promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bukhatja a nyereményét az Ötöslottó legújabb nyertese, emiatt nem kaphatja meg a pénzt
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába lett telitalálat az Ötöslottón, a nyertes könnyen elbukhatja a mesés nyereményt.

Szombaton kihúzták az Ötöslottó e heti nyerőszámait, és ezúttal született telitalálatos szelvény. A szerencsés nyertes nem kevesebb, mint 1 milliárd 724 millió 177 ezer 660 forinttal lett gazdagabb, de az egyáltalán nem biztos, hogy meg is fogja kapni ezt a mesés összeget.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható egy részletes tájékoztató a nyeremény felvételének feltételeiről. Ha például bebizonyosodna az, hogy a nyertes szelvényt egy 18 éven aluli játékos adta fel, akkor a Szerencsejáték Zrt. azonnal visszautasítaná a nyeremény kifizetését.

Amennyiben a lottózó elektronikus játékot játszott, akkor rendelkeznie kell magyarországi tartózkodási hellyel, valamint SMS-es játék esetén rendelkeznie kell a játékhoz használt aktív SIM kártyával, vagy ATM-en keresztüli játék esetén a játék feladásához használt bankkártyával és a regisztrációnál megadott mobiltelefonszámhoz tartozó aktív SIM kártyával.

Ha a nyertes átutalással akarja megkapni a nyereményét, akkor rendelkeznie kell forint alapú, Magyarországon működő bankban nyitott lakossági bankszámlával.

Mint köztudott, a nyereményekért a sorsolás napját követő 90 napig lehet jelentkezni, de ha ez nem történik meg, akkor az az összeg bekerül egy elkülönített nyereményalapba.

Ebből is látszik, hogy mennyi mindennek kell megfelelni ahhoz, hogy valaki fel tudja venni a mesés nyereményét, de persze ha az Ötöslottó mostani nyertese minden feltételnek megfelel, akkor nincs aggódnivalója.

Magyarország legnépszerűbb szerencsejátékának várható főnyereménye a következő héten 145 millió forint lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás