promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 24: az Ikrek ellenségeket szerezhet magának, de az Oroszlán is viszályra számíthat a környezetében
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bak extra jövedelmet szerezne, de ezt kockázat nélkül kell megoldania, míg a Vízöntő belső hangja fontos üzenetet küld. Sok csillagjegy várhatja, hogy maguktól oldódnak meg a dolgok, de ez sosem szokott összejönni. Nézzük, hogy mire kell figyelned a mai napi horoszkóp szerint!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygóállás azt súgja, hogy megérzéseidre kellene támaszkodnod. Ha így teszel, akkor sokkal jobban tudsz reagálni minden történésre. Nem kell félned semmitől. Ha szívügyekre kerül a sor, akkor legyen meg a kellő önbizalmad. Legyél kitartó, mert szerencséd lesz. Ilyenekben nem várt akadályok gördülhetnek eléd, de megéri kitartani.

Bika (április 21. - május 20.)

A jelenlegi bolygóállás sok mindenben lökést tud adni neked. Könnyebben megy a kommunikáció – ki tudod fejezni az érzelmeidet, vágyaidat, a nézőpontodat. A következő napokban valóban felfedezheted, hogy ki is vagy valójában. Az őszinte beszélgetések még több ajtót tudnak kinyitni előtted. Ne zárkózz el semmitől.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nehezebben térsz magadhoz, és az emberekkel se tudsz túl jól kijönni, ami miatt alaposan ellened fordulhatnak. Lehet nem tudtad magadat rendesen kipihenni? Próbálj meg hamar túllendülni a mai feladatokon és este vonulj el picit. A vágyaid elkezdenek erősödni ezen a héten, de azért tudatosítsd magadban, hogy nem tudsz azonnal mindent megszerezni, amit akarsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Számíts arra, hogy ma lesz dolgod bőven, főleg, ha lustán kezdted az egész hetet, és nem intéztél el mindent rendesen. A hanyagságodnak még nagy ára lehet. Nehéz lesz utolérned magad, de nem lehetetlen. Ha tudsz energiákat meríteni, akkor a termékeny nap után kellemes estéd lehet. Hamarosan új érzéseket fedezhetsz fel magadban, ami azt jelenti, hogy pozitívan változol.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne keverd össze a bátorságot a bolondsággal. Ha trükkökre van szükség, hogy megoldj egy helyzetet, akkor is mindig legyél óvatos. Kisebb viszályra számíthatsz a környezetedben, amiből nem ártana kimaradnod. Akkor menetelhetsz előre feszültségmentesen, ha főleg a saját dolgaidra koncentrálsz. A haragodat is szorítsd háttérbe, amennyire csak tudod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók gyakorlatilag pumpálják beléd a határozottságot. Előre juthatsz, de csak úgy, ha igyekszel a maximumon pörögni. Ha a lustálkodást és az agyad ellazítását részesíted előnyben, akkor ne várj sokat ettől a héttől. Magas az önállóságod igénye – szívesen oldod meg egyedül a gondokat a saját taktikád szerint.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma egy utolsó, erőteljes energiarohamot arra fordíthatsz, hogy teljesíts egy olyan célt, ami nagyon sokat jelent neked. A bátorságod és az elszántságod magas, és képes vagy arra, hogy sok mindent elérj a következő napokban. Azért ne kapkodj semmiben – legyél elszánt, de óvatos. A taktikai érzéked a csúcson lehet most.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég erős most a függetlenség iránti vágyad. Szívesebben vonulsz el picit, és a problémákat is egyedül oldanád meg. Az energiáid végesek, de jobb, ha úgy kevered a kártyáidat, ahogyan te szeretnéd. Ha az agyadra megy valami, vagy valaki, akkor az jobban a padlóra tud küldeni, mint ha nem alszod ki magad rendesen.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég nagy a lelkesedésed, bármi is legyen előtted. A baráti társaságokkal folytatott csoportos tevékenységek vagy projektek inspirálóak lehetnek a számodra. Igyekezz velük gyakrabban kimozdulni, vagy kommunikálni. A bolygók bátorságot fognak önteni beléd. Most olyan célok is vonzhatnak, amit mások nem mernének bevállalni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon jól működnek a megérzéseid, szóval nyugodtan használd őket. Örülnél egy kis extra jövedelemnek, de azért ne vágj bele túl kockázatos dolgokba. Vizsgáld meg okosan, milyen lehetőségek vannak körülötted, és miből lehetne a legtöbbet kihozni kockázatmentesen. Az elszántságod nagyban függ attól, hogy mennyire tud motiválni a környezeted.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az elméd ma különösen éles. Az ötleteid a semmiből törhetnek elő, szóval gondolkozz azon, hogy milyen problémák vannak körülötted, amiket picit elhanyagoltál. Ne csodálkozz, ha azt súgja egy belső hang, hogy próbáld meg elérni a lehetetlent. A barátaid nagy lökést tudnak adni neked, főleg azok, akikkel állandó kapcsolatban állsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Előtörhet belőled a függetlenség vágya. Ez főleg akkor lehet fontos, ha kapcsolatban élsz, de a szingli oroszlánok is nagyobb szabadságot akarnak maguknak ebben az időszakban. Nem tesz jót a lelkednek, ha határok közé akarnak szorítani. Közöld ezt a környezeteddel, és törj ki picit a szürke hétköznapokból.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás