promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – június 05: a Kosnál visszatérhet egy drasztikus lelki sérülés, míg a Nyilasnak a szerelmi életére lehet nagy hatással a bolygóállás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák eléggé ingerülten kezdheti a hetet, ami kellemetlen szituációkat szülhet, de a Szűznek is kihívásokra kell készülnie. Néhány csillagjegynek muszáj jobban koncentrálnia, de a végén minden a helyére kerül. Lássuk, hogy mit üzen neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Valaki nagyon megbántott a múltban, és valami fel fogja tépni ezt a régi sebet. Az a legjobb, ha hamar elfelejted, és más dologra koncentrálsz. Közben vannak problémák körülötted, de ezeknek a többsége közel sem akkora, mint amilyennek hiszed. Ha nagyon sok terhet pakolsz magadra, és nem tisztítod ki a fejed, azzal még az egészségednek is árthatsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Erős változást szeretnél, ami nagyon is jót tenne neked. Úgy érzed, mentened kell a menthetőt, ezért igyekszel olyan hibákat helyrehozni, amiket az utóbbi időben elkövettél. Pont ez az első lépcsőfoka annak, hogy elindulj a változás felé. A lelki nyugalmad hosszú távon mindennél fontosabb, szóval először ezt tedd helyre, és ezt ápold.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy néz ki most nyugodtan költekezhetsz picit, mert nem várt bevétel áll majd a házhoz. Lepd meg valamivel magad, erre már úgyis régen szántál pénzt. Érzékenyebb vagy, ezért a külvilág minden befolyásának jobban ki vagy téve érzelmileg. Most olyanokkal kell körbevenned magad, akikkel megoszthatod a gondolataidat, és akikben igazán megbízol.

Rák (június 22. - július 22.)

Ingerült lehetsz, de jobb, ha ezt nem viszed túlzásba, mert kellemetlen perceket szerezhetsz magadnak. Lehet csak a fáradtság miatt van. Ha nem tudtad rendesen kipihenni magad a hétvégén, akkor vess be egy késő délutáni szundit, ha megengedheted. Ne vállalj olyan feladatokat, amit egyáltalán nem neked kellene elvégezned. Ebben legyél határozott végre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néhány ügyre nem tettél pontot anno, amik felszínre kerülhetnek, és nagyon felboríthatnak mindent körülötted. Ezeknek jobban tennéd, ha utánajárnál, mielőtt óriási galibát okoznak. Ha ügyes és talpraesett vagy, meg tudod előzni a súlyosabb gondokat. Viszont azt se hagyd, hogy folyamatosan a gondokon járjon a fejed. Este mindenképpen kapcsolódj ki, ha a hétvégén nem sikerült.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Új emberek kerülhetnek be az életedbe. Lehet úgy érzed, kicsit szeretnél bezárkózni, de az a legjobb, ha nyitott maradsz. Még az is előfordulhat, hogy az elején nem lesznek szimpatikusak, de hidd el, kellemesen fogsz bennük csalódni. Hosszú lehet ez a hét, szóval fejben el kellene kezdeni rákészülnöd, ha mindent be akarsz sűríteni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jobban kellene aktivizálnod magad a mai napon. Ha csak tengsz-lengsz, akkor semmi problémát nem fogsz tudni megoldani. A megbújás és a tologatás jelenleg a legrosszabb stratégia, amit tehetsz. Gondold végig mi az, ami nagyon el tud harapódzni körülötted, és arra azonnal találj megoldást, valamint iktasd ki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyszerű, de különös ötletekkel állhatsz ma elő, amitől nem lesz mindenki elragadtatva. Most is helyezd előtérbe azt, hogy nem érdekel mások lehúzó véleménye. Ha tudsz újítani, és látod, hogy az jó, akkor nincs értelme velük foglalkozni. Persze ettől még legyél türelmes, és óvatosan próbálj meg eladni minden ötletet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai napi bolygóállás befolyásolhatja a szerelmi életedet. Jóval szenvedélyesebb vagy, mint szoktál lenni, amivel meglepheted a párodat. Ha szingli vagy, akkor viszont figyelj oda, mert nem igazán tudsz tisztán látni. Lehet olyan ember kelti fel az érdeklődésed, akinél egy másik helyzetben rögtön tudnád, hogy nem melléd való.

Bak (december 22. - január 20.)

A meglepetések napja lehet ez, de ne ijedj meg, nem érhet semmilyen kellemetlenség, csak akkor, ha a sors tényleg pont veled akar kiszúrni. Boldog emberek vehetnek körül a barátaid és a párod személyében is, akik fel tudnak tölteni energiával. Minden ügyed szerencsés fordulatot vesz és a munkahelyi sikerek sem maradnak el.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy fokkal céltudatosabbnak kell lenned. Ne pazarold az időd felesleges dolgokra – fel kell fedezned, hogy mi az, ami abszolút nem visz előre. Legyél magabiztos, és csak annyi merészséget vállalj be, amennyit feltétlenül szükséges. Az univerzum új célok felé sodorhat, amikre nem szabadna nemet mondanod.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne engedd, hogy bárki elrontsa most a hangulatodat. Nagyon oda kell figyelned, miképp kommunikálsz, mert olyan szaladhat ki a szádon, amit megbánhatsz. Tele lehet meglepetésekkel és pozitív fordulatokkal ez a nap, csak engedd, hogy rád találjanak. Ha passzívabb is vagy, délután vissza fognak térni az energiáid.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás