promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 30: a Baknak egy stresszes napra kell készülnie, míg a Mérleg trükközéssel juthat a csúcsra
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek életében most kulcsszerepet játszhat a romantika, az Oroszlán pedig elkövetheti valamelyik régi hibáját. A maximalista csillagjegyűek lehet rossz taktikát fognak alkalmazni azzal, ha túlpörgetik magukat a hosszú hétvége után. Nézzük, hogy mit jelez a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem szabad hagynod, hogy bárki befolyásoljon. Ha a hosszú hétvégén engedtél ennek, akkor meg is lehetett belőle a baj. Ma mindenben szeretnél a legjobb lenni, de ez jó, mert a munkádat semmi perc alatt el tudod végezni, ráadásul maximálisan elégedett lesz veled mindenki. Mindenképpen elő kell venned a határozott énedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy tudsz tökéletesen haladni, ha megteremted magad köré a nyugalmat. Figyelmesen hallgass a belső hangokra, mert jó irányba tudnak vinni. Végre rá tudsz jönni arra is, hogy mi az, ami nyugtalanít. Ha félsz valamitől a jövőben, akkor igyekezz bebiztosítani magadat. Nem tudtál rendesen pihenni a hosszú hétvégén? Ha így van, akkor az estét csak magadra kellene áldoznod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hatékonyan tudod kezdeni a hetet a hosszú hétvége után. Fontos, hogy ne legyél nagyon bizalmatlan, és igyekezz elfogadni mások segítségét. A bolygók a romantikát is támogatják jelenleg. Szeretnéd, ha partnered beleegyezne egy mélyebb elkötelezettségbe? Beszélj vele, hogy miben szeretnéd magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat.

Rák (június 22. - július 22.)

Erős késztetést érzel, hogy rendben menjenek a dolgok, és mindenkinek meg tudj felelni. Ez jó dolog, de azért nem szabad túlzásba vinned. A fegyelmedben és a koncentrációdban lehet a kulcs. Ha ez a kettő megvan, akkor megállíthatatlan leszel. Legyél nyitott az emberek felé, mert aki pozitív látásmóddal rendelkezik, attól kellő lökést tudsz kapni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nemsokára felszínre kerülhet valamilyen régi hibád. Remélhetőleg ez nem fog befolyásolni semmit, és csak arra fog emlékeztetni, hogy ne akard ezt újra elkövetni. Most nem tesz jót neked, ha nosztalgiázol és a múltban ragadsz – mindenképpen előre kell tekintened. Legyél motivált, és juss minél magasabbra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem igazán vonz a rutin, pedig lehet ma ezt a taktikát kellene alkalmaznod, hogy győzelemmel zárd a napot. Ne akarj kerülő utakat keresni, mert annak nem lesz jó vége. A jelenlegi bolygóállás még támogatni fogja a kreatív éned, szóval nem vész kárba semmi. Sokat segíthet ezen, ha  már most leveszel a válladról néhány plusz terhet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma igazán előtérbe kerülhet a trükközős éned, ami nem baj, mert lesz néhány probléma, amit csak így fogsz tudni megoldani. Az az igazság, hogy nem árt, ha picit bevállalósabb vagy a kelleténél. Nagyobb függetlenségre vágysz, amit így el is tudsz érni. Persze vigyázz, hogy nehogy átkerülj a ló túloldalára.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Készülj fel, hogy ma nem lesz meg a szász százalékos egyetértés mindenkivel. Próbálj semleges maradni, különben csak magad alatt fogod vágni a fát. Te is nyűgösebb vagy, ha stresszesebb feladatok kerülnek eléd. Ami jó hír, hogy segítséget nem csak a bolygóktól kaphatsz, hanem egy olyan embertől is, akire abszolút nem számítasz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet azt tervezted, hogy elszigetelődsz picit, hogy minden a te tempódban haladjon, de ez nem biztos, hogy össze fog jönni. Mintha valamilyen láthatatlan erő befolyásolná, hogy ne menjenek rendben a dolgok. Annyi biztos, hogy szükség lesz a profi problémamegoldó képességedre. A félreértéseket is tudnod kell türelmesen kezelni.

Bak (december 22. - január 20.)

Készülj fel egy kissé stresszes napra. A közeli környezeteddel is picit nehezebben tudod megértetni magad. Koncentrálj a feladataidra, és este inkább vonulj el a világ elől. Olykor mindenkinek kell egy kis magányos feltöltődés. Figyelj mindenre maximálisan és akkor édesebb lesz a pihenés is. Hosszú távon ez kifizetődik majd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ezen a napon elindulhat nálad egy fejlődési folyamat. A jövőd egyre jobban előtérbe fog kerülni, és nem lesz könnyű ezekben döntéseket hoznod. Ha kényes kérdések járnak a fejedben, akkor mindenképpen érdemes ezeket megbeszélned a családoddal, illetve a barátaiddal. Közben az apró gondokból ne akarj elefánt méretűt csinálni.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy tűnik, mások megpróbálnak nyomást gyakorolni rád a következő pár napban. Engedsz ennek, vagy inkább a belső hangodra hallgatsz? Legyél türelmes, mert ennek a nap végén megtudod a választ. Lehet saját magadra, és másokra pont ugyanúgy kellene hallgatnod, hogy meglegyen az egyensúly. Az apró dolgokkal most nem kellene foglalkoznod.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás