, amit mihamarabb orvosolnod kellene. Egy szimpla meghitt beszélgetés is segíthet rajtad, ahol ki tudod adni magadból a feszültséget. Ha szingli vagy, akkor szívesen elmerülnél már valami kalandban, de ez most nem a legjobb ötlet, bár ettől még nyitottan ismerkedhetsz. A hónap legvégén jöhet össze a nagy találkozás.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nemsokára olyan információk juthatnak a birtokodba, amik miatt muszáj leszel változtatni a terveiden. Ez egyáltalán nem baj, mert a jó irányba fog terelni az egész, szóval ne legyél dühös amiatt, hogy többlet munkával jár a dolog. Fontos, hogy megértsd a közeli környezetedet, így el tudod kerülni a vitákat. Ez a hónap nagy változást hozhat, ha engedsz neki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Remélhetőleg el tudtad kerülni a munkát a hétvégén, mert ha nem, akkor az erős feszültséget generálhat benned. Most nem éppen van meg benned az a könnyed hozzáállás, ami szokott jellemezni. Félelmek, aggodalmak kerülhetnek elő a jövővel kapcsolatban. Egy mély, agykikapcsolós beszélgetés sokat segíthet rajtad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon kattog az agyad, de ez most egyáltalán nem jelent rosszat. A kreatív energiáid elkezdenek lassan felerősödni, és sodorni fognak az álmaid felé. Persze fontos, hogy közben két lábbal a földön maradj. Bizony vannak egyéb kötelezettségeid, és a barátaid, a családod sem venné jó néven, ha lelkileg elhanyagolnád őket ezekben az időkben.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha nem tudsz kellőképpen megnyugodni, akkor könnyen vitába keveredhetsz bárkivel. Pedig nem ezzel kellene elütnöd az időt a hét utolsó napján. Igyekezz törekedni a harmóniára, és a céljaid lebegjenek a szemed előtt. A jövő hét eleje döcögős lehet, szóval inkább pihend ki magad. Ha úgy van, inkább vonulj el a többiektől.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hamarosan új feladatok és kihívások kerülhetnek eléd, amikre nem ártana rápihenned kicsit. Előkerülhet a határozott és talpraesett éned, de ez csak akkor tud a maximumon pörögni, ha higgadt vagy, valamint kicsattansz az energiától. Az ismeretlen tereptől semmiképpen sem szabad félned, hidd el, pont hogy élvezni fogod.

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygók jó hatással vannak rád és elég sok mindent tisztában tudsz látni. Fejben nem is ártana kicsit rendbe tenni az ügyeidet jelenleg. Elég sok mindent elhanyagoltál mostanában, amit ideje lenne pótolni. Lehet nem érzed komoly dolgoknak ezeket, de azzá válhatnak később, ha nem figyelsz és nem vigyázol.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás