promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtalálták a 6 éve elrabolt kislányt, egy Netflixes sorozatnak köszönhetően jutott haza
Borítókép:  youtube.com/ABC 7 Chicago (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon boldog az édesapa, hogy végre újra magához ölelheti a gyermekét.

Kayla Unbehaun esete 2017-ben egész Amerikát megrázta, ugyanis egy nagy vitákat generáló elrablásról van szó, ráadásul sokan úgy gondolták, hogy sosem sikerül majd megoldani ezt a rejtélyt. A 9 éves kislányt az édesapja nevelte, de az édesanyjának is volt láthatási joga. Az apuka át is vitte hozzá a gyermeket, majd mikor később érte ment, akkor már nyomuk sem volt – az anyuka titokban elvitte a lányt, és senki sem tudta, hogy hová.

Az édesapa érthető módon nagyon kétségbeesett, és mindent megtett azért, hogy megtalálja a lányát. Természetesen a hatóságokat is értesítette, de ők sem jártak sikerrel, a gyermek és az édesanyja eltűntek Észak-Karolinából, hiába keresték őket mindenhol. Az elrablás után készítettek digitálisan egy képet arról, hogyan nézhet ki manapság a gyermek, hátha valaki felismeri.

Sokan felháborodtak azon, hogy voltak, akik nem tekintették ezt olyan nagy bűnténynek, mivel nem egy idegen rabolta el a kislányt, hanem a saját anyukája – ez a hozzáállás heves szócsatákat eredményezett, mivel az emberek többsége nem így vélekedett.

Még a Netflix nagy sikerű dokumentumfilm-sorozatában, a 2020-ban indult Megoldatlan rejtélyekben is szóba került Kayla Unbehaun meghökkentő esete – gyakorlatilag ennek köszönhető, hogy 6 év után sikerült megtalálni őt.

A Megoldatlan rejtélyek egyik nézője nemrég egy észak-karolinai boltban felismerte a kislányt, majd értesítette a hatóságokat. Kiderült, hogy tényleg ő az, az édesanyját őrizetbe vették, őt pedig 6 év után végre hazavitték az édesapjához. Egyelőre még nem lehet tudni a részleteket, de az apuka most nagyon boldog, és várja, hogy újrakezdhessék az életüket, bepótolják a kimaradást.

Itt lehet megnézni egy videót az esetről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás