promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – június 08: a Baknak nem árt spórolnia egy váratlan helyzet miatt, míg a Skorpió egy vad vitába csöppenhet bele
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika most nagyon befolyásolgató, az egyedülálló Szűz pedig felkészülhet egy kis kalandra. Egy kis szerencse mindenkinek kell, de nem ezen fog múlni, hogy minden rendben menjen a csillagjegyednél. Nézzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Előfordulhat, hogy nehéz döntéseket kell hoznod mostanában. Muszáj leszel valahogy megtalálni az egyensúlyt a munkád valamint a magánéleted között. Ha hanyagoltad a barátaidat, akkor mindenképpen vedd fel velük a kapcsolatot. Néhány jó tanács tőlük önbizalmat adhat, és egyenesbe is hozhat pár dolgot.

Bika (április 21. - május 20.)

A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy befolyásolhatóbb vagy a kelleténél. Figyelj oda, hogy ne térítsen el senki az eredeti célodtól. A környezeted úgy is tudja, hogy minden döntésedért vállalni szoktad a felelősséget. Ha döcögősen indul a napod, akkor se akarj kapkodni, mert csak eluralkodik a káosz. A türelem most tényleg rózsát terem.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok minden szakadhat ma a nyakadba, és olykor olyan érzésed lehet, mintha mindent egyszerre kellene csinálnod. Biztosan örülnél, ha kapnál néhány extra órát ehhez a naphoz. Ne legyél feldúlt, ha nincs időd most annyit pihenni, mert hamarosan megoldódik körülötted minden, és fellélegezhetsz. Szükség lesz a kitartásodra.

Rák (június 22. - július 22.)

Muszáj leszel picivel nyitottabb lenni. Ha nem találod meg a kiskapukat, akkor sokszor toporoghatsz egy helyben. Pedig oda kell figyelned, mert nem mindenre maradhat időd. Halogatni a dolgokat nem a legjobb taktika most. Amit lehet, azt mindenképpen oldj meg ma. Nehezebben tudod most kimutatni az érzelmeidet, de figyelj, hogy ne legyél túl nyers.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok tényező segíthet abban, hogy azzá válj, amivé szeretnél. A mostani bolygóállás abszolút nyitottá tehet a fejlődésre. A háttérbe is kellene szorítanod néhány olyan dolgot, ami nem segít az előrelépésedben. Legyél kedves a hozzád legközelebb álló emberekkel, mert ők segíthetnek a legtöbbet, hogy ez az átalakulás beinduljon.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Valószínűleg eleged van abból, hogy sokan túldramatizálják körülötted a dolgokat. Vannak olyan problémák, amiket sokkal egyszerűbben is meg tudnál oldani, de ha a többiek nem akarják ezt az utat járni, akkor hagyd rájuk. A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy egy érdekes ember toppanhat be az életedbe. Ha egyedülálló vagy, még több is lehet a dologból.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sokkal lazábban álltál mostanában a dolgokhoz, de muszáj leszel szigorítani picit. Feszültebb napok jöhetnek, amiknél ott kell legyél fejben. Élesebb szemmel látod, hogy mit kell most helyrehozni. Miután elvégezted a finomhangolást otthon vagy egy aktuális projekten, azután teljes mértékben fellélegezhetsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Viták robbanhatnak ki körülötted, amikre nem igazán számítottál. Kivételesen ne húzódj a háttérbe, mert remekül tudsz működni a békítő szerepben. Sokkal érettebben tudod már kezelni ezeket a konfliktusokat, mint korábban. Ez azért jó, mert sokat tanulhatsz te is belőlük. Ha neked van szükséged segítségre, akkor ne szégyellj kérni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Komolyan gondolkozol a jövődről, és az is eszedbe juthat, hogy mi történik majd, ha idős leszel. Ez még előfordulhat, hogy messze van, de az egyáltalán nem baj, ha felelősségteljesebb vagy. Mostanában elég sok érzelem benned ragadhatott, amit nem árt megosztanod a hozzád közelállókkal. Egy mély beszélgetés is sokat javíthat a közérzeteden.

Bak (december 22. - január 20.)

Erőteljes hatással van az álmodozós énedre a jelenlegi bolygóállás. Hozd kicsit közelebb, ami a fejedbe van, és igyekezz később őket megvalósítani. A pénzügyeidet nem árt helyreráznod picit. Próbálj meg félretenni, mert később hasznos lesz számodra a megtakarítás, majd meglátod. Az anyagi biztonságot nyugalmat tud biztosítani.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az őszinteség és a tisztelet most fontos fogalom lehet a szótáradban. Lehet vannak most olyanok a környezetedben, akik ezt nem igazán akarják betartani. Normálisan add a tudtukra, és ne akarj éles vitákat generálni. Elő kell venned a maximalizmusodat, mert ez a legcélravezetőbb jelenleg. Sokan tőled várhatják a megoldást.

Halak (február 20. - március 20.)

Bölcs dolog támogatnod az embereket a környezetedben, mert ez hamarosan meg fog térülni. Jó, ha barátaid a közeledben vannak, mert végig a helyes irányba terelhetnek. Közben amiket gyengeségnek tartasz, azok most erősségé válhatnak. Ne félj kimutatni az érzelmeidet, mert az emberi oldalad is közelebb vihet a céljaidhoz.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás