promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 23: a Bika szerelmi életébe egy harmadik személy kavarhat be, az Oroszlán viszont szingliként nagy kalandba keveredhet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Skorpió alaposan túlbonyolíthatja a dolgokat, a Halak napirendje pedig már a nap elején felborulhat. A problémák sok csillagjegyet kizökkenthetnek, de mindenre van megfelelő megoldás. Lássuk, hogy mire kell figyelned a mai napi horoszkóp szerint!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha most van olyan kérdés, amiben nem tudsz tisztán látni, akkor az az anyagiak. Ezzel nem ártana néhány napot várnod, mielőtt komoly döntést hozol. Előfordulhat, hogy nincs birtokodban minden tudás és információ, ami segíteni tudna. Nem ártana a közeli barátaid véleményét is kikérned. Készülj fel minden eshetőségre. Úgy néz ki váratlan kiadás közelít feléd, ami alaposan fel fogja adni a leckét.

Bika (április 21. - május 20.)

Óvatosnak kellene lenned, mert a jelenlegi bolygóállás rendesen összekuszálhatja az érzelmeidet. Lehet egy harmadik személy kavarhat bele a kapcsolatodba. Nincsenek komoly szándékai az irányodba. Ő akkor is feltűnhet, ha szingli vagy, így nem árt odafigyelned, nehogy összetört szívvel gyere ki a dologból. Legyél határozott.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon sok mindenben befolyásolhatnak az érzelmeid, pedig néhány kérdésben nem ártana objektívnek maradnod. Ne akarj lehorgonyozni egyik oldal véleményénél sem, mert mind a kettőben akadnak hibák bőven. Ki tudod hoznod a jót az emberekből, de ehhez megfelelően kell velük kommunikálnod.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem mindig szokott működni, de most hallgathatsz a megérzéseidre – sok mindenben jót fognak súgni. Érdemes vigyáznod, mert sokan el akarnak téríteni a célodtól. Lassítanod kell egy picit, ha hibák nélkül akarod átvészelni a napot. Ne feledd, a kapkodás jelenleg az ellenséged. Este végre kikapcsolhatod az agyad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé szerelmes hangulatban vagy. Ha van párod, akkor nagyon jól meg tudjátok érteni egymást. Próbálj meg vele minél több időt eltölteni. A gyengédségeddel még inkább le tudod venni a lábáról. Szinglinként adj esélyt minden lehetőségnek. A szenvedélyeddel rengeteget hódolót tudsz szerezni magadnak a héten. Legyél nyitott mindenre!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Semmiképpen ne vágj bele új dolgokba sem most, sem a hét közepén. Olyan lemaradásaid vannak, amiket muszáj vagy behozni. A környezeted nagy része elég rossz hangulatban lehet. Vigyáznod kell velük, mert egyetlen ártatlan megjegyzéssel óriási vitát robbanthatsz ki. Van elég dolgod, járjon az a fejedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég sok feladat szakadhat a nyakadba a mai napon. Lenne elég dolgod a háztartás körül, és a családdal is kellene valamennyit foglalkoznod. Próbálj meg mindenre időt keríteni. Ebben persze benne van a kikapcsolódás is, mert ha nem foglalkozol magaddal kicsit, akkor könnyen besokallsz és a heted is rosszul fog folytatódni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet egy kicsit túlbonyolítod a dolgokat, amivel így nagy kavart okozhatsz magad körül. Olyan dolgokba vághatsz bele, amik egyáltalán nem visznek előre és szükségtelenek is. Ne szervezkedj titokban, de ne is pletykálkodj. Este próbáld meg a hobbiddal elütni az időt, és vonulj kicsit el, különben a fura hangulatod miatt ellenségeket szerezhetsz magadnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás miatt eluralkodhat rajtad egy kis bizonytalanság. Próbáld meg rendbe tenni a fejedben a dolgokat. Már az ébredés után sem igazán tudod mit kezdj magaddal. Számtalan lehetőség áll előtted, és akár fel is készítheted magadat a következő napokra. Délután érdekes fejlemények indulhatnak el körülötted, de ne vegyél komolyan semmit.

Bak (december 22. - január 20.)

A szerelmi életednek nagyon kedvező a bolygók állása. A vonzerőd erős, amit nyugodtan a javadra fordíthatsz. Lehet az utóbbi időben elhidegültél egy barátodtól. Ha egy vita miatt, akkor jobban járnál, ha te kezdeményeznéd, hogy beszéljétek meg. Viszont ha az van a dologban, hogy túl elfoglalt voltál, akkor ideje lenne minél hamarabb felkeresned.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem sült el túl jól az utóbbi időszak? A mai napon a feladataid után csak pozitív emberekkel lenne szabad találkoznod, akik fel tudnak tölteni energiával. Sok volt mostanában körülötted a feszültség, ezt mindenképpen ki kell zárnod. Jelenleg ösztönösen ráérzel mindenkinek az érzelmi igényére, szóval használd ezt ki.

Halak (február 20. - március 20.)

A tervezett napirended már délelőtt felborulhat néhány váratlan esemény miatt. A legfontosabb, hogy bármi van, ne ess pánikba, és hozd helyre minél hamarabb a dolgokat. Így egyenesbe kerülhet a hét további része. Megvan hozzá a kreativitásod, hogy ne kerüljön zátonyra semmi. Egy családi vitát is megakadályozhatsz, ha beleállsz a békítő szerepbe.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás