promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – június 10: úgy néz ki a Bikának hazudnia kell majd, míg az Ikrek a csábítás mestere lesz a hétvégén
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérlegnek épp itt az ideje elkezdenie magával foglalkozni, a Bakba pedig lehet sokan akarnak majd belekötni, így fel kell húznia a láthatatlan falat. Ha a csillagjegyed kézben tudja tartani a dolgokat, akkor nem fog összeomlani a kártyavárad. Nézzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Szerencsés időszakod van, és rendesen be tudod osztani az idődet, ha figyelsz mindenre. Végre juthatna olyan dolgokra is, amikor már eléggé elhanyagoltál, pedig lenne kedved hozzá. Fontos, hogy most ne maradj egyedül a gondolataiddal. Bármi is nyomja a lelked, nyugodtan oszd meg a barátaiddal. Nem ártana, ha a négy fal közül is ki tudnál végre szabadulni a hétvégén. Nem kell nagy dologra gondolni, lehet egy kimerítő esti séta is.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szeretsz füllenteni, de az úgymond kegyes hazugságokat néha nem lehet elkerülni. Mérlegelned kell, hogy ha elmondod az igazat, akkor több kárt okozol vele, mint hasznot. Ha a jó ügy érdekében teszed, és minden téged igazol, akkor nincsen ezzel semmi baj. Próbálj meg mindenben pozitív maradni, és vetítsd ki ezt a környezetedre is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma nagyon meg tudod találni mindenkivel a közös hangot, és sikeresen tudsz kommunikálni az emberekkel. Ha a hétvégén van még munkád, akkor ott is kihasználhatod, de az ellenkező nemre is nagy hatást tudsz gyakorolni. Használd nyugodtan, de azért ne ess túlzásokba. Azonban felütheti a fejét egy probléma, amit mindenképpen egyedül kell megoldanod.

Rák (június 22. - július 22.)

Biztosan ismered a mondást, hogy a türelem, rózsát terem. Ez jelenleg fokozottan igaz lehet rád. Ne ugorj bele felelőtlenül a dolgokba, hanem várd ki a megfelelő pillanatot. A pénztárcádat is megkímélheted, mert benned van az, hogy teljesen feleslegesen, hirtelen fogsz megvásárolni valamit. A kreatív éned most felkeltheti valaki figyelmét, aki díjazni fogja.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy érzed valami változást szeretnél az életedben. Kicsit emiatt zavar is van a fejedben, jobban kellene rendszerezned a dolgokat. Ha ez megvan, alaposan rágd át magad a dolgokon, és ne ugorj bele semmibe hirtelen. Egyelőre még csak vedd számba a lehetőségeket. Az elhamarkodott lépésekkel nagyot veszíthetsz, és nem éred el a kívánt célt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most nagyon elszánt vagy, és gördüljön bármilyen probléma eléd, mindenen úgy tudsz túljutni, mint forró kés a vajon. Az egész világgal szembe tudnál szállni, hogy a vélt igazadat megvédd. Azonban fontos, hogy meghallgasd mások véleményét is. Ne legyél túl harapós, különben könnyen megbánthatsz embereket a környezetedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Picit többet kellene foglalkoznod magaddal. Benned van, hogy mindenkinek szívesen segítesz, de most legyen az a jelszó, hogy segíts magadon. Azzal tudsz a legjobb feltöltődni, ha kiszabadulsz a négy fal közül. A testmozgás a lelkedet is edzésben tudja tartani. Gyakorlatilag bármilyen sport űzése növelheti az elszántságodat és az összeszedettségedet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha ki tudtad használni az eléd gördülő lehetőségeket, akkor tényleg gazdagodhattál új ismeretségekkel az utóbbi időn. Mindenképpen tartsd közel őket, mert később szükséged lehet rájuk. Most nem szabad szerénynek lenned, hanem meg kell mutatnod önmagadat. A humorod és az egyéniséged tündököl, amivel a legkeményebb szíveket is meg tudod hódítani ezen a hétvégén.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Bizonytalannak érzed kicsit a jövődet, és ez mostanában elég gyakran megfordul a fejedben. Ez picit gátol is abban, hogy határozott és tettrekész legyél. Nem szabad hagynod, hogy ez az egész érzés elkezdjen fojtogatni. Mindenen lehet változtatni, ne feledd, olyanon meg ne kezdj el pánikolni, ami még nem következett be.

Bak (december 22. - január 20.)

Nehezen tudnak kihozni a sodrodból, de a mai napon még ez is összejöhet valakinek. Próbáld meg ne magadra venni, mert inkább csak egy félreértés az egész. Legyél türelmes, és akkor senki sem fog tudni beléd kötni. Akkor viszont nyugodtan felemelheted a hangod, ha valaki már régóta nem úgy csinál valamit a környezetedben, ahogy kellene.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Gondolkodj el kétszer, mielőtt dicsekszel vagy kritizálsz. Azon munkálkodj, hogy egyensúlyt tudj teremteni a környezetedben. Semmi baj nincsen azzal, ha picit el szeretnél vonulni a többiektől. Tedd meg, és töltődj fel úgy, ahogy te szeretnél. Ha elő akarnak törni az érzéseid, akkor nyugodtan mutasd ki őket.

Halak (február 20. - március 20.)

Igyekezz a háttérbe szorítani a bizonytalanságodat. Ha döntésképtelen vagy, akkor vannak melletted olyan emberek, akikben megbízol, és segíthetnek neked. Becsüld meg az apró és szép pillanatokat. A múltat és a csalódottságot muszáj leszel valahogy félresöpörni, mert az életvidám énedre van szükség a sikerekhez.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás