promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – június 04: a Skorpióba valaki alaposan bele van zúgva, míg Mérleg botrányos helyzetben találhatja magát
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknél egy új időszak közeledik, a Szűz mai napja pedig a következő hét elejét is befolyásolhatja. Ha a sors valami rosszba is akar csábítani, a csillagjegyed ellent tud mondani mindennek, ha elég határozott vagy. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A mai egy igazán kellemes nap lehet a számodra, ha nem kevered magadat stresszes helyzetekbe. Gyakorlatilag sugárzol, ami a környezetedet is tudja motiválni. Ha teljesen nyugodt vagy, akkor meg tudsz nyílni. Talán épp itt lenne az ideje elmondanod egy barátnak, hogy mi van benned legbelül. Akár jó, akár rossz, fel fog szabadítani ez a beszélgetés.

Bika (április 21. - május 20.)

Most sok kompromisszumra lehetsz képes, amit okosan a javadra tudsz fordítani. Ha valakivel nézeteltérésed volt a környezetedben, akkor azt el tudod simítani. A következő napokban új kérdések merülnek fel a jövőddel kapcsolatban. Nem ártana picit távolabb nézned és néhány elvedet is újragondolni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az a legjobb, ha visszaveszel a tempóból és mindenben lenyugszol egy picit. Ha vannak is otthon feladataid a hét utolsó napján, azokat nem muszáj verejtékkel elvégezned. Lassíts, és valahogy kösd össze a kellemeset a hasznossal. Nemsokára egy új időszak veheti kezdetét, ha összepontosítasz a céljaidra. Erre persze ahhoz van szükség, hogy kitisztítsd a fejedet.

Rák (június 22. - július 22.)

Sok minden megviselhetett mostanában érzelmileg, de a következő időszak meglehetősen megnyugtató lesz a számodra. Ki kell használnod ezeket a hullám nélküli periódusokat, hogy rátalálj az érzelmi harmóniára és javítsd az energiaáramlásod egyensúlyát. A hét utolsó napján tudd le gyorsan a feladataidat, és utána csak a feltöltődéssel törődj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mai nap érdekes újdonságokat tartogathat a számodra, de ettől egyáltalán nem kell megijedned, egyszerűen csak hagyd, hogy sodorjon az ár. Egy közös program a barátaiddal igazán fel tudja dobni az estédet. Ha van néhány problémád, akkor azt érdemes velük komolyan átbeszélni, mert most jó tanácsokat tudnak adni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit érzékenyebben reagálsz a dolgokra, ami a heted elejét is befolyásolhatja. A munkahelyeden is úgy érezheted, hogy túl vagy terhelve. Próbálj meg változtatni a megszokott felálláson, és ha lehet, kicsit kreatívabban megoldani a feladatokat. A játékossággal sok stressztől meg tudod magadat szabadítani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Fontos, hogy minden helyzetben próbáld megőrizni a hidegvéredet, és a lelki nyugalmadat. Remélhetőleg nem az a célod, hogy valami botrányos cselekedettel felhívd magadra a figyelmet, mert most hatásosan összejöhet. Kétszer is fontold meg mit mondasz ki, de azt is, miképp cselekszel. Ez nem csak a kényes helyzetekre vonatkozik, hanem mindenre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha van párod, akkor valamilyen konfliktus alakulhat ki köztetek. Vitába bonyolódhatsz vele, és ha nem fékezed magad, akkor könnyen elfajulhat, és akár mosolyszünet is lehet belőle. Csillapodj le, mert lehet csak félreértés az egész. Ha szingli vagy, akkor kellemes napok várnak rád, de a környezetedben így is figyelned kell, hogy ne legyél túl heves. Feltűnhet közben valaki, aki régóta vágyik a szerelmedre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha változás előtt állsz, akkor nagyon higgadtnak kell maradnod. Át kell gondolnod mindent, mielőtt belevágsz a dologba. Ha sietetted magad, akkor az csak bukást fog magával hozni. A környezeteddel igyekezz taktikusan viselkedni. Várd ki, amíg mindenki véleményt nyilvánított, és csak akkor gondolkozz el mit szeretnél kihámozni a dologból. Ami nem érdekel, azt engedd el most.

Bak (december 22. - január 20.)

A mai nap jó lehet arra, hogy elintézz egy kellemetlen ügyet, ami már régóta húzódik. Örülni fogsz ha túlesel rajta, így rá kellene szánnod magad. A megbízhatóság erős erényed, de úgy érzed, ezzel mások visszaélnek mostanában. Ilyenkor tudod, hogy nincs más lehetőség, ki kell gyomlálnod ezeket az embereket az életedből.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha fontos terveket tudtál összerakni a hétvégén, akkor azokba nem árt a héten belevágnod. Most van benned elég erő és kitartás, hogy be tudd indítani a dolgokat. Ha sikerül, akkor úgy minden gördülékenyen megy magától. Legyél óvatosabb, mint eddig, mert néhány rosszindulatú ember arra vár, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy kínos helyzettel kell hamarosan megbirkóznod, de figyelj oda, hogy ne veszítsd el a fejed. A mai napon azonban sok kellemes órában lehet részed, szóval használd ezt ki. Keresd azokat az alkalmakat és szituációkat, amiben új embereket tudsz megismerni. Jelenleg az a legjobb, ha nem zárkózol el a legmerészebb ötletektől sem.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás