promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 31: a Bika és a Szűz katasztrofálisan búcsúzhat a májustól
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek a pénzügyeit és a magánéletét is helyre kellene billentenie, a szingli Baknak pedig nagyon óvatosnak kell lennie. Néhány csillagjegy bizony elég izzasztó problémákkal találhatja szemben magát így a hónap végén. Nézzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Mindenben picivel óvatosabbnak kell lennie a csillagjegyednek. Úgy tűnik, sokan megpróbálnak nyomást gyakorolni rád a következő pár napban. Engedsz ennek, vagy inkább a belső hangodra hallgatsz? Legyél türelmes, mert erre a nap végére megtudod a választ. Lehet saját magadra, és másokra pont ugyanúgy kellene hallgatnod, hogy meglegyen az egyensúly. Az apró dolgokkal most nem kellene foglalkoznod.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon nem leszel jó kedvedben, mivel káoszt jelez előre a jelenlegi bolygóállás. Az előtted álló napok erősen összekuszálódhatnak. Persze ennek nem kell így lennie. Hozz össze egy tervezetet, hogy mik azok a problémák, amiket mindenképpen meg kell oldanod. A kitartásod segíthet neked előrelépni, de ehhez kell egy kis szerencse is. Maradjunk annyiban, hogy jókor kell jó helyen lenned néha. Most vissza kell szorítanod a lázadó énedet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az ösztöneidben végezned kellene egy kis finomhangolást. Lehet van néhány dolog, amit nem látsz át teljesen. A pénzügyi kérdésekben és a családi kapcsolatok körül is lenne mit helyretenni a bolygók szerint. Kerüld a kényes szituációkat, és ne merülj el a felesleges vitákban. Csak akkor tudsz rendesen haladni, ha önmagadra figyelsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Most nehezen tudsz inspirációt gyűjteni, mert nem csak neked, hanem a környezetednek sincsen a maximumon az energiaszintje. Pörgesd fel magadat valahogy, és ne hagyd, hogy lelassuljanak a dolgok körülötted. Az jó, ha most a pörgést helyezed előtérbe, persze csak okosan, hibák nélkül. Ha ezt el tudod érni, akkor verhetetlen leszel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég pörgős lesz a mai napod, de te próbálj meg magad köré igazi békeszigetet teremteni. Ha nem tud senki sem kizökkenteni, akkor nagyon jól fogsz tudni haladni mindennel. Fontos, hogy megértő legyél mindenkivel, mert így el tudod kerülni a felesleges konfliktusokat. Ne foglalkozz azokkal a kérdésekkel, amik téged abszolút nem érintenek.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Hold elég rossz hatással lehet a pénzügyeidre, de még a szerelmi életedre is. Ezekben nem szabad most olyan döntéseket hoznod, amik hosszú távra szólnak. Ha van párod, akkor így hónap végén egy erős vita alakulhat ki köztetek, ami miatt félremehet minden. A mostani bolygóállás azonban kedvezően hat a munkádra. Lehet inkább ebbe kellene most temetkezned, hogy ne zárd le kellemetlenül ezt a hónapot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most jól mennek a dolgok körülötted, és ha odafigyeltél mindenre, szélsebesen haladhatsz előre. Talán el is engedheted magad, és van időd a szórakozásra. A társaság középpontjába kerülhetsz, ha szervezel valamilyen jó kis esti programot mára. A ragyogó kedveddel mindenkit le tudsz venni a lábáról, szóval élvezd ki a pozitív éned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók állása kedvezőtlenül hathat a karrieredre. Próbáld meg elkerülni, hogy valamilyen fontos döntés háruljon rád ebben. Most csak végezd el a kötelezőt, és takarítsd ki a fejedet. Az érzéseid és a gondolataid nincsenek összhangban jelenleg, szóval nagyon figyelj erre. Nem szabad, hogy hirtelen felindulásból, átgondolás nélkül cselekedj bármiben is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy igen csak pörgős nap vár rád, de kellő koncentrációval túl tudod élni. Az aprólékos munka nem igazán hoz lázba jelenleg. Gyors sikereket szeretnél, és ha ügyes vagy, el is tudod érni őket. Meg tudod érteni mások lelki állapotát, és érzelmileg fogékonyabb is vagy. Kezdesz visszatérni önmagadhoz, és ez pozitívan fog hatni rád. 

Bak (december 22. - január 20.)

Ma végre tisztázhatsz egy félreértést, ami már régóta nyomasztott. Ehhez azonban neked kell megtenned az első lépést, és nyitni az illető felé. Már ideje is, hogy érettebb legyél ebben. Ha szingli vagy, akkor jól vigyázz, mert egy olyan illető akarja megszerezni a szerelmedet, aki nem az igazat mondja magáról.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha nem vigyázol, akkor elég nagy szakadék lesz a munkád és a magánéleted között. Ez feszültséget generálhat mindenkivel, aki fontos neked. Fontos megtalálnod az egyensúlyt, méghozzá úgy, hogy magadat se hanyagold el. Vártatlan helyzetek üthetik fel a fejüket a mai napon. Ne dőlj be mindennek, és láss a dolgok mögé.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem ártana foglalkoznod picit az egészségeddel, amit lehet, hogy elhanyagoltál mostanában. A stresszt is vissza kellene szorítanod az életedben, mert egyáltalán nem tesz jót neked. Találd meg, mivel tudod kiiktatni az életedből. Viszont nagyon nem szabad beleesned abba a hibába, hogy bebeszélsz magadnak egy csomó mindent. Ne legyél hipochonder!

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás