promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – július 23: a Bikára szörnyen negatív hatással lehet a bolygóállás, de a Szűz is el tudja rontani a hét utolsó napját
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek túl tud lendülni a depressziós időszakon, az Oroszlánnak azonban muszáj figyelnie, hogy zárva tartsa a pénztárcáját. Jó lenne, ha tudnál pihenni egy nagyot a jövő heti kihívások előtt. Nézzük, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A héten sok gond üthette fel a fejét, így meglepően fáradt lehetsz, de ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a rosszkedv. Fontos lenne, hogy ne másokat okolj ezért, és ne vezesd le senkin a feszültséget. Pedig jelenleg úgy állnak a bolygók, hogy otthon kiemelkedőn tudnál teljesíteni, mindenki felfigyelne. Próbálj meg koncentrálni!

Bika (április 21. - május 20.)

A jelenlegi bolygóállás negatív hatással lehet rád a hétvégén. Kötözködő hangulatban lehetsz, és semmihez sincs túl nagy kedved. Próbálsz kifogásokat keresni ahol csak lehet, és a legtöbb kihívást lehetetlennek gondolod. Most csak túl kell valahogy élned ezt a napot, ha kihívások vannak előtted, este pedig igyekezz ellazulni, valamint kiengedni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha volt egy kis depressziós időszakod, akkor azon most túl tudsz lendülni. Rázódj fel, és kezd el élvezni az életet. Tervezz be valamit a jövő hétre, ami ki tud szakítani a hétköznapok mókuskerekéből. Igazán szükséged lenne erre. A fontos érzelmi döntéseket azonban jobb lenne későbbre halasztanod. Ez az időszak nem alkalmas arra, hogy végeleges elhatározásra juss bármiben is.

Rák (június 22. - július 22.)

Remek hatással lehet rád, ha sokat kommunikálsz ma a barátaiddal. Ki fognak rángatni a rosszkedvedből, és tudnak motiválni, hogy fényesebben lásd a jövőt. Este igyekezz elmerülni a kis világodban, és hozz elő mély gondolatokat. Vannak dolgok, amik fejben dőlnek el, és pont olyan az is, ha nem tudsz túllépni esetleg egy problémán.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Picit le tudtál nyugodni, de azért nem árt figyelned magadra. Fontos, hogy gátat szabj a vágyaidnak és ne költekezd túl magad. Most mindenben a mértékletességen legyen a hangsúly, mert még nagy szükséged lesz a pénzre a későbbiekben. Figyelj oda, mert ez az időszak egyáltalán nem kedvez a bizonytalan terveknek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mások nehezebben tudják jelenleg követni a gondolataidat, de ezt ne vedd magadra. A belső békédet amúgy is saját magadnak kell megteremtened. Ha valaki segítségre szorul, akkor mérlegelned kell, mert lehet csak ki akar használni. A jószívűséged most konfliktusokba, problémákba sodorhat. Finom utasítsd el, hogy jelenleg van neked is elég bajod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Eléggé el tudod rontani a napodat, ha túl akarod bonyolítani a dolgokat. Próbálj meg egyszerűsíteni – hidd el, nem mindig kell mindennek száz százalékosnak lennie. Ezt a hétvégét nem szabadna pörgéssel töltened, hanem pont meg kell nyugodnod picit. Válassz olyan elfoglaltságot, ami el tud lazítani. Talán még a telefonodat sem ártana kikapcsolnod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Fel kell szabadítanod a tudatodat, és jót tenne az is, ha figyelnél az egészségedre. Egy kis diéta és mozgás nagyon jótékony hatással lenne a közérzetedre. Próbálj meg kiszabadulni a négy fal közül, főleg ha ülőmunkát végzel. Roppant mód igényled a szeretetet, és ha megkapod amire vágysz, akkor azt háláld is meg.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy néz ki egy rég látott ismerős fel fogja venni veled a kapcsolatot hamarosan. Azt neked kell eldöntened, hogy valóban a személyed érdekli, vagy érdekből bukkan fel ismét. A bolygóállás egy picit kedvezőtlenül hat a csillagjegyedre. Hosszú távú terveken ne törd a fejed, mert kudarcot fognak vallani. Inkább ne kockáztass semmivel.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygóállás tartogathat jót is, rosszat is a számodra a hét utolsó napján. A magánéletedben mindenképen konfliktusokra számíthatsz, amiket higgadtan kellene kezelned. Ha nehézségeid támadnak, akkor a közeli barátaidra továbbra is számíthatsz. Jobb, ha rájuk támaszkodsz, mert külső szemlélőként másképp látják a dolgokat, mint te magad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy nem szabad átesned semmiben a ló túloldalára. Minden döntésedben meg kell találnod az arany középutat. Nagy kedvvel vághatsz bele a dolgokba, és ez fontos is, hogy ne maradj le. Olykor túlságosan együttérző vagy. Hajlamos lehetsz a szívedre venni mások problémáit, de nem szabad hagynod, hogy ezek hátráltassanak.

Halak (február 20. - március 20.)

Zavaros és kaotikus lehet a helyzet körülötted. Próbálj meg reálisan nézni mindent, és rendszerezni. Ha kibillentenek az egyensúlyodból, akkor nehezen tudsz visszatalálni a helyes útra. Térj ki a felesleges kockázatok elől most, és csak a lényeges dolgokra koncentrálj. Legyen időd a pihenésre, mert a fáradtság téged is kezd felőrölni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás