promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – július 20: a Mérleg életét negatív energiák keseríthetik meg, míg a Skorpió az önbizalmát veszítheti el
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szingli Rákra rámosolyghat a szerencse, a Baknak pedig a rossz hangulatot kell rendbe tennie a környezetében. Előfordulhat, hogy nem lesz rád jó hatással a jelenlegi bolygóállás. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók sok pozitívumot tudnak hozni a számodra az elkövetkezendő időszakban. Nyitott szemmel kell járnod, hogy fel tudd ismerni a lehetőseket. Még saját magad is meg fogsz lepődni, hogy ezeket kihasználva mennyire gördülékenyen mehetnek a dolgok. Megfelelő koncentrációval egy új oldaladat is megismerheted.

Bika (április 21. - május 20.)

Csak óvatosan a negatív véleményekkel, nehogy megbánd később, hogy mi hagyta el a szádat. Kicsit harapósabb kedvedben lehetsz, szóval vigyázz, hogy ez nehogy a munkád rovására menjen. Kerüld a csapatmunkát, ha lehetséges, és inkább az önálló feladataidra koncentrálj. Ne nézz furcsán, ha most nem tudnak kiigazodni rajtad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha túl sokat foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, akkor teljesen felesleges. Mindenkinek jó a véleménye, és te is igazán kiegyensúlyozott lehetsz, csak olykor butaságokat tudsz bebeszélni magadnak. Ha kimozdulsz, még néhány új kapcsolatra is szert tehetsz. Ezek igazn jól fognak jönni a később.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet úgy érzed, hogy bal lábbal keltél fel, és nem ez a te szerencsenapod, de csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőle. Nem szabad kétségbe esned, mert mindent helyre tudsz hozni, ha esetleg hibázol. A legfontosabb, hogy bízz önmagadban. Ha szingli vagy, akkor később sikerülni fog felkeltened egy kiszemelt személy érdeklődését.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók erősen hathat rád, és fáradékonynak érezheted magad, de vissza tudod szorítani. Több időt kellene töltened a mozgással, főleg akkor, ha alapból ülő munkát végzel. Nem szabad semmiben sem lebecsülnöd magad, sőt, olyan periódus közeledik, ahol nagyon is meg fogod tudni mutatni a tehetséged. Készülj fel a kihívásokra!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha nem tudod felmérni egy adott probléma komolyságát, akkor ne akard azt azonnal megoldani. Nem szabad kapkodnod, mert a feje tetejére állíthatsz mindent, és több kárt okozol, mint hasznot. Ha szükséges, akkor kérd ki a barátaid véleményét. Most sok konfliktusod lehet a családoddal. Akkor is állj ki az elveid mellett, ha nem értenek egyet veled.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Fel kell ráznod magad, és nem szabad hagynod, hogy a környezeted lehúzzon a mélybe. El kell hárítanod a negatív energiákat. Vigyél némi könnyedséget vagy humort a helyzetekbe, ha ez lehetséges. Most sokan próbára tehetik az alkalmazkodóképességedet, de ne engedd, hogy bárki felhúzzon. Ha higgadt maradsz, akkor nem találnak majd fogást rajtad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szükséged van egy kis időre, hogy az önbizalmad újra a régi legyen. Ne hagyd, hogy az apró hibák elvegyék a kedvedet. Optimistának kell lenned a jövőddel kapcsolatban, különben kedvetlenül, minden mindegy alapon még több rossz döntést hozhatsz. Most becsüld meg az apró örömöket az életedben, mert sokat segíthetnek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kifejezetten produktív állapotban leszel ebben az időszakban, amit muszáj lesz kihasználnod. A művészi értékek is felerősödnek, de a munkahelyeden is nagyon kreatív tudsz lenni. Lehet valamilyen újítással fel is tudod magadra hívni a figyelmet. Könnyen el tudod érni a kitűzött célokat. Érdemes elővenned néhány problémát, ami régóta húzódik.

Bak (december 22. - január 20.)

Eléggé rossz hangulat uralkodhat a környezetedben, de jó kedvre tudsz deríteni mindenkit. A munkában ésszerű ütemben haladj, és semmiképpen ne terheld túl magad. Hajlamos lecsapni rád a fáradtság, így töltődj fel, amivel csak tudsz. Esténként picit foglalkozz a hobbiddal, vagy ha meg is kell oldanod valamit, kösd össze a kellemeset a hasznossal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az érzelmeid rossz irányba sodorhatnak. Most van az a pont, amikor egyedül nem igazán tudod átlátni, hogy merre haladj tovább. Kiszakadhatsz a valóságból, de tudod jól, hogy ez nem fog megoldani semmit, és előbb vagy utóbb szembe kell nézned azzal, ami nyomaszt legbelül. Vissza kell hoznod azt az énedet, aki pozitívan tud látni mindent, és élvezi az életet.

Halak (február 20. - március 20.)

Mindenkivel előfordulhat, hogy falakba ütközik néha, de nem szabad, hogy ez elvegye a kedvedet. Nem is érzed magadat olyan aktívnak, de gondolj bele, hogy nem tudsz mindig száz százalékon pörögni. A bolygók alapból jó és rossz napokat is hozhatnak számodra a héten. Ne félj, mert nemsokára ismét jön a felemelkedés.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás