promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – július 17: a Kos már a hét elején az árok mélyre kerülhet, míg az Oroszlán kénytelen lesz hazudni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nyilasnak nem szabad hagynia, hogy provokálják, a Vízöntőnek pedig a párjával kell megtalálnia a közös hangot. Új hét, új remények, de ki is kell használnod a lehetőségeket, amik a csillagjegyed előtt teremnek. Lássuk, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A mai nap eléggé befordulhatsz, ha nem találsz rá igazán magadra. Úgy tűnik, semmi sem akar a helyére kerülni? Gondolkodj el, hogyan tudnál kikerülni az árok mélyéről. Tedd félre egy picit a problémákat, mert magabiztosságod vissza fog térni, és akkor újult erővel tudod őket megoldani. Este mindenképpen lazíts, hogy a következő nap új emberként ébredhess fel.

Bika (április 21. - május 20.)

Az nagyon nem fog jót tenni, ha rögtön a hét elején túlhajtod magad. Ideje lenne kikapcsolnod, és a boldogságra koncentrálni. Mély beszélgetések alakulhatnak ki a környezetedben, ahol végre elmondhatod, hogy mit érzel. Ha úgy látod, hogy a családod nem hallgat meg, akkor írj rá valamelyik megbízható barátodra. Fontos, hogy lelkileg feltöltődj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha van valami teendőd otthon, akkor annak igyekezz hamar pontot tenni a végére, mert később csak frusztrálni fog. Fel tudod dobni a párkapcsolatodat, ha terveztek valamilyen laza kiruccanást. Szingliként jobban fel tudsz töltődni, mert előtérbe kerülhet nálad, hogy nem kell függnöd senkitől. Igazán ki tudsz virulni, ha előveszed a kedvenc hobbidat a munka után.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy tudsz teljes kapacitással működni, ha megtervezed a dolgokat és stabilizálódsz érzelmileg. Teremts nyugalmat, és gondold át, hogy milyen kihívásokkal találhatod szembe magadat a következő héten. Ha már most tudod, hogy valamilyen kemény feladat vár rád, akkor arra fel kell készítened magadat – így minden gördülékenyebben fog haladni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Senki sem szeret hazudni, de egy jó ügy érdekében nem lehet elkerülni az úgynevezett kegyes hazugságokat. Ha ilyenbe keveredsz, akkor nyugodtan használd, különben hatalmas bonyodalmak közepén találhatod magad. Ráadásul valakit a közeli környezetedből a padlóra küldhetsz. Jól gondold át, hogy milyen titkokat oszthatsz meg.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Olykor annyira felizgathatnak dolgok, vagy ötletek, hogy teljesen meg tudsz feledkezni a külvilágról. Pedig a következő időszakban jobb lenne, ha két lábbal a földön maradnál. Nagy szükség lesz arra, hogy tisztán láss mindent, és anyagi biztonságot teremts magadnak. Lehet egy fokkal jobban is kellene ügyelned a költekezéseidre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elégedettséget és harmóniát tudsz magadból sugározni, és ez nagy hatással lehet a téged körülvevő emberekre is. Az lenne a legjobb, ha most sok időt töltenél társaságban. Nem kell komoly dolgokat elővenned a beszélgetéseknél, csak próbáld meg elengedni magadat. Arra ügyelj legfőképpen, hogy ne legyél túlságosan egocentrikus.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Te szoktál lenni a domináns fél, de most az a legjobb, ha a kezdeményezést másokra hagyod, bármiről is legyen szó. Várd ki csendben, hogy mi történik, nehogy rád kenjenek olyasvalamit, amiben nem is vagy hibás. Ettől függetlenül ne próbáld meg a megközelíthetetlent játszani, mert akkor elijesztheted magad mellől az embereket.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Valószínűleg nem lesz jó hangulatban ahhoz, hogy kellemetlen emberekkel juss előrébb, szóval próbáld meg kizárni őket teljesen. Ne hagyd magadat provokálni, és azt sem, hogy elrontsák a jókedvedet. Ne ess kétségbe, ha éppen nem tökéletes körülötted minden, a hullámvölgyeknek hamarosan vége lesz.

Bak (december 22. - január 20.)

Nyűgösebb lehetsz a kelleténél, amit a környezetedre is kivetíthetsz. Az utóbbi időben nem is nagyon tudtad rendesen kipihenni magad. Ezt a napot próbáld meg annak szentelni. Ha áll is valami kihívás előtted, akkor juss túl minél hamarabb rajta. Ha feszülten vágsz bele a gondok megoldásába, akkor hibákat fogsz véteni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók rengeteg pozitívum energiát sugároznak feléd, szóval te is készülj fel a jó dolgok befogadására, és igyekezz őket tovább is adni. A feszültségmentes környezet belőled is a legjobbat tudja kihozni. Ha van párod, akkor vele azonban lehetnek problémák. Most nem igazán tudjátok megtalálni a közös hangot és mindketten mást akartok.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki végre megfelelő irányba halad az életed, szóval sok öröm érhet, ha engedsz neki. Magad mögött kellene hagynod a mókuskereket, és lazítani kicsit. A felöltődés abban is segíthet, hogy tisztábban láss dolgokat, plusz tényleg itt lenne az idő annak, hogy megtanulj örülni a sikereidnek. A családoddal is próbálj időt tölteni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás