promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: melyik tulajdonságod akadályoz a boldogságban? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Gyermek: Lehet, hogy rád utal a lap? Gyámoltalannak érzed magad, mint egy kisgyerek, aki vágyik a törődésre, figyelmességre? Ne légy túl makacs, fogadd el a segítséget, hiszen ez lehet a megoldás a problémádra, ettől éreznéd biztonságban magad. A lap azt is jelzi, hogy félsz kilépni a komfortzónádból, ezáltal lemaradsz az izgalmas, új dolgokról, amik csak rád várnak. A kártya pletykás személyre is utalhat, olyasvalakire, aki kibeszél téged a hátad mögött. Szóval csak óvatosan, hogy kivel, mit osztasz meg!

2. kártya jelentése:

Özvegy férfi: A lap apafigurát mutat, férfi hozzátartozót, egy érett férfit, aki idősebb nálad, akihez igazán mélyen kötődsz. Érdemes hallgatni az illető, bár ne várd most mástól a segítséget. Kikérheted a tanácsát, mivel rávilágíthat néhány fontos részletre. Párkapcsolati kérdésnél rövid távú viszonyt jelez, ami egyben a jelenlegi kapcsolatot végét is jelzi. Sorsszerű ez a változás, mégha fájdalmas is. Mindenesetre neked kell meghoznod a döntést. Pénzügyek területen a mostani állapot csak átmeneti, változásra számíthatsz.

3. kártya jelentése:

Házasság: A kérdéses helyzeten áldás van, tartósnak bizonyul ez az állapot, legyen szó üzletről vagy kapcsolatról. Ha egyedülálló vagy, lehet, hogy találkozol valakivel, akivel hamar komolyra fordulnak a dolgok. Ha már párkapcsolatban élsz, tudd, hogy nem veszélyezteti most semmi a boldog, közös életet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás