promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – július 2: a Rák életébe végre betoppanhat az igazi, de a szingli Nyilas is kalandra számíthat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 A Kos különös erőt kap az univerzumtól, de az Ikrekben is energiákat szabadítanak fel a bolygók. Igyekezz a harmóniára törekedni a hét utolsó napján. Nézzük, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Az univerzum egyre jobban fog tudni motiválni. Szebbé teheted a környezetedet, és olyan problémákat oldhatsz meg, amikhez nem mindig van kedved. Igyekezz sokat kommunikálni a barátaiddal, mert ez jótékony hatással lehet rád. Olyan gondokat tudtok most megbeszélni, amik már régóta nyomják a szívedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Oda kell figyelned továbbra is a kommunikációdra. Olyan időszakod van, amikor jóval kritikusabb vagy, és ezt nem mindig veszed észre. Érzékeny pontokat találhatsz el embereknél, ami bizony rosszul fog nekik esni. Minimalizáld a konfliktusokat, és igyekezz a pozitív dolgokra koncentrálni a környezetedben. Este hanyagold a közösségi médiát: nézz meg egy filmet, vagy olvass el egy jó könyvet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók most sok energiát tudnak felszabadítani benned, amit helyesen kell tudnod használni. Lehet van otthon néhány dolog, amit elhanyagoltál. Vágj bele, és sokkal, jobban fogod érezni magad. Most csendesebb hétvégére lenne szükséged. Ha teheted, akkor vonulj vissza a feladatok után, és fedezd fel a belső békédet.

Rák (június 22. - július 22.)

Nyitottabb vagy, mint máskor, ami nagyon sokat segíthet. Meg tudod találni a közös hangot mindenkivel, így el tudod kerülni a teljesen felesleges vitákat. A szerelmi életed elkezdhet egyenesbe jönni. Ha van párod, akkor pontot tehettek egy vita végére, ha pedig szingli vagy, akkor találkozhatsz valakivel. Ehhez persze aktivizálnod kell magad, és kimozdulnod szórakozni, ami nagyon jót tehet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Pont egészséges az önbizalmad, így határozottan tudsz haladni a céljaid felé. Fontos, hogy ne aggodalmaskodj semmin, még akkor sem, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezted. Fárasztónak érezheted ezt, mert amint megoldasz egy problémát, akkor jön egy újabb. A kreativitásoddal mindent megoldhatsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jobban jársz, ha minden hírre odafigyelsz, mert ezek befolyásolhatják a döntéseidet. A jelenlegi bolygóállás a tüzes Szüzek energiát picit visszafogja. Ma sort tudsz keríteni néhány mély beszélgetésre, amik türelmet és empátiát igényelnek. A mai nap végén próbáld meg kényeztetni magadat, és ez új lendületet adhat a következő hétre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Teljesen normális dolog olykor, hogy cikáznak a fejedben a gondolatok, és nem tudod pontosan mit szeretnél. Ha nem vagy biztos valamelyik döntésedben, akkor nyugodtan kérd a barátaid, vagy a családod segítségét. Jó esélyed lehet a véletlen sikerre, szóval egyáltalán ne járjon most az a fejedben, hogy eltolhatsz valamit.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ideje lenne egy kis izgalmat vinni az életedbe, de úgy, hogy semmi köze nincsen a munkádhoz. Próbálj meg időt szakítani a hobbidra, vagy próbálj ki új dolgokat. Lehet, erre lenne szükség, hogy kicsit felpörögj. Azt érezheted, hogy túl sablonosak a hétköznapok, amit te alapból nehezen tudsz elviselni. Szakíts egy kicsit a hagyományokkal.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szívesen osztod meg másokkal az ötleteidet, és nyitott lehetsz a másokéra is. Lehet valaki olyasvalamivel fog előállni, ami segíthet megoldani a jelenlegi problémáidat. A jelenlegi bolygóállás segíthet a szingli Nyilasnak. Ne félj a következő napokban nyitott lenni és ismerkedni. Remek beszélgetésekben lehet részed, ráadásul most jó a kisugárzásod és könnyen fel tudod kelteni mások figyelmét.

Bak (december 22. - január 20.)

Előfordulhat, hogy valakinek nagyon szeretnéd a figyelmét magadra vonzani. Ne feledd, mennyire fontos az első benyomás, még a társkereső oldalakon is. A csillagok nagyon erős pozitív hatást gyakorolnak rád, aminek köszönhetően kifejezetten nyugodt a hangulatod. Ha van párod, próbálj vele minél több időt eltölteni, nagy szükségetek van erre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit előtérbe kerülhet az önző éned, amit a környezeted is észre fog venni. Mindenkiben megvan ez, de te most túlzásokba eshetsz. Próbálj meg figyelni mindenkire, és visszaszorítani a belső hangokat, amik csak magaddal foglalkoznak. Ne feledd, nem csak neked van problémád az életben. A munkádat viszont tökéletesen fogod elvégezni a következő hét elején, mivel duzzad benned az önbizalom.

Halak (február 20. - március 20.)

A csillagok állás szerint nagyszerű tetteket vihetsz véghez, szóval ne fogd vissza magad semmiben. Inkább a gyakorlatias éned van előtérben, de most igazán felélénkülhet a kreatív is. Este már ne fogj bele semmilyen komolyabb feladatba. Végezd el a kisebb dolgokat magad körül, vagy végre fordítsd magadra az időt.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás