promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 26: a Kosnak váratlan csapdák nehezíthetik meg a napját, de a Mérleg se fog örülni a mostani bolygóállásnak
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán kibékülhet egy régi baráttal, míg a Vízöntőnek egy szerelmi kalandra kellene nemet mondania. Lesz néhány csillagjegy, akiknek bonyolult döntéseket kell meghozniuk a hétvége előtt. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Előfordulhat, hogy tévesen fognak vádolni valamivel. Ebben az esetben ne zárkózz el a vitától, és mindenképpen védd meg magad. Váratlan csapdák kerülhetnek eléd, de ha ügyesen koncentrálsz, ezeket ki tudod kerülni. Az önbizalmad a csúcson maradhat, ha nem hagyod, hogy valami kizökkentse. Egy nehezebb nap vár rád a hétvége előtt, de utána hidd el, hogy fellélegezhetsz, csak bízz magadban!

Bika (április 21. - május 20.)

Egy kis érzelmi felfordulást tapasztalhatsz, de most több ember is átél érzelmi zűrzavarokat a környezetedben. Persze neked mindenképpen a sajátodra kell koncentrálni, és azt helyrebillenteni. Az egyensúly megtalálása nagyon fontos lehet, hogy sikeresen juss el a hétvégéig. Oszd meg másokkal mi van benned, és ne zárkózz el. Meglátod, jobban fogod magad érezni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most nehezebben tudod felismerni, ha valaki be akar csapni. Nem szoktál naiv lenni, de a jelenlegi bolygóállás miatt tévesen ítélhetsz meg dolgokat, illetve embereket. Sokat segíthet, ha előveszed a rutinodat, és főleg arra támaszkodsz. Kommunikálj ma többet az állandó barátaiddal, mert lendületet adhatnak.

Rák (június 22. - július 22.)

Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, ami igazán erősen hathat az érzelmeidre, de csak jót hozhat ki belőled ez az egész. A régi érzések, amelyekről azt hitted, hogy elmúltak, könnyeket csalhatnak a szemedbe. Persze azért vigyázz, hogy ne ragadj nagyon a múltban, mert a jelenben kell helytállnod. Ne hagyd, hogy a kisebb gondok eluralkodjanak rajtad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A hétvége előtt, vagy alatta alkalmad lehet felmelegíteni egy régi barátságot. Benne van a pakliban, hogy az egésznek csak egy buta félreértés miatt lett vége. Nem ártana végre megbeszélnetek a dolgot, viszont neked kell kezdeményezned. Könnyen haragra tudsz gerjedni, de elő tudod venni a megbocsájtó énedet is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha az egyik barátod, vagy a társad másképp vélekedik valamiről, azért nem kellene, hogy felmenjen benned a pumpa. El kell viselned, hogy ahány ember, annyi különböző vélemény is lehet. Inkább örülnöd kellene, hogy ennyire színes és határozott emberek vesznek körül. Próbálj meg nyitott lenni mindenre. A közelgő hétvégén is új kalandokba keveredhetsz, ezektől se zárkózz el.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma mindenképpen képes kell legyél a kompromisszumokra. Ne próbálj senkivel sem vitába szállni, de a nagyobb terveidről is tegyél le. Nem jól állnak a bolygók ahhoz, hogy meg tudd valósítani az ötleteidet. Olyan akadályok üthetik fel a fejüket, amik csak el fogják venni a kedvedet. Töltsd az estét végre pihenéssel, nyugodt feltöltődéssel, aztán új lappal indulhatsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ki kellene mozdulnod, mert egy remek ajánlat hullhat az öledbe. Egy nem várt helyen, teljesen semleges, sőt, kellemes, laza környezetben, baráti beszélgetésben találhatsz új emberekre, akik képesek lesznek motiválni. Sok remek terv juthat az eszedbe, már közben is, és ez teljesen fel fog szabadítani. Most ne félj használni az agyadat, valamint a kreativitásodat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jó a hangulatod, és a nagyvonalúságod nem ismer jelenleg határokat. Ha társaságba mész, szívesen fizetsz egy pár kört, de vigyázz, azért ne szaladjon el veled a ló. A pénzügyeid jól alakulnak, de nem szabad, hogy ismét előtörjön a feleslegesen költekező éned. A jelenlegi bolygóállás az, ami segíthet neked ebben, hogy ésszerűbben átláss mindent.

Bak (december 22. - január 20.)

A jegyeden átvonuló bolygók nyugtalanná is tudnak tenni egyben. Most bármilyen apróbb dolog miatt előtörhet belőled ez negatív tűz, de nem szabad, hogy bármi miatt is nagyon feszültté válj. Érdekes élményekben lehet részed, de ehhez az kell, hogy el tudj lazulni. Ha társaságba mész, akkor a barátaid tudnak segíteni ezen.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy nem várt személyt sodorhat az utadba a sors, aki nagyon meg fogja tudni bolygatni a fejedet. Még az is megfordulhat benned, hogy rosszul választottad meg a társad. Ezt bizony neked kell eldöntened, de vigyázz, mert valami ármány is lehet a levegőben. A bolygók szerint nem kellene belefolynod ebbe a kalandba.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma könnyedebben tudsz barátságokat kötni, mint máskor, pont ezért kellene kimozdulnod a négy fal közül. Igazán hasznos emberekkel találkozhatsz, akik akár a karriereden is lendíthetnek egyet. Ha szingli vagy, és magányos, akkor jelenleg elég könnyen vonzod az ellenkező nem tagjait is. Arra azért figyelj, hogy ne tarts több vasat a tűzben. Tudod jól, hogy ez milyen problémákat tud okozni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás