promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – július 25: az Oroszlán súlyos kiadást kap a nyakába, a Rák viszont szerelmet, nem is akárkitől
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nyilasnak egy régóta húzódó problémával kell megküzdenie, a Halak pedig feleslegesen taszíthatja magát stresszbe. Néhány csillagjegynek most nem szabad visszafognia magát, hanem oda kell csapnia. Lássuk, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A közeli környezetedben valaki nagyon megsérthet valamivel, ami eléggé fel fog zaklatni. Ezeket jobb már ott tisztázni. Legyél higgadt,és ne kapd fel a vizet, lehet tényleg csak rossz napja van az illetőnek. Amúgy is mély érzésű és tisztességes vagy, nem szereted, ha alaptalanul bántanak. Ezen a napon amúgy se hagyj semmit függőben.

Bika (április 21. - május 20.)

Szerencsés napjaid voltak, és remélhetőleg ki is tudtad őket okosan használni. Ha nem, akkor nagyon feltorlódhatnak a teendőid. Nem igazán tudod kiszámítani mi következik, pont ezért mindig csak az adott problémára, feladatodra koncentrálj. Ha nem szánsz elég időt a pihenésre esténként, akkor könnyen túlhajthatod magad – erre már a hét elején is figyelj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha kipihenten vágsz bele a hét további részébe, akkor a bolygók pozitív energiákat tudnak nálad felszabadítani. Új lendületet kaphatnak azok az ügyes, amiket picit elodáztál. Persze ha ismét nem foglalkozol velük, akkor megint lemaradsz. Ki kell használnod a tapasztalatodat, és felállítanod egy sorrendet. A hét közepéig minden kellemetlenebb problémának látni fogod a végét.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma olyan emberrel ismerkedhetsz össze, aki elsőre nem túl szimpatikus, de a látszat csal. Később meg fogsz lepődni, mennyi minden van benne. Az már csak rajtad múlik, hogy barátságot, vagy szerelmet szeretnél tőle. Legyél nyitott és kedves mindenkivel, mert akkor egy nagyon boldog és felszabadult napnak nézel elébe. Ha házsártos leszel, akkor arra a környezeted is úgy fog reagálni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Távolabbról érkezhetnek örömteli hírek, de ezek lehet felboríthatják valamelyik tervedet. Olyan időszak is fog következni, ahol nem árt, ha előveszed a spontánabb éned. Minden szituációt jól tudsz lereagálni, így ne ess pánikba. A takarékosság elsődleges szempont legyen most, mert később nagyobb kiadásokra számíthatsz, amik derült égből villámcsapásként fognak érkezni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Változó a hangulatod, főleg, ha nem tudod rendesen kialudni magad. Kicsit érzékenyebb vagy a kelleténél, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy te akarod. Neked kell tudnod, mi a tempód, és mit szeretnél elérni. Ha valami nem sikerül, akkor azt ne a környezeteden vezesd le. Hidd el, néhány kisebb hiba még nem a világvége.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég sok a munkád, ami egy kicsit felboríthatja a menetrendedet, és a hangulatodra is rossz hatással lehet. Próbáld meg összeszedni az energiáidat, mert a kinti világban viszont nagy kalandok várhatnak rád. Összetalálkozhatsz egy olyan emberrel, akivel akár örök barátságot is köthettek. Tudd le minél hamarabb, aztán szabadulj ki a négy fal közül.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma főleg az otthoni problémák megoldásai kerülhetnek előtérbe. Akkor döntesz jól, ha önzetlenül segítesz, és nem a saját érdekeidet nézed. Üljetek le, és beszéljétek át, hogy mindenkinek jó legyen. Ne legyél forrófejű, mert súlyos vitákba keveredhetsz. Az estét mindenképpen töltsd kikapcsolódással, akár még egy randevú is beleférhet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Felszínre kerülhet egy régi ügy, amin még mindig nem tudtál túljutni. Ez lehet magánügyi, vagy munkahelyi probléma is. Nem kellene ismét a szőnyeg alá söpörnöd, sőt, egy közeli barátodat is be kellene vonnod, mi a helyes döntés. Nem biztos, hogy a kétségeid magadtól el fognak oszlani. Rendezd ezt, különben csak így lehet ismét tiszta a fejed.

Bak (december 22. - január 20.)

A munkádban minden simán és gördülékenyen fog menni, a magánéletedben már kevésbé. Olyan problémák kerülhetnek felszínre, ami másokat is érint, pont ezért viseled nehezebben. Az senkinek sem jó, ha felhánytorgatják neki a régi sérelmeket és csalódásokat, de próbáld meg elrendezni magadban ezeket, és indulj végre tiszta lappal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók miatt romantikus hangulatba kerülhetsz. Ha esetleg randevúra készülsz, figyelj oda magadra, nehogy túlságosan megnyílj. Ez sok embert elijeszthet az elején. Ha kapcsolatban vagy, akkor egy régóta elhúzódó nézeteltérés simulhat el. Mindenképpen üljetek le beszélgetni, hogy mi az, ami nem stimmel köztetek.

Halak (február 20. - március 20.)

Túlságosan fel tudod kapni a vizet olyan dolgokon, amik hidegen kellene hagyjanak. A jó szándék vezérel, de sokszor csak felesleges stresszbe taszítod magadat. Próbáld meg az életedet rendezgetni, és ne külsős problémákkal foglalkozni. Most különösen nagy hangulatváltozások várhatnak rád, szóval legyél türelmesebb a környezeteddel.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás