promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – június 19: az Oroszlán egy durva konfliktus közepén találhatja magát, míg a Mérleget alaposan kihasználhatják
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek a karrierjében tud előre lépni, a Nyilasnak pedig bele kellene vágnia a spórolásba. Készülj fel a héten a kánikulára, de a csillagjegyed agyát ne hagyd felforrni. Nézzük, hogy mit súg most a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Végre egy hét, ami jól indulhat. Ma minden összejöhet, és remekül érezheted magad. Arra kell figyelned, hogy visszafogd a cinikus szókimondásaidat. Ha ezt nem teszed, akkor még ellenségeket is szerezhetsz magadnak. A lényeg, hogy azért ne engedd el túlságosan magad. Valamelyik este nyugodtan vesd bele magadat a társasági életbe. Ha egyedülálló vagy, még flörtölhetsz is.

Bika (április 21. - május 20.)

Szokatlanul érzékeny vagy ma a kritikákra. Nem szabad mindent a lelkedre venned, amit mondanak neked. Még az is előfordulhat, hogy jó szándék van ezekben a megjegyzésekben, csak túlságosan magadra veszed, és csak a rossz oldalát látod. Hamarosan jó híreket fogsz kapni, amik felvillanyozhatnak.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Előre tudsz lépni a karrieredben, ha elég elszánt vagy. A kitartó munka meg tudja hozni a gyümölcsét, de célba érhet egy olyan projekt is, ami felkelti a környezeted érdeklődését. Ha az előrelépést abban látod, hogy munkahelyet váltasz, akkor azt mindenképpen beszéld meg a közeli környezeteddel. Lehet várnod kell, amíg tisztában látsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma megterhelő lehet a családoddal való kapcsolat. Igyekezz mindenkivel megtalálni a közös hangot. Féltékenység, vagy valamilyen elfojtott bűntudat is eluralkodhat benned. Mindenképpen át kell ezt billentened pozitív irányba. Mutasd meg a párodnak, milyen szenvedélyes tudsz lenni, vagy a barátaidnak, hogy milyen felszabadult.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A családodban felütheti a fejét némi konfliktus, de nem szabad, hogy beleszólj, ha csak nem érint téged. Ha belefolysz mások gondjaiba, akkor nagyon nehezen fogsz tudni szabadulni tőlük. Lelkiismeretes lehetsz a következő időben, de tartsd szem előtt, hogy nem neked kell megváltanod a világot. A hét elején is inkább csak magaddal foglalkozz – ez nem önzőség, egyszerűen így tudsz haladni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A szokásosnál kíváncsibb vagy, és a lendületed is megvan ehhez. Persze figyelj oda, hogy ne üsd abba az orrod, ami nem rád tartozik. Ha valaki tolakodásnak veszi ezt a hangulatodat, akkor inkább fogd vissza magad, nehogy konfliktus legyen belőle. A bolygók óvatosságra intenek, ha nagy terveket szövögetsz. Inkább várj velük egy picit.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha megfogadtad a hétvégén, hogy változtatsz néhány dolgon, akkor a hetedet is így kell indítanod. Ne legyen az, hogy csak a gondolatban raktad össze ezeket, kövessék őket tettek is. Vigyázz a szívességtételekkel, mert páran ki akarják használni a kedvességedet. Mindenkinél meg kell húznod a határokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygóállások kisebb feszültségeket jeleznek. A munkahelyeden, de akár otthon is előjöhetnek ezek a dolgok. Lehet irritál is néhány személy a környezetedben. Nem szabad összekapnod velük, majd szépen elsimul minden magától. Amennyire lehet igyekezz nyugodt maradni. Ma este tervezz valami kiszakadást. A legjobb lenne, ha a barátaiddal közösen elmennétek valahova.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az anyagiakban érzel magadon egy kis feszültséget. Jobban be kellene osztanod pénzt, elég sokat költekezhettél mostanában. Akkor tud gördülékenyen haladni a heted, ha szépen megtervezel előre mindent. Szeretsz spontán lenni, de jelenleg ez lenne a legjobb megoldás. Koncentrálj, a rossz döntésekkel sokat árthatsz magadnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy kis feszültség lehet a családod körében. Az csak rajtad múlik, hogy szeretnéd-e bevállalni a békítő szerepet, vagy inkább elvonulsz az egésztől. Lehet a második jobb megoldás jelenleg. Érzed, hogy nem stimmelnek dolgok, azonban ingerülten fejezheted ki magad. Ez csak meg több vitát generálhat, azért is jobb talán, ha csendben maradsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Azt tapasztalhatod, hogy a többség türelmetlen, és szétszórt körülötted. Ha egy csapatban dolgoztok, akkor muszáj vagy összeszedni őket, különben valami nagy bakiba futhattok bele a hét elején. Megvan benned az irányító szerep, szóval nyugodtan engedd szabadjára. Szükség lesz a határozottságodra, hogy nyugodtan vesd bele magad a hétbe.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé meg tud viselni mostanában a bizonytalanság, amit a környezetedben tapasztalsz. Rendkívül magabiztos ember látszatát tudod kelteni, de ez a gyakorlatban nem mindig mutatkozik meg. Tudatosítanod kell magadban, hogy vannak olyan dolgok, amikhez mások segítsége szükséges. Beszélgess őszintén egy barátoddal a gondjaidról.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás