promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyomorforgató dolgot talált a Sparos húsban, felbőszült a vásárló
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Undorító, amit a Sparos ételben talált.

Előfordul, hogy a boltban vásárolt élelmiszerben néha oda nem illő dolgot találunk. Ezek igen kellemetlen szituációk, hiszen a vásárló fizetett valamiért, amiről később kiderül, hogy nem olyan a minősége, mint azt elvárta volna. Most a Promotions egyik olvasója küldött szerkesztőségünkben egy levelet, amiben arról írt, hogy milyen gyomorforgató dolgot talált a Spar egyik ételében.

Olvasónk korábban már több botrányos történetet osztott meg velünk, amit valamelyik üzletlánc egyik boltjában tapasztalt: küldött beszámolót például egy Lidl-ben, illetve egy DM-ben történt esetről. Olyat viszont eddig még nem tapasztalt, hogy egy boltban vásárolt élelmiszerben olyan dolgot talált volna, ami emberi fogyasztásra nem alkalmas.

Elmondása szerint az egyik Spar üzletben vásárolt néhány darab Enjoy Nuggets húsfalatkát, mellé pedig kettő darab teljes kiőrlésű császárzsemlét. Mindezért összesen 935 forintot fizetett, amiből 800 forint volt csak a nuggets. Beszámolójában hangsúlyozta, hogy bár az étel reggelig a hűtőszekrényében volt tárolva, a benne talált dolog nem emiatt keletkezett benne.

„Az egyik egri Sparban vettem ezt. A csomag kibontása után volt tapasztalható egy fekete állagú, sötét csík az élelmiszer közepén. Fogyasztásra nem volt alkalmas, mert valamilyen apró, kemény granulátum ropogott az ember foga alatt. Az élmény leírhatatlan volt”

- írta levelében olvasónk, aki több fotót is küldött a beszámolója mellé.

Ezeken látszik, hogy milyen típusú nuggets-ről van szó, és mi volt a közepében, ami olvasónk állítása szerint fogyasztásra nem volt alkalmas.

Szerkesztőségünk levélben érdeklődött a Spar-nál, hogy ezek a Nuggets-ek a saját márkájuk egyike, illetve hogy valóban előfordulhat-e, hogy a gyártás során olyasmi került bele a húsba, ami nem ehető. Cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ, de amint ez megtörténik, azonnal kiegészítjük a cikket.

(Olvasói fotók)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás