promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 23: durva veszekedések ronthatják el a hétvégét, de így el tudod kerülni a golyókat
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosnak ki kell gyomlálnia a stresszt az életéből, de a Skorpióra is egy komoly és nehéz beszélgetés várhat a hétvégén. A napi horoszkóp újra segít neked, hogy meg tudd előzni a bajt.

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet kicsit eluralkodott az életedben a stressz. Az nem lesz jó, ha a mai napon túlságosan teret engedsz neki. Most nem tudsz mindenkitől elvonulni, és bezárkózni a kis világodba. Előfordulhat, hogy kell néhány olyan kompromisszumot kötnöd, ami nem fog tetszeni, de szükség van ezekre az előrehaladás érdekében.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabad elveszned a részletekben. Ha minden problémának úgy állsz neki, hogy elkezded boncolgatni, akkor sosem fogsz végezni ezzel a nappal. Pörgesd fel magad, és hagyatkozz a rutinodra a kisebb feladatoknál. Kihúzhatja nálad a gyufát néhány ember, de türelmesnek kell lenned. Ne veszítsd el a fejed, még akkor sem, ha tudod, hogy neked van igazad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A mai napon sebezhetőbb vagy, és lelkileg jobban megviselhet néhány kritika. Tudod jól, hogy néhány emberből inkább csak az irigység beszél, szóval ne figyelj oda rájuk. Ne ijedj meg, mert nehezebben indulhat a délelőtt, de később tisztulni fog a kép, és minden a helyére tud kerülni a fejedben. Az estét töltsd azokkal, akik mosolyt tudnak csalni az arcodra.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók elősegítik a kommunikációt nálad, szóval tedd félre a távolságtartó oldalad. Most egy emberben amúgy is kellemesen csalódhatsz. Legyél kicsit spontán, mert nem szabad, hogy feszengés uralkodjon rajtad egész nap. Meglátod, hogy higgadtan mindennek pontot tudsz tenni a végére. Este teljesen felszabadulhatsz, de most talán jobb, ha otthon töltődsz fel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hála égnek nagyon energikusnak érezheted magad. Ez azonban vissza is üthet, főleg akkor, ha nem tudod hogy levezetni. Ha otthon kell maradnod, akkor is próbáld meg feltalálni magadat, és ne ugrálj másoknak az idegein. Úgy néz ki most le kell fárasztanod magad, hogy jobban menjen a pihenés.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet nem úgy indul ez a nap, ahogy eltervezted, de ne engedd ki az irányítást a kezeid közül. Kreatív vagy, és bármiben azonnal tudsz lépni. Azért ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez. A felszabadultság sok problémától tud megkímélni. Képes vagy a békülésre, szóval el tudsz simítani egy régóta húzódó vitát.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Félre kellene dobnod minden problémát. Ha nem kell dolgoznod, akkor végre használd ezt a hétvégét arra, amire való. Pihenj, töltődj fel, a gondokat pedig hagyd az ajtón kívül. Figyelj oda, hogy ne piszkálódj, mert a közeli környezeted is nyugalomra vágyik. Ha van rá lehetőség, akkor próbálj meg kimozdulni a négy fal közül – nagyon jót tehet egy séta is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Úgy néz ki egy nehéz beszélgetés várhat rád a hétvégén. Lehet elő kell venned egy dolgot, ami már régóta nyomja a lelked. Mindenképpen szeretnéd kibeszélni magadból, de figyelj oda, hogy ehhez megbízható embert válassz. Ha nem így teszel, akkor nagy káoszt fogsz tudni okozni magad körül, és a problémád is csak elmélyül.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás kicsit belepiszkálhat a napirendedbe. A humorod sokat tud segíteni, hogy át tudj vészelni mindent. Most valóban fontos, hogy ne vegyél mindent véresen komolyan. Ha balul sült el valami, hát így történt, majd lesz jobb is. Ne fújd fel, ami bosszant, mert akkor csak még jobban mélypontra kerülsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Rossz hangulatodban vagy, de azok a dolgok fel tudnak dobni, amik a szívedhez közel állnak. Szóval az lenne a legjobb, ha a munkád elfelejtenéd, és elmerülnél a kedvenc hobbidban, akár egyedül, akár a családdal közösen. Meg kell tenned mindent, hogy erre a hétvégére megszabadulj a kötelezettségektől.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ideje lenne végre elengedned magad. Ha megvan rá a lehetőség, hogy pihenhess, akkor ne a gondok járjanak a fejedben. Esetleg ha dolgod lenne, akkor azon próbálj meg minél gyorsabban és hatékonyabban túljutni. Az lenne a legjobb, ha össze tudnád kötni a kellemeset a hasznossal valahogy. Igyekezz minél több időt ágyban tölteni.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy családi veszekedés robbanhat ki a hétvégén, amit ügyesen kordában tudsz tartani, ha nem merülsz el benne nagyon. Igyekezz elkerülni a rád irányuló golyókat, és akkor minden rendben lesz. Közben akadni fog egy ember a környezetedben, akivel végre tisztázhatod a valódi problémákat. Figyelj rá jól, mert sok mindenben felnyithatja a szemed.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás