promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 21: az Ikreknek fontos üzenetet küldenek a bolygók, míg a Nyilas megakadályozhat egy borzalmas napot
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérleg alapos felfordulást okozhat maga körül, a Baknak pedig valahogy le kell vezetnie a felesleges feszültségét, vagy körülötte is nagy lesz a káosz. A csillagjegyednek fejben fel kell készülnie a következő hét nehézségeire is. Lássuk, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Fokozottan húzhatod a szádat egy pár dologra, és fel is mehet benned a pumpa, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy te akarod. Próbálj meg kicsit türelmesebb lenni, és kerülni azokat a tevékenységeket, amik nem okoznak neked örömet. Találd meg a békéd, de ami a legfontosabb, ne bántsd a környezetedet a hangulatod miatt.

Bika (április 21. - május 20.)

Hajlamos vagy feláldozni magadat, de most ideje lenne, ha nem te kerülnél ebben reflektorfénybe. Ma talán megtanulhatod, hogyan kell nemet mondani. Ne engedd az embereknek, hogy feszegessék a határaidat. Főleg most ne, amikor végre lenne egy kis időd magadra. Lényeges felfedezéseket tehetsz, de csak akkor, ha nem mások gondjával foglalkozol.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vannak napok, amikor egy kis alázat jót tehet neked. A bolygók is azt üzenik, hogy legyél őszinte, és értesd meg magadat a környezeteddel, de persze az ő érzelmeiket is igyekezz értelmezni. Ne legyen benned semmi miatt feszültség, még akkor sem, ha nem úgy alakulnak a terveid, ahogy azt te szeretnéd. Semmiben se legyél passzív.

Rák (június 22. - július 22.)

Van otthon valami probléma, ami megoldásra vár? Lehet nem kellene tovább halogatnod, és végre pontot tenni a végére. Ezután meglátod, hogy sokkal édesebb lesz a pihenés is. Jó döntéseket tudsz hozni, de nem ártana picit leállítani az agyad, mert még túlpörög. Olykor a nagy elméknek is kell a pihenés. Válassz olyan kikapcsolódást estére, ami száz százalékosan ellazít.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne ragaszkodj olyan célokhoz, amelyek vonzanak, de tudod, hogy lehetetlen elérni őket. Hajlamos vagy teljesen a fellegekben járni, pedig fél lábbal a földön kellene maradnod. Így nem pazarolod el feleslegesen az energiáidat, amiket az ésszerű dolgokra kellene fordítanod. Kellemes és nyugalmas este vár rád, ha el tudod űzni a gondokat magad körül.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jó ötleteid támadhatnak a közeljövőben, de ma a pihenés legyen az első. Amikor ezekre koncentrálsz, hajlamos vagy megfeledkezni a külvilágról. Amúgy sem szabad most ezekkel foglalkoznod, mert a csillagok szerint nem most kellene belevágnod a merészebb terveid megvalósításába. Próbáld meg most csak olyan emberekkel körülvenni magad, akik tudnak ösztönözni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet megint egy fenékkel akarsz több lovat megülni, pedig ezzel mindig csak felfordulást okozol magad körül. Próbálj meg csak egyetlen dologra koncentrálni száz százalékosan, ha a többi dolog megvár. A közeljövőben ne mondj nemet a kimozdulásra, ha invitálnak valahova. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik nagy segítségedre lesznek a jövőben.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy olyan élethelyzet közeledik, ami miatt te is megváltozhatsz. Hogy pozitív, vagy negatív irányba, az csak rajtad múlik. Ne feledd, hogy a közeli barátaid és a családod mindig melletted állnak, bármit is kell feldolgoznod. Használd ki ezt a napot a feltöltődéssel. Lehet elhanyagoltad a hobbijaidat, pedig ezek igazán ki tudnák kapcsolni az agyadat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Igazán meg tudod teremteni a harmóniát a környezetedben. Csak akkor romolhat el ez a nap, ha engeded neki. Ha érzed a levegőben, hogy a családod vagy a barátaid megint egy teljesen felesleges vitába akarják beleásni magukat, akkor állítsd le őket minél hamarabb. Most gyűjtsd össze a céljaidat, a megvalósításnak még nem most van itt az ideje.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem vagy jó hangulatban, és valahogy le kellene vezetned az idegességedet. Találj erre megoldást, különben olyan embert bánthatsz meg a környezetedben, aki nem érdemelné ezt meg. Nem szabad kivetítened a negatív dolgokat olyan emberekre, akik nem tehetnek semmiről. Lehet segítséget kell majd kérned, ha van valami feladatod otthon. Ez nem szégyen, és te is gyorsabban fogsz végezni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha van valamilyen különleges ember az életedben, akkor a hét utolsó napján kifejezheted neki, hogy mennyire fontos a számodra. Ne félj kimutatni az érzéseidet. Sok dolog előkerülhet, ami egy afféle tisztulást okozhat az elmédben. Mintha tiszta lappal indulnál, és ez egy nagyon jó érzés tud lenni. A mai napon sok mindenben felnyílhat a szemed.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai nap igazán álmodozós hangulatban lehetsz. Nincs ezzel semmi baj, mert ezek a napok vihetnek közelebb a céljaidhoz. El kell fogadnod, hogy minden elérhető, amit kitűztél magad elé. A bolygók és a környezeted is meg fogják adni ehhez a kellő magabiztosságot. A hétvége után tényleg egy új ember léphet a reflektorfénybe, ha magadra találsz.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás