promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – július 15: a Bak életébe egy nagy törés okozhat felfordulás, míg a Skorpiónak határozott lépésre kell elszánnia magát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos életébe fordulatok jöhetnek, míg az Oroszlán vesztesen jöhet ki a konfliktusokból. Az a legjobb, ha a békére törekedik a csillagjegyed a hétvégén. A mai napi horoszkóp mutatja neked az utat.

Kos (március 21. - április 20.)

A jelenlegi bolygóállás meglepő fordulatokat hozhat. Az érzelmeid, és a kedélyállapotod is picit hullámzóak, amit a környezetedre is kivetíthetsz. Egyszer fent, egyszer lent, de azért vigyázz, ez ne kavarjon be a mostani napodba. Elég magasak az igényeid, és szigorúbb lehetsz másikhoz. Nem kellene vitába keveredned a hétvégén, mert az mindent felboríthat.

Bika (április 21. - május 20.)

Felesleges dolgokkal kezdhetsz el foglalkozni, amik nem fognak előrevinni. Jogosan fogod magadnak feltenni a kérdést a végén, hogy „én minek vágtam ebbe bele?”. Vedd elő a rutinod, koncentrálj a fontos feladatokra, és így valóban fellélegezhetsz a nap végén. A mostani hétvégén ne akarj nosztalgiázni, inkább keress új kalandokat – ezek dobhatnak fel igazán.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók most nem segítenek abban, hogy egészségesen kompromisszumot tudj kötni mindenkivel. Ha nem vagy képes békésen kijönni másokkal, akkor semmi gond azzal, ha visszavonulsz, és egyedül maradsz, amíg jobban nem érzed magad. A stresszt mindenképpen söpörd a szőnyeg alá estére, és találj olyan programot, ami fel tud vidítani, el tud lazítani.

Rák (június 22. - július 22.)

Otthon feszült lehet a hangulat, ha nem fékezed meg. Nem lenne jó, ha pont onnan akarnál elmenekülni a felesleges konfliktusok miatt. Igyekezz többet kommunikálni a környezeteddel, és megbeszélni velük mindent. Ha már most van kész terv a fejedben, akkor ezen a hétvégén nem lesz semmilyen fennakadás.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha sok a teendőd, akkor lehet, hogy a hétvégét is munkával töltöd, de van kellő energiád, hogy túljuss minden akadályon. Azért nem árt figyelned a tested szükségleteire is. Muszáj olyan dolgokkal foglalkoznod, amik lelkileg feltöltenek. Ha túl vagy a nehezén, fordíts időt magadra. Továbbra is kerüld a konfliktusokat, azokból csak vesztesen kerülhetsz ki.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Határozottnak és kitartónak kell mutatkoznod mindenben, még az olyan kérdésekben is, amik otthon merülnek fel belő körben. Persze muszáj vagy meghallani az ellenvéleményeket, vagy a módosító javaslatokat is. Fontos, hogy készen állj minden kompromisszumra a hétvégén, különben a vitákkal csak elodázzátok a megoldást.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A romantika erősen szerepet fog játszani a hétvégédben. Tölts sok időt együtt a pároddal, és nyugodtan találkozz a barátaiddal is, akik mindig megértenek, és beszéljétek át, ha valami probléma üti fel a fejét. Felszabadult környezetben az agyad is jobban mozoghat, és merészebb tervek is előkerülhetnek. Persze figyelj arra, hogy tényleg ki tudj kapcsolódni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem ártana egy kis önvizsgálatot tartanod. Ettől nem szabad félned, még akkor sem, ha rossz emlékeket idézel fel vele. Eljön lassan a pillanat, amikor szintet kell lépned, és erőssebbé kell válnod. A bolygól megfelelően fognak állni ezen a hétvégén, hogy ebbe belevágj. Fontos felismeréseid lehetnek, amik később előre fognak vinni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Akkor lehet rendben a hétvégéd, ha nem vállalod túl magad. Ez az elmúlt napokban is fontos lett volna megfogadnod. A hétvégén ki kell kapcsolódnod végre. Szükséged van valakire, akivel megoszthatod a mély gondolataidat, vagy problémáidat. Gondold végig ki az, akiben igazán megbízhatsz, és találkozzatok.

Bak (december 22. - január 20.)

Jól vigyázz, mert elég hiszékeny vagy mostanában. A szíved a helyén van, de pont ezért tud kihasználni, vagy becsapni valaki. Jobban jársz, ha megpróbálsz a szándékok mögé látni, még akkor is, ha egy régi barátról van szó. Résen kell lenned, különösen ezen a hétvégén, különben valamilyen esemény nagy törést okozhat neked.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ez ideális nap lehet a komoly beszélgetésekhez. Úgy érzed valamelyik családtagoddal, vagy barátoddal nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellene. Üljetek le, és kommunikáljatok őszintén erről. Igyekszel az egyensúlyra törekedni, de ez nem mindig jön össze. A bolygók segítenek átlátni, hogy mihez, esetleg kihez kell alkalmazkodnod a hétvégén.

Halak (február 20. - március 20.)

Igyekezz előhozni a vidám oldaladat, ha esetleg időközben a fiók mélyére rejtetted. Nem csak neked, de a környezetednek is pozitív hozzáállásra van szüksége. Nagy zűrzavart okozhatsz magad körül, ha hagyod, hogy eluralkodjanak rajtad a problémák. A bolygók energiát sugároznak, hogy ügyesen meg tudja oldani mindent – használd ki!

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás