promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
7 percig halott volt, olyasmit látott a túlvilágon, ami örökre megváltoztatta az életét
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfi pontosan emlékszik arra, hogy mi történt vele, miután meghalt.

Örök kérdés, hogy vajon létezik-e élet a halál után, eljutunk-e valahova a lelkünkkel, vagy egyszerűen csak elmúlunk, és onnantól kezdve már csak az emlékeink maradnak hátra. Eltérnek a vélemények ezzel kapcsolatban, de az mindenképp elgondolkodtató, hogy akiknek volt részük halálközeli élményben, azok szinte mindig azt mondják, hogy egy nyugodt, békés helyre kerültek, és onnan tértek vissza.

Egy Shiv Grewal nevű angol színésznek is hasonló élményben volt része, bár az övé egy kicsit specifikusabb volt. A 60 éves férfi még 2013-ban a feleségével vacsorázott egy étteremben, mikor úgy érezte, hogy valami nincs rendben. Mikor hazaértek, leheveredett egy kicsit, majd hirtelen elkezdett fázni. Ekkor a szemei felakadtak és szívrohamot kapott, a rémült és aggódó szerelme azonnal értesítette a mentőket.

Shiv Grewal 7 percen keresztül volt a klinikai halál állapotában, közben pedig mindenről tudott – majd egy olyan utazás vette kezdetét, ami teljesen megváltoztatta az egész életét.

A férfi a szívroham után tudta, hogy halott. Teljesen tisztában volt vele, hogy az agya a végét járja, és közben a testén kívül érezte magát, mint egy külső szemlélő. A semmi közepén volt, amiben úszni tudott, de közben megmaradtak az érzelmei és az érzékei. Viszont a nagy utazás közben elfogta őt a remény: annak a reménye, hogy ez még nem az út vége, és van esélye visszatérni.

Shiv Grewal az űrben utazott a messziségbe, de közben érezte, hogy van választása, hogy ott akarja-e hagyni az életét, vagy tovább szeretne állni. Ő követelte, hogy visszatérhessen a feleségéhez, és élhesse még tovább a jelenlegi testében a mostani életét – a kívánsága teljesült, ugyanis a mentősöknek sikerült visszahozniuk őt, és egy hónapnyi kóma után végre újra együtt lehetett élete szerelmével, akivel azóta is boldogok.

Itt lehet megnézni egy videót a férfiről, aki elmondása szerint akár a reinkarnációt is választhatta volna, de neki a saját életének folytatása kellett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás