promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – július 5: az Ikrekre üres pénztárca, és konfliktus vár, ha nem figyel, de a Nyilast is visszahúzza a bolygóállás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpiónak esélye lesz elrendezni a vitás ügyeket, a Vízöntőnek pedig már kellene egy kis kaland az életébe, amitől felpezsdül a vére. Néhány csillagjegynek most a saját kezébe kell vennie a sorsát. Lássuk, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A mostani bolygóállás miatt rengeteg mindenkivel tudod megtalálni a közös hangot. A társadtól, vagy a valami közeli barátodtól azonban megkaphatod a szükséges lelkesítő lendületet. Ha vannak távlati terveid, akkor inkább velük beszéld át. Akik nem kíváncsiak rád, azoktól határolódj el, nehogy konfliktust szüljön. Ha sikerül, akkor egy nagyszerű nap várhat rád, ráadásul eredményes is.

Bika (április 21. - május 20.)

Ez most kiváló alkalom lehet arra, hogy jobban felfedezd magadat. Így azt is át fogod látni végre, hogy milyen változásokat szeretnél az életedben. Ha vannak feladataid, akkor ne akarj velük rohanni. Valahogy kösd össze a kellemeset a hasznossal, és semmiben se legyél kemény magaddal. Akkor tudsz feltöltődni igazán, ha kerülöd a stresszes helyzeteket.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Igyekezz meghúzni a határt a költekezésben, mert most elszaladhat veled a ló. Úgy is ki tudod kapcsolni az agyadat, hogy közben nem vered magadat felesleges költségekbe. Sajnos benne van a levegőben, hogy nézeteltérésed támad valamelyik családtagoddal ma. Ne akarj hossza vitába bonyolódni, inkább zárd le gyorsan és diplomatikusan a dolgot.

Rák (június 22. - július 22.)

Az utóbbi időben kicsit elveszetnek érezted magad, de még ezen a héten helyrejöhet minden. El kell hessegetned a fejedből a negatív gondolatokat. Próbáld elengedni magad és hagyd az elmédet szabadon bolyongani. Most kivételesen el kellene kerülnöd a zajosabb programokat, és otthon feltöltődni a kedvenc időtöltéseddel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A reggeled lendületesen indulhat, szóval ne engedd, hogy ez a nap végére eltűnjön. Ha fel tudsz pörögni, akkor még a fülledt meleg se fog tudni sarokba szorítani. Az emberekkel is meg tudod találni a közös hangot, szóval esély nyílhat arra, hogy megbeszélj egy olyan problémát, ami már régóta nyomja a lelked. Amin nem tudsz változtatni, azzal most békélj meg.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok feladat vehet körül, de azért ne felejtsd el élvezni az életet. Rád nagyon rossz hatással van, ha eltűnik a motivációd, és kiégsz. Ha gördülékenyen mennek a dolgok, akkor ne felejtsd el megjutalmazni magadat. Ne engedd senkinek, hogy az idegeiden táncoljon, szóval igyekezz elkerülni a negatív személyeket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Próbáld meg a háttérbe szorítani a kapkodásodat. Ha gyorsan akarod elrendezni a dolgokat, akkor azzal több kárt csinálhatsz, mint hasznot. Szívesen fejezed ki a véleményed, de vigyázz, mert a következő napokban nyersebb lehetsz a kelleténél – mondd el amit szeretnél, de ne bánts meg senkit. A vitákban ne lépj át semmilyen határt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most nem szabad, hogy gátat szabj a kreativitásodnak. Sok helyen kószálhatnak a gondolataid, amikkel elég sok problémának tudsz pontot tenni a végére. Az új ötleteidet mindenképpen jegyezd le, és ne hagyd őket elveszni. Ha a családoddal, vagy valamelyik barátoddal konfliktusotok volt, akkor ez a nap jó lehet arra, hogy elrendezzétek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A csillagjegyek közül a hónap eleje talán téged viselhet meg a legjobban, és most a bolygók sem fognak kellő energiát sugározni feléd. Számíts arra, hogy kicsivel lassabban fogod tudni megoldani a gondokat. Ha tudsz, akkor kérj egy kis segítséget. Az este legyen a feltöltődésé – lehet egy kis társaság fel tudni pezsdíteni a véredet.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha az életed az utóbbi időben csak a kötelességek körül forgott, akkor már igazán szükséged lenne egy kis kalandra. Az se jó, ha állandóan valamilyen felelősség nyomja a válladat, mert akkor túlságosan ki fogsz égni. Olykor muszáj, hogy levegőhöz jusson az ember. Vedd elő valamelyik régi hobbidat, amit úgy érzed elhanyagoltál.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sikeres napok állnak előtted, ha száz százalékosan tudsz összpontosítani a céljaidra. Ne hagyd, hogy a munkaidődben bárki kizökkentsen. Persze az se jó, ha teljesen elmerülsz. Kapcsolódj ki olykor, és ülj össze a barátaiddal. Itt ne csak száraz dolgokról beszélgessetek, hanem szabaduljatok fel. Alapból hiányzik az életedből egy minimális őrültség.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy konfliktus mentes napot jósolnak a bolygók a számodra, de a terhek mégis megviselhetnek. Készülj fel, hogy jóval fáradékonyabb leszel. Nem is lenne baj, ha a feladataid után otthon elvonulnál, és csak magadra koncentrálnál. Ne érezd rosszul magad, ha nincs kedved egyáltalán a társasági élethez. Holnap egy teljesen új és energikus emberként ébredhetsz fel.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás