promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egész életed megváltozik ha ezt az egyszerű dolgot megteszed, a falba vered majd a fejed, hogy erre eddig nem gondoltál
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha az ember azt hallja, hogy okosotthon, egyből egy háromszintes, full high-tech több száz milliós házra gondol, pedig a legtöbb ilyen okoseszköz már igen baráti áron elérhető és nagyban meg tudja könnyíteni az átlagemberek mindennapi életét.

Először is nem kell mindent "okosítani". Ha csak néhány eszközt szerzünk be, már azzal is sokat javíthatunk az életminőségünkön és minden túlzás nélkül akár órákat tudunk megspórolni, amit ezentúl házimunka helyett mással tölthetünk el.

Néhány dolog, ami szerintem nem hiányozhat egy olyan háztartásból, ahol fontos az időmenedzsment és a lehető leghatékonyabban akarják az ott élők megszervezni a munkafolyamatokat:

Robotporszívó:

Sokak egyik leggyűlöltebb elfoglaltsága a porszívózás. Hangos, a zsinór mindenbe beleakad, el kell húzni a bútorokat, egyszóval időigényes elfoglaltság, amit ráadásul gyakran meg kell csinálni. Ezt a problémát oldja meg egy alig 30 centi átmérőjű kis kerek eszköz. Ártól függően változik, hogy mennyire okos az eszköz: van ami távolról beprogramozható és indítható, van, ami beszkenneli az egész szobát és így lehetőségünk van akár csak egy helyen felszedetni vele a koszt, illetve van felmosós változata is.

Azonban takarítani már a legolcsóbb változata is remekül tud és kapaszkodj meg, ezek az eszközök már 7000 forintért is kaphatóak. Nem nagy azért, hogy soha többet ne kelljen porszívót venni a kezünkbe, igaz?

AirFryer:

A fakanál feltalálása óta nem volt akkora forradalom a konyhában, mint amit a légkeveréses sütők indítottak el. Praktikussága és gyorsasága miatt hamar a háztartások kedvence lett, gombamód megszaporodtak az erre kiadott receptkönyvek és ez jól is van így, mivel hihetetlen nagy segítséget jelent akár egy, akár több főre készítünk ételt. Előételtől a süteményig bármi elkészíthető vele, különböző kiegészítőkkel pedig növelhető a hatásfoka.

Különböző méretekben kapható, már 14000 Forinttól.​

Levegőtisztító:

Bár ez némiképp kilóg a háztartási gépek sorából, azonban szintén egy (szerintem) nélkülözhetetlen eszközről van szó. Egyre többen szenvedünk valamilyen allergiától, egyre agresszívebb a parlagfű virágzás, egyre nagyobb a szmog és ez mind mind azt eredményezi, hogy összességében koszosabb az a levegő is, amit otthon belélegzünk. A légtisztító ezt a levegőt szűri meg (egy kicsi, csendes eszközről van szó, tehát egyáltalán nem zavaró a mindennapokban) és engedi vissza a szobába teljesen tisztított állapotban. Érdemes csukott ablak mellett használni, ebben az esetben már fél óra alatt érezhető az eszköz pozitív hatása.

12000 Forint körül már márkás darabot vásárolhatunk, amelynek biztosan elégedettek leszünk a működésével.

Ahogy a cikk elején írtam, egyáltalán nem hatalmas kiadásról van szó, így ha kedvet kaptatok, akkor irány megvásárolni ezeket a cuccokat, a felszabadult időtökben pedig foglalkozzatok valami olyannal, ami tényleg örömet okoz!

Az árakat az arukereso.hu oldalon ellenőriztem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás