promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 29: a hétvége előtt egy méretes katasztrófa üthet be, de most megnyílik előtted a jövő, hogy megakadályozd
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpiót alaposan kihasználhatják, a Vízöntő kimerültsége pedig végzetes hibákat hozhat magával. A napi horoszkóp segít, hogy ne boruljon fel a kártyavár, amit egész héten türelmesen építgettél.

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé ki tudsz kelni magadból, és változékony a hangulatod. Az az igazság, hogy jelenleg magadban kell keresned a hibát. Könnyen vitákba tudsz keveredni, de aztán rájössz, hogy ezek a dolgok csak neked fontosak, és már mindenki elengedte a füle mellett. Találj vissza önmagadhoz, mert ez nem te vagy.

Bika (április 21. - május 20.)

Érdemes összeszedni a gondolataidat. Ha valami hibás lépést csináltál az elmúlt napokban, akkor azt próbáld meg kijavítani. Az optimizmusod most visszaüthet, mert néhány dologban elbízhatod magad. Lehet energikus és lendületes vagy, de ezek mellett legyél megfontolt is. Akadnak problémák, amiknek ma mindenképpen pontot kellene tenned a végére.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vedd elő a taktikus énedet, mert így sok tehertől tudsz megszabadulni hirtelen. Persze ne kockáztass nagyot, csak pont annyit, amennyit szükséges. A határozottságod ismét elkezdhet utat törni magának. Új és izgalmas emberekkel léphetsz kapcsolatba, és ha fáradt is vagy, azért próbálj meg kimozdulni a négy fal közül.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit nehezebben indul a napod, de ne aggódj, mert utána vissza tudod szerezni a lendületed. Hozd ki a legtöbbet a lehetőségekből, amik hirtelen eléd kerülnek. Figyelj oda, hogy ne vállald túl magad – általában önzetlen vagy, de most tényleg csak a saját feladataidra koncentrálj. Ha ellágyul a szíved, akkor mentsd ki valahogyan magad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem sok kedved van a munkához, de nem szabad, hogy ez felborítsa a napodat. Igyekezz erőt venni magadon, és mindent időben letudni. Utána fel tudsz szabadulni, és egy remek hétvége várhat rád. Próbáld meg mindenben a pozitívat látni, és megtalálni az örömet. A humorod elég sok nehézségen átlendíthet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Valahol elfolyik a pénz, és ezt a dolgot bizony jobban a kezedben kellene tartanod. Vannak olyan szegmensei az életednek, ahol szorosabbra kell húzni a nadrágszíjat. Váratlan kiadások üthetik fel a fejüket, és jobban jársz, ha ezeket még időben rendezed. Tervezz előre, és ne tologass semmit.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy ember iránt egyre mélyebb ragaszkodást érezhetsz. Magadban kell eldöntened, hogy fel vagy erre készülve, vagy sem. Nem szoktál félni a csalódástól, így az a legjobb, ha átengeded magad ennek az érzésnek. Most még akkor is rendbe tudod tenni a szerelmi életedet, ha az lejtmenetben van. Ragadj meg minden lehetőséget.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ingoványos talajra léphetsz, és kihasználhatják a nyitottságodat. Az a legrosszabb amit tehetsz, ha bepánikolsz. Te is ugyanúgy oda tudsz csapni, csak sokan még nem ismerik ezt az énedet a környezetedben. Védd csak meg magad, mert rátalálsz majd magadban ehhez a tökéletes eszközökre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jó lenne, ha nyitott szemmel járnál, mert végre kihasználhatnál egy lehetőséget, ami mellett mindig elmész. Ha feltűnik, akkor elég motiváltnak kell lenned ahhoz, hogy belevágj. A merészséged sok kaput nyithat ki előtted, amit eddig bezártnak hittél. A bolygók remek időszakot jósolnak neked, így ne félj semmi új kihívástól.

Bak (december 22. - január 20.)

Sok mindent teszel a környezetedért, hogy minden rendben menjen, de nem érzed azt, hogy ezeket visszakapnád. Olykor benned van az önfeláldozás, de bármikor elszakadhat emiatt nálad a cérna – valljuk be jogosan. Ügyelj arra, hogy mindenki kivegye a részét a terhekből, és ne cipelj mindent egyedül a hátadon. Ne feledd, a felelősség sem mindig a tiéd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egyre kimerültebb vagy. Ha nagyon sok problémával foglalkozol egyszerre, az igazán fel tud őrölni. Csinálnod kellene egy fontossági sorrendet, és amit lehet, azt halaszd későbbre. Igazán rád férne egy kis kikapcsolódás és pihenés. Az is jót tehet, ha otthon vonulsz el egy kicsit, és szentelsz a hobbidban egy kis időt.

Halak (február 20. - március 20.)

Egyre többet jár a jövő a fejedben. Kicsit felzaklat, ha feszült körülötted a helyzet de meg kell nyugodnod, és nem is ártana kibeszélned magadból valakivel. Sok dolog miatt fáradt és meggyötört lehetsz. Gondolkodj el, mi az, amitől új erőre tudsz kapni, és azzal próbáld meg körülvenni magadat. A terveidet részletekbe menően dolgozd ki, csak úgy érhetnek célt.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás