promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – július 16: az Ikreket alaposan elcsábíthatja valaki, míg az Oroszlánnak végre meg kell szabadulnia valamitől
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérleg romantikus éne alaposan a felszínre fog törni, a Nyilasnak pedig meg kell valakivel osztania a mély gondolatait. Sok csillagjegynek szerencsés időszakot ígérnek a bolygók, ami a jövő héten is kitarthat. Lássuk, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Tudd le gyorsan a teendőidet, ha esetleg vannak, és szabadulj fel végre. Ez az, amire most igazán szüksége van a lelkednek. A szabadidődben olyan tevékenységet válassz, ami afféle gyermeki örömöt válthat ki belőled. A fárasztó gondokat dobd félre egy kisebb időre. Ha állandóan csak ezeken agyalsz, akkor be fogsz sokallni.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha vannak még elintéznivaló ügyeid, akkor nagyon kell koncentrálnod. A lazítás nem lesz jó, szóval ne dőlj hátra, különben sosem fogsz végezni. Otthon egy picivel feszültebb lehetsz, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogyan te szeretnéd. Igazából nem kellene túl nagy kompromisszumokat kötnöd, hogy megőrizd a békét. Keress kiskapukat: például ne főzz, ha megteheted, hogy ebédet rendelj kivételesen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Előfordulhat, hogy maradnak még mára feladataid, amiket be kell fejezned. A nap előrehaladtával a tempó lelassul körülötted, és így te is nagyobb szabadságot fogsz kapni. A Hold segít abban, hogy jobban el tudj merülni a párkapcsolati kérdésekben. Szingliként is jobban átláthatod, hogy milyen partnert szeretnél magad mellé. Hamarosan valaki be is toppanhat az életedbe, aki alaposan elcsábíthat.

Rák (június 22. - július 22.)

Maradt még mindig pár feladat erre a napra? Hála égnek még van benned kellő energia, hogy túljuss az akadályokon. Azért nem árt figyelned a tested szükségleteire is. Muszáj olyan dolgokkal foglalkoznod, amik lelkileg feltöltenek. Ha túl vagy a nehezén, fordíts időt magadra. Továbbra is kerüld a konfliktusokat, azokból csak vesztesen kerülhetsz ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók kellő energiát sugároznak feléd, hogy pozitív változásokat érj el. Főleg az egészségedre kellene jobban figyelned. Meg kellene szabadulnod valamelyik káros szenvedélyedtől. Ez egy aprócska dolog is lehet, mint mondjuk az éjszakai nassolás. Kerüld a stresszt, és igyekezz feltöltődni a következő hétre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Határozottnak és kitartónak kell mutatkoznod mindenben, még az olyan kérdésekben is, amik otthon merülnek fel belső körben. Persze muszáj vagy meghallani az ellenvéleményeket, vagy a módosító javaslatokat is. Fontos, hogy készen állj minden kompromisszumra a következő hét előtt, különben a vitákkal csak elodázzátok a megoldást.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A romantikus éned továbbra is előtérben van. Tölts sok időt együtt a pároddal, és nyugodtan találkozz a barátaiddal is, akik mindig megértenek, és beszéljétek át, ha valami probléma üti fel a fejét. Felszabadult környezetben az agyad is jobban mozoghat, és merészebb tervek is előkerülhetnek. Persze figyelj arra, hogy ki is kapcsolódj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem ártana egy kis önvizsgálatot tartanod. Ettől nem szabad félned, még akkor sem, ha rossz emlékeket idézel fel vele. Eljön lassan a pillanat, amikor szintet kell lépned, és erőssebbé kell válnod. A bolygók megfelelő energiákat biztosítanak, hogy ebbe belevágj. Fontos felismeréseid lehetnek, amik később előre fognak vinni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Van otthon valami teendőd? Akkor lehet rendben minden, ha nem vállalod túl magad. Ez az elmúlt napokban is fontos lett volna megfogadnod. Ki kell kapcsolódnod végre! Szükséged van valakire, akivel megoszthatod a mély gondolataidat, vagy problémáidat. Gondold végig ki az, akiben igazán megbízhatsz, és találkozzatok.

Bak (december 22. - január 20.)

Jól vigyázz, mert elég hiszékeny vagy mostanában. A szíved a helyén van, de pont ezért tud kihasználni, vagy becsapni valaki. Jobban jársz, ha megpróbálsz a szándékok mögé látni, még akkor is, ha egy régi barátról van szó. Résen kell lenned, különben valamilyen esemény nagy törést okozhat neked.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A magabiztos éned eléggé ingadozik. A közelmúltban nem tudod igazán eldönteni, hogy melyik a megfelelő út, és melyik irányba kellene elindulnod. Olyan, mintha körbe-körbe haladnál? Állj meg egy picit, és gondold át végre a dolgokat. Egy stresszmentes nap ismét be tudja indítani az agyadat, majd meglátod! Várj, amíg megtisztul az elméd, hogy meg tudd tenni a következő lépést.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok mindenért hálás lehetsz az utóbbi időben, szóval érezd végre jól magad. Ha maradt is benned egy minimális stressz, azt fel kell oldanod valahogy. A bolygók szerencsés időszakot ígérnek, szóval ne akarj visszacsúszni a negatív énedhez, mert csak így fogod tudni kihasználni. Most dőlj hátra, és legyél büszke arra, amit elértél.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás