promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – július 18: az Ikrek zavartsága katasztrófát okozhat, míg a Nyilasra új szerelem vár
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika különleges energiákat fog kapni a bolygóktól, a Halak azonban egy jóval nehezebb napra számíthat. Pofonokat, vagy szép reményeket ígér a csillagjegyednek a mostani bolygóállás? Nézzük, mire számíthatsz a mai napi horoszkóp szerint!

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit alázatosabbnak kell lenned ma. Az lenne a legjobb, ha mások tanácsait is számításba vennéd, és nem a saját fejed után mennél állandóan. Ha nem tudtad magad rendesen kipihenni a hétvégén, akkor ne vállald most túl magad. Haladj a saját tempódban, az este pedig legyen a feltöltődésé – lepd meg magadat valamivel, amire már régóta vágysz.

Bika (április 21. - május 20.)

El kell engedned a múltat, hogy végre előreléphess. Ez a hét ösztönözhet arra, hogy te is új emberként vágj bele a céljaid elérésébe, és a gondjaid leküzdésébe. Ne gondolkozz azon, hogy mit rontottál el az előző héten, az járjon a fejedben, hogy mit tudsz tenni most, hogy minden jobb legyen. A bolygók szerencsét sugároznak majd feléd, amik javítják a kitartásodat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy kis zavartság lehet úrrá rajtad a mai napon, szóval nem árt átgondolni a feladataidat. Előfordulhat, hogy több kompromisszumot kell kötnöd, ami nehézkesen mehet az elején, de rá fogsz jönni, hogy igazán célravezető. Ne akarj túl gyorsan haladni és kapkodni, mert akkor felesleges hibák fognak visszahúzni a cél felől.

Rák (június 22. - július 22.)

A mindent elsöprő érzelmek felrázhatják az életedet. A munka nehézkesebben mehet ma, és a feladataidra is nehezebben tudsz koncentrálni, de ha magad mögött tudtad hagyni ezeket a dolgokat, akkor egy új ember léphet ki az árnyékból. Igyekezz boldog emberekkel körülvenni magadat, akik erősíthetik a pozitív látásmódodat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne legyél a képzeleted rabja, mert mostanában túlságosan álmodozó vagy. Fordíts kellő figyelmet a valóságra, és rá fogsz jönni, hogy karnyújtásnyira van tőled néhány cél, amit kitűztél magad elé. Cselekedj időben, mert ha későn kapcsolsz, néhány dologról lemaradhatsz. Mivel ma pozitív energiákat sugárzol, így keresd a társaságot, és szabadulj ki a négy fal közül.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet nem igazán vetted észre, de sokkal érettebbé váltál az elmúlt időszakban. Ehhez lehet szükség volt arra, hogy megoldj néhány bonyolult helyzetet. Sok minden történt veled, de próbáld meg a rossz dolgokból is levonni a tanulságokat. Helyesen is tennéd, mert nem kerülnél bele még egyszer ugyanabba a csapdába.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabad pánikba esned, bármilyen akadály is gördüljön eléd. Nagyon könnyen tudod kezelni a stresszt ebben az időszakban. Hagyd, hogy a nyár picit feltöltsön, és nézd mindennek a pozitív oldalát. Fektess energiát azokba a feladatokba, amiket korábban mellőztél. Azt viszont tartsd szem előtt, hogy elő kell venned egy teljesen másik hozzáállást.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jobban járnál, ha picit óvatosabban válogatnád meg a szavaidat a kommunikációd során. Eléggé visszaüthet az, ha lazán állsz hozzá mindenhez. Csalódást tudsz okozni, főleg ha új emberekkel találkozol, és még nem értik teljesen a lényedet. Az egészségedre is jobban kellene figyelned. Több időt tölts pihenéssel, és kevesebbet a munkával és szórakozással a mostani időszakban.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mostanában elkerülnek a problémák, ha ügyesen forgatod a lapjaidat. Ha szinglinként tengeted a napjaid, akkor készülj fel, és főleg ne sirasd az exed, mert egy sokkal jobb vár rád. Viszont nem zárkózhatsz be, nyitottnak kell lenned mindenre. Nem szabad félned attól, ha másokkal kell nyíltan beszélned.

Bak (december 22. - január 20.)

Fel tud olykor dühíteni, ha nem megy minden úgy, ahogyan te szeretnéd. Te is csak ember vagy, így el kell fogadnod, hogy nem rendelkezel olykor a kellő tudással. Engedd olykor, hogy segítséget kapj. Közben ne hagyd, hogy megzavarják a hangulatodat a környezetedben lévő emberek. Meg kell találni a lelki békédet, valamint harmóniádat, különben bekebelez a szürkeség így a nyár közepén.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma ösztönösen elmenekülnél néhány kihívás elől, de ez nagyon rossz döntés. Ezek a feladatok vagy gondok később fel fogják ütni a fejüket, és még nagyobbak lesznek. Ne legyél lusta, és igyekezz kihozni magadból a maximumot. Előkerülhetnek apró kiskapuk, szóval használd ki azokat a lehetőségeket, amiket az élet kínál.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehezebben indulhat be ez a nap, szóval igyekezz minél előbb kitisztítani a fejedet. Ha megcsúszol a dolgaiddal, akkor még késő este is a fejedben fog táncolni a stressz. A kitartásod a csúcson van a jelenlegi bolygóállás szerint. Egy kis halomból akár hegyeket is tudsz építeni, ha elhatározod magad valami mellett. Muszáj lesz ezt kihasználnod!

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás