promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: valaki bosszúságot okoz neked? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Gondolat: A kártya arra figyelmeztet, hogy ideje valami újat tanulni, új tevékenységbe kezdeni, amivel alaposan kiléphetsz a komfortzónádból. Elképzelhető, hogy már most is jelen van az életedben egy olyan ember, aki nehezen dönt, emiatt kellemetlenségeket okoz neked. Minden lehetőséget számba vesz, mielőtt elkötelezné magát valami mellett. Párkapcsolati kérdésnél jó esélyeket mutat közös jövő építésére a kiszemelteddel. Munka területén kreativitást, új ötleteket jelez a kártya.

[[cikk2]]

2. kártya jelentése:

Pénz: Elképesztően szerencsés időszak köszönt be az életedbe: az ésszerűség határain belül bármibe belevághatsz, mert siker koronázza a tetteidet. Előléptetést is mutat a lap, ami anyagi gyarapodással jár, ugyanakkor figyelmeztet is, hogy bánj óvatosan, felelősségteljesen a megszerzett javakkal. Váratlan örökséget is jelezhet a kártya. Kapcsolati téren csupa jó dologra számíthatsz, a szerelmi életed biztos alapokon nyugszik, érzelmekben gazdag. Egészség terén, ha épp beteg vagy, gyorsan kilábalsz a kórságból.

3. kártya jelentése:

Gyermek: A lap utalhat saját lelki állapotodra. Vágysz a törődésre, gondoskodásra, esetleg segítségre van szükséged. Ne félj elfogadni a támogatást a mostani élethelyzetben! Új élményeket is jelez lap, nyitottá kell válnod az újdonságokra. Légy rugalmas, ne akarj ragaszkodni a régi bevett szokásokhoz, mert fejlődésre van szükséged. Próbálj kilépni kicsit a komfortzónádból! A kártya azt is jelentheti, hogy valaki rosszindulatú pletykát terjeszt rólad a környezetedben. Jó, ha nyitott szemmel jársz, mert ha nem vagy elég óvatos, könnyen kellemetlen helyzetben találhatod magad!

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás