promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – július 12: az Oroszlán agya felrobbanhat valaki miatt, de a Bak nyugodt hétköznapjai is felborulhatnak
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek régi hibákat követhet el, a Szűz pedig erősen fentebb menetelhet a ranglétrán. Sok csillagjegy nem csak a bolygóállás, de a kánikula miatt sem fog tudni úgy koncentrálni. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmed a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Igazán magabiztossá tehet a jelenlegi bolygóállás, de azért vigyázz, hogy ne legyél makacs, illetve öntörvényű. A kitartásod bámulatos, szóval ma mindent véghez tudsz vinni, amit elterveztél, legyen az kisebb, vagy esetleg nagyobb dolog. Most nem szabad, hogy félelmek gyötörjenek a bizonytalan jövő miatt. Tedd ezt helyre magadban.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma nem szabad másokkal foglalkoznod. Törődj a saját dolgaiddal, mert csak így tudsz előre haladni. Most nyugodtan hallgathatsz a megérzéseidre, mert jó irányba fognak vinni. Kicsit nagyobb szabadságra van szükséged az elkövetkezendő időben, szóval ha van párod, ezt mindenképpen beszéljétek át. Egyszerűen a kreativitásod is így tud kiszabadulni rendesen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elég bizonytalan lehetsz, és nem ártana elfogadnod mások segítségét. A családod nem mindig ad jó tippeket, de most nyugodtan hallgathatsz rájuk, mert azt szeretnék, hogy a helyes úton maradj. Nem ártana elgondolkodnod a múlton, hogy milyen hibákat vétettél. Ha ezt megteszed, akkor elkerülhet egy újabb kudarc.

Rák (június 22. - július 22.)

Az élet túl rövid ahhoz, hogy állandóan aggodalmaskodj. Még ha nagy is rajtad a teher, tudod jól, hogy a végén minden megoldódik. Akármilyen időszakod is van, olykor engedd meg magadnak a lazaságot, különben be fogsz sokallni. Ha szép lassan kizárod az életedből a stresszt, akkor a boldogság is hamar rád fog találni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy néz ki az egyik munkatársad, vagy valamelyik közeli ismerősöd eléggé az idegeidre mehet. Figyelj oda magadra, mert alaposan kitörhet belőled a düh emiatt. Ezzel olyan ellenszenvet válthatsz ki, ami erős éket ver kettőtök közé. Ez most igazán nem hiányzik az életedbe, szóval próbáld meg diplomatikusan megoldani a problémát.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lesz rá lehetőséged, hogy feljebb emelkedj a ranglétrán. Ehhez nem feltétlenül kell megszakadnod, elég, ha a mostani teljesítményedet tartod. Ha viszont úgy érezd, nem ismerik el a tehetségedet, akkor lehet nem ártana elgondolkodnod a váltáson, esetleg a magad urává válnod. Ha hezitálsz, az csak rontja az esélyeidet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Továbbra is figyelned kell az új információkra, mert nagy segítségedre lehetnek a közeljövőben.  Érdemes újragondolnod a terveidet, esetleg a megoldandó problémákat, mert kiváló megoldásokat tudsz találni rájuk. Remek hangulatod van, így az este picit el is engedhetnéd magad. Igyekezz kikapcsolni az agyadat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mostani bolygóállás felerősítheti nálad a munkabírásodat és a szorgalmadat. Most kellene pontot tenned néhány olyan dologra, amihez nem szokott kedved lenni. Ma jól tudod venni az akadályokat és a segítőkészséged is előjön. Ezzel sok jó pontot szerezhetsz a közeli környezetedben. Ne feledd, hogy ezeket később vissza is fogod kapni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most a munkával kapcsolatos terveidhez kaphatod meg a kellő lendületet. Ha ebben szeretnél előrelépni, akkor nyugodtan ereszd el a fantáziádat, akár váltani, akár fejlődni szeretnél. Jelenleg az eddigieknél sokkal jobb eredményeket érhetsz el. Arra azért figyelj, hogy ezek miatt ne keveredj vitába senkivel.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagy szükséged lehet a találékonyságodra a mai napon. Olyan változások kerülhetnek eléd, amik felforgathatják a nyugodt hétköznapokat. Néha ilyennel mindenkinek meg kell küzdenie, szóval ne érezd balszerencsésnek magad. Nem árt, ha inkább néhány dologgal kapcsolatban biztonsági játékot űzöl. Közben legyél őszinte mindenkivel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy néz ki valaki bele akar szólni a magánéletedbe, akinek nem kellene. Ez nem csak rosszul eshet, de egyenesen fel is dühíthet. Nem szabad ezt hagynod, és a tudtára kell adnod, de vigyázz, nehogy túl erősen fogalmazz. Azonban a közeli barátaid jó tanácsokkal láthatnak el, szóval érdemes rájuk hallgatnod.

Halak (február 20. - március 20.)

Túlságosan sokat töprengsz mostanában a múlton, amik fel is boríthatják a jó kedvedet. Inkább a jövővel kellene foglalkoznod, és előre tervezni. A bolygók állása szerint sok segítséget kaphatsz ehhez. Szerencsés időszakod azonban csak akkor lehet, ha nem kívülről várod, hogy megoldják a problémáidat.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás