promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 25: a Bika egészségügyi gondokba szaladhat bele, ha nem vigyáz, míg a Bak rátalálhat az igazira a szerelemben
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek ismét előtérbe kerülhet a romantikus énje, de a Mérlegre is pozitívan hat a jelenlegi bolygóállás. Néhány csillagjegy nyugodtan kockáztathat, de azért nem szabad túlzásokba esni. Lássuk, hogy mit súg neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Sok gondot magad mögött fogsz tudni hagyni, de ezekre lehet több energiát kell fordítanod a kelleténél. Igyekezz rendesen beosztani az erőtartalékaidat, mert csak így leszel eredményes. Fontos, hogy ne lépd túl a határaidat, mert jelenleg nehezebben tudsz regenerálódni. Mások dolgaival abszolút ne foglalkozz.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem árt jobban odafigyelned az egészségedre. Kisebb gondok üthetik fel a fejüket, amik nem borítják fel az életed, de azért ösztönöznek arra, hogy változtass. Egyre energikusabbnak fogod érezni magad, amit nem árt kihasználni. Találj valamilyen szabadidős tevékenységet, ami a testednek is jót tesz, de a lelkedet is fel tudja tölteni. A nyár nagy változásokat hozhat, és most mindenben pozitív irányba fordulhatsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A romantikus szenvedély újra fellángolhat benned. Ez nem csak a szerelmi életedet tudja helyretenni, hanem akármilyen fura, de a munkádban is segíthet. Ha ég benned a tűz, akkor azt másra is ki tudod vetíteni. Igyekezz megtalálni az emberekkel a közös hangot. Tudod, hogy nem kellenek az ékes szavak – olykor az is elég, ha meghallgatod őket.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy picivel nagyobb önállóságra lesz szükséged, hogy el tudd érni a céljaidat. Hajlamos vagy arra, hogy elkényelmesedj, ami a jelenlegi időszakban nem túl jó. Kérj segítséget, ha muszáj, de a nagyobb harcokat neked kell megvívnod. A bolygók friss energiákat küldenek feléd, amik segítenek abban, hogy új készségeket fedezz fel magadban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon sokat tudsz apróságokon rugózni. Nem kellene, hogy túlértékeld a lényegtelen dolgokat. Ha belelovalod magad, akkor igazán el tudja rontani az egész a hangulatodat. Eléggé szétszórt is lehetsz, szóval mindenképpen pihenésre van szükséged. Próbálj meg lustálkodni a munka után, vagy hamarabb nyugovóra térni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy baráti beszélgetés során sok lehetőség tárul eléd. Neked kell eldöntened, hogy ez a dolog változtathat, javíthat-e az életeden, vagy éppen ellenkezőleg. Gondolj végig mindent, de nem árt egy másik fél véleményét is kikérned arról, hogy melyik útra akarsz rátérni. Ha nagy a káosz körülötted, akkor ideje rendbe tenni a dolgokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sok érdekes dolog történhet veled a mai napon: izgalmas találkozás várhat rád, hallhatsz egy nem mindennapi örömhírt, vagy akár egy olyan lehetőség is eléd kerülhet, aminél nem szabad hezitálnod, azonnal meg kell ragadnod. A bolygóállás mindenképpen pozitív napot jósol neked. Tedd félre az előítéleteid, és hallgass a megérzéseidre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A csillagok mindent megkönnyítenek ma a számodra. Bármilyen lehetőség is van előtted, ne félj a következményektől, hanem vágj bele. A dolgok jobban mehetnek előre, mint vártad. Próbálj meg majd a hétre programokat szervezni, mert szükséged van egy kis pezsgésre. A szívügyekben is szerencsés lehetsz, meg fognak nőni az esélyeid a pártalálásra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Súrlódások várhatnak rád. Ha nem kipihenten vágsz bele ebbe a napba, akkor türelmetlen leszel, és ez bizony nem jó. Hamarabb felkaphatod a vizet, pedig a higgadt énedre van szükség, hogy eljuss a céljaidig. Ha megvan a siker, akkor már a nap végére eljöhet a kiegyensúlyozottság, valamint a jókedv. Mindenképpen erre törekedj.

Bak (december 22. - január 20.)

Pompásan érzed magad, és ha gyorsan túllendültél mindenen, akkor fel is tudsz töltődni. Magadra kellene a legtöbb időt szánnod az este folyamán. A mostani bolygóállás gondoskodik arról, hogy a szerelemben is nyertes legyél. Nem ártana kimozdulnod a közeljövőben, mert ha szingli vagy, akkor szembejöhet veled az igazi.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha rosszul mennek a dolgok, akkor alaposan elkenődhetsz, de össze kell szedned magad. Ha valaki, hát te tudod miképp kell felállni a padlóról. Legyél tettre kész, valamint magabiztos. Ne engedd, hogy nagyon befolyásoljanak az érzelmeid, mert kivételesen rossz irányba terelhetnek. Szeretsz álmodozni, de most a hétköznapokra kell figyelned.

Halak (február 20. - március 20.)

A következő napokban lehet fogod hallani a családodtól, vagy a közeli ismerőseidtől azt a mondatot, hogy „Én megmondtam neked előre!”. Nem mindig hallgatsz másokra, de már érzed, hogy mik a valóban jó tanácsok. Szorítsd háttérbe a makacsságodat és ezeket fogadd meg. Mindenki hibázik, de ezeket nem kell újra és újra elkövetned.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás