promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – június 18: a Mérleg sajnos elveszíthet valakit az életéből, míg a Nyilasnak a szerelmi élete fog alaposan felborulni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos ritka energiákat kap a bolygóktól, amit muszáj kihasználnia, a Szűz napját pedig alaposan el akarják rontani. Nem ártana, ha a csillagjegyed rendezni tudná a sorait a hét utolsó napján. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A jelenlegi bolygóállás energiákat tud felszabadítani számodra, hogy belevágj valami újba. Az csak rajtad múlik, hogy miképp szeretnéd ezt megvalósítani. Előfordulhat, hogy változtatnál a jövődön, de úgy is megnyilvánulhat, hogy most épp nem akarsz nagyszabású terveket és csak kipróbálnál egy új receptet, ami ízlik a környezetednek. Bárhogy is döntesz, újíts!

Bika (április 21. - május 20.)

Ügyelj arra, hogy ezen a napon végre minden a helyére kerülhessen. Az átláthatatlan dolgok csak még nagyobb káoszt fognak okozni a fejedben. Fel kell végre szabadulnod, de az csak úgy fog menni, ha kiiktatod a kisebb gondokat is. Ha javítasz picit a környezeteden – például rendet raksz – már attól is sokkal felszabadultabbnak fogod érezni magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A te csillagjegyednek egészen felszabadult lehet a hét utolsó napja. Vágysz arra, hogy érzelmileg és fizikailag is kapcsolatba léphess másokkal. Engedj ennek az ingernek, mert ez igazán fellendítheti a társadalmi életedet. Ha kimozdulsz, akkor olyan emberrel sodorhat össze a sors, aki még nagy segítségedre lehet a jövőben. Akkor is mozgolódj picit, ha fáradtnak érzed magad.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég sokat idegeskedtél az utóbbi időben, és már kicsit eleged van abból, hogy mindig valami új probléma üti fel a fejét. A következő hét elején meg kellene nyugodnod, és kikapcsolni az agyadat, ha tudod. Nem minden problémát kell azonnal megoldanod. Ha ragaszkodsz ehhez, akkor persze, hogy feleslegesen terheled túl magad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nehezen tudod rászánni magad a dolgaid elvégzésére. Muszáj leszel jobban koncentrálni, különben a hibáiddal kicsúszhat a lábad alól a talaj. Fel kell vállalnod a konfliktusokat, különben nem fogsz tudni előre haladni az életben. Ne görcsösen és agresszívan, de ettől függetlenül mondd el mindenről a véleményedet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne engedd, hogy bárki a sarokba szorítson. Lehet néhány ember el akarja rontani a napodat, de ha kellően magabiztos vagy, akkor ez nem fog nekik sikerülni. Ha kitartó vagy a problémák minimalizálására, akkor áradhat belőled a lelkesedés. A bolygók megszórnak egy kis kreativitással, amit bárhol be tudsz vetni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nincsenek túl jó hírek a házad táján. Előfordulhat, hogy búcsút kell venned valakitől, aki fontos szerepet töltött be az életedben. Itt persze nem rögtön a legrosszabbra kell gondolnod, hanem inkább arra, hogy valami miatt meg fog romlani a kapcsolatotok. A közeli barátaiddal, vagy a pároddal meg kellene beszélned néhány dolgot, amik idegesítenek mostanában.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hamarosan nagyobb pénz állhat a házhoz, de ezt a saját tehetségeddel kell elérned, nem valami szerencsejátékon. Lehet néhány kacattól meg is kellene szabadulnod. Tedd nyugodtan fel őket az internetre, és találj rájuk vevőt. Legyél óvatosabb a munkahelyeden kinek mint mondasz el, valaki kifecsegheti a titkaidat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Végre kedvező irányt vehet a szerelmi életed. Ha van párod, akkor úgy néz ki szintet fogtok tudni lépni. Ennek már te is nagyon örülnél, főleg ha azt érzed, kezd kicsit egyhangúvá válni a kapcsolatotok. Ebből sokat is tudnál meríteni. Szingliként kicsit nyitottabbnak kell lenned. Az óvatosság legyen meg benned, de ne vidd túlzásba.

Bak (december 22. - január 20.)

Érzelmi téren nem minden alakul úgy, ahogy szeretted volna, de nem szabad elkeseredned. Ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, hanem próbálj meg lazábban hozzáállni a dolgokhoz. A jövő heti kezdést is úgy fogod tudni élvezni, ha ezt a hozzáállást alkalmazod. Legyél rugalmas, és fogadj el segítséget is, ha úgy van.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Még mindig benne van a levegőben, hogy változások lesznek körülötted. Új kihívásokkal szembesülhetsz a jelenlegi munkahelyeden, de még az is előfordulhat, hogy máshonnan kapsz új ajánlatot. Úgy néz ki az egyik barátod a jövőben segítségre fog szorulni. Nem fog szólni, neked kellene észrevenned az árulkodó jeleket. Mindenképpen támogasd, mert kamatostul visszakapod majd tőle.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit sok dolog torlódott fel körülötted. Mindenképpen el kell kezdened behozni a lemaradást, különben nagyon el fogsz csúszni. Semmiképpen ne vágj semmilyen új dologba, amik nem zártad le a régi projekteket. Próbálj meg vidám maradni, mert úgy élvezettel tudsz nekimenni a legnehezebb akadályoknak is. A jövő héten még lesznek kihívásaid, de aztán elérkezik a várva várt nyugalom.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás