promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 12: tragédiába futhat bele egy csillagjegy, ha nem tudja elengedni végre a múltat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűz a szakadék szélére kerülhet, míg a Bikának el kell temetnie a lusta énjét. Vigyázz, mert a mostani bolygóállás balszerencsét is hozhat, de a napi horoszkóp segít felkészülni mindenre!

Kos (március 21. - április 20.)

Az univerzum igyekszik felhívni a figyelmedet arra, hogy nem szabad mindenhez túl erősen ragaszkodnod. Pozitív változás érkezhet az életedbe, de a fejedben lévő rendetlenség ezt eléggé vissza fogja tartani, és persze az is, ha nem tudod rendesen elengedni a múltat. Teremts helyet a friss kalandoknak, amikről már régen álmodsz.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók abszolút nem sürgetnek, de te tudatosítsd magadban, hogy haladnod kell előre. Mindenképpen iktasd ki a lusta énedet. Amit meg tudsz oldani, azt semmiképpen ne haladsz későbbre a hétvégén. Minél több terhet veszed le a válladról, annál jókedvűbb és felszabadultabb leszel. Vigyázz, hogy mások ne vegyék el a motivációdat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem árt napirendre tűzni néhány fontos beszélgetést. Ha nem kommunikálsz a környezeteddel, akkor nem kulcsfontosságú dolgok mellett mehettek el. Készülj fel, hogy olyan témák is előkerülhetnek, amit sosem vitattatok meg a családtagokkal, barátokkal, pedig bizony kellett volna. Most a múltat úgy tudod lezárni, hogy felszakítanál régi sebeket.

Rák (június 22. - július 22.)

Te most pont akkor tudsz jól teljesíteni, ha nyugodtabb a tempó. Ha kapkodsz, akkor nem várt helyen hibázhatsz a hétvégén, és azt elég nehéz lesz helyrehozni. Sok ember próbára teheti a türelmedet, de ne hagyd magadat kizökkenteni. A közeli környezeteddel legyél picit megértőbb, mert valószínűleg most ők sincsenek csúcsformában.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem szabad hagynod magadat befolyásolni, különben olyan ötleteid veszhetnek el, amiket nagyon fogsz bánni. Állj ki magadért, a motivációra pedig használd a közeli barátaidat, vagy a párod. Ha egy hullámhosszon vagytok, akkor rengeteget fog tudni segíteni a terveidben. A sablonos dolgok abszolút nem fognak most örömet okozni neked.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ismét nagyon erős leszel a kommunikációban, és bárkit le fogsz tudni venni a lábáról. Ez jelenleg hasznodra válhat a munkádban és a magánéletedben is, mivel van mit helyretenni, még ha csak apróság is. Este nem ártana elterelned a gondolataidat, és kikapcsolódnod. A túl sok teher a szakadék szélére sodorhat – ne merítsd ki magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Már érezned kellene a változás szelét a levegőben, mert ha nem, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. A bolygók úgy állnak, hogy szerencsét hozhatnak neked, de előfordulhat, hogy az akadály pont te magad vagy. Fel kell hívnod magadra a figyelmet, és több merészséget belevinni a terveidbe.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Muszáj leszel tanulni a korábbi hibáidból, és összeszedni magad. Ha nem így teszel, akkor rengeteg erőfeszítésed a kárba fog veszni. Most nyitott szemmel kell járnod, és a problémákat precízen minden oldalról megvizsgálnod, csak így tudsz előrébb menetelni. Merítened kell azokból a bizonyos rejtett energiákból.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Továbbra is picit nehezebben találsz vissza önmagadhoz, és ennek a mostani szürke időszak sem tesz jót. Olyan emberekkel kell körülvenned magad, akik tudnak ösztönözni. Minden folyamatban lévő feladatodat igyekezz befejezni, különben elúszhatsz dolgokkal. A magánéletedben is akkor lehetsz boldog, ha stabilitás vesz körül. Most ne csábítson semmilyen kaland.

Bak (december 22. - január 20.)

Oda kell figyelned, mert lágyabb szívű vagy a kelletnél, amit elég gyorsan kihasználhatnak. Most még olyan embereknek is igent mondhatsz, akikben már csalódtál. A közeli barátaid véleményére jelenleg is számíthatsz, akik jelképesen rád öntik azt a vödör jeges vizet, ha szükséges. A saját céljaidra, feladataidra koncentrálj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet nincsen minden rendben körülötted, de most nem szomorodhatsz el még jobban. Előre kell tekintened, és pozitív energiákat gyűjteni. Közben tudod jól, hogy a közeli barátaidra, valamint a családodra mindig számíthatsz. Kamatostul megtérülhet, ha most felszívod magad, és a lelked megerősítésére koncentrálsz, mert utána újult erővel térhetsz vissza.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem vagy túl optimista hangulatban, és szerelmi konfliktusok is felüthetik a fejüket. Lehet jobban járnál, ha a saját boldogságodra fordítanál figyelmet. Ha elhanyagolod magad, akár még depresszióba is eshetsz, és ebben a nyári időben ez a legrosszabb hatással lehet rád. Előzz meg mindent, ami csalódást okozhat.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás