promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: végre olyan helyre jutsz el, ahová mindig is vágytál? – napi jóslás
Borítókép:  Profimédia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Utazás: Végre utazással pihened ki az elmúlt időszak feszített tempóját? Esetleg új helyre költözöl, hogy új fejezetet nyithass az életedben? Akármit is tervezel, bizonyára nagy változást hoz az életedbe. Az ismeretlen eleinte talán megijeszt, de mindenképpen pozitív élményeket tartogat számodra. Elképzelhető, hogy tovább kell lépned egy kapcsolatból, vagy új alapokra kell helyezni azt. Semmi sem lesz már olyan, mint régen! Munkahelyi ügyekben előléptetést vagy munkahelyváltást jelez a kártya.

2. kártya jelentése:

Váratlan öröm: Szerelmi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy sokat javul a meglévő kapcsolat a közeljövőben. Olyan történést is előre vetít a kártya, ami váratlanul robban be az életedbe, és komoly változásokkal jár, amik elhozzák a várva várt boldogságot. Itt az ideje, hogy megengedd magadnak az örömöt! Egészség terén gyógyulást, hirtelen javulást mutat a kártya, anyagi jellegű kérdésnél pénznyereményt jelez. A munkádban fizetésemelésre, jutalomra számíthatsz.

3. kártya jelentése:

Betegség: Nem véletlenül mondják, hogy minden betegség lelki eredetű. Valamit te is elnyomsz magadban, ami hosszú távon árthat akár az egészségednek is. Próbálj megoldást keresni a problémádra, és ne félj ehhez külső segítséget is igénybe venni, ha úgy érzed, nincs elég erőd. Arra figyelmeztet a lap, hogy az életed valamelyik területe meggyengült, és nem lesz könnyű helyrehozni azt, de odafigyeléssel és kitartással sikerülhet. Lehet, hogy túlzottan ragaszkodsz olyan múltbéli dolgokhoz, amiket már ideje lenne elengedni, mert nem engedik, hogy igazán boldog légy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás