promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 17: a Kos a múltban ragadhat, és ez veszélybe sodorhatja, míg az Ikrek készüljön stresszes napokra
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák felé egy váratlan kiadás közelít, szóval most kellene elkezdenie spórolni, a Mérleg hangulatát pedig nem csak az időjárás teheti tönkre. Néhány csillagjegy konfliktusba keveredhet, de ezeket el lehet kerülni. Nézzük, hogy miben segít számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A magánéletedben csak akkor tudod rendbe tenni a dolgokat, ha elengeded a régi sérelmeket. Túl sokat rúgózol a múlton, de az se jó, ha felemlegeted a másik ballépéseit. Le kell zárnod magadban sok mindent, amiben a barátaid nagy segítség lehetnek. Nyiss tiszta lappal, és sokkal boldogabb leszel. Ez a hét még kicsit döcögősen fog menni, de a következő már egy új kezdetet jelenthet a számodra.

Bika (április 21. - május 20.)

A mai napon meg kellene elégedned azzal, hogy neked van igazad, nem kell ezt minden áron bizonyítani. Felesleges dolgokra pazarolhatod az energiáidat. Ha van párod, akkor ideje lenne vele is több időt töltened. Rendszerezned kellene a dolgaidat, és jobban beosztani az idődet. Jelenleg kapkodsz, és ezért sok minden háttérbe szorul. Változtass időben, mert nem lesz ennek így jó vége.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Stresszes napok jöhetnek, de kordában kell tartanod az érzéseidet. Tudod jól, ha nem megy jól valami, akkor az nem a környezeted miatt van. A barátaid megpróbálhatnak ösztönözni és kitisztítani a fejedet egy mély beszélgetéssel. A negatív hangokat abszolút zárd ki, mert csak el fognak téríteni a céloktól. Még van időd célba érni a héten, viszont ez sok energiádat fel fogja emészteni.

Rák (június 22. - július 22.)

Feszültséget okozhatnak a pénzügyek a későbbiekben. Inkább már most kezdj el spórolni, hogy a hónap végén ne kelljen valami váratlan miatt a tartalékokhoz nyúlni. Ha van partnered, akkor ebből lehetnek is vitáitok. A munkában elkalandozhatnak a gondolataid, szóval muszáj leszel jobban koncentrálni. Nem engedheted meg magadnak a hibákat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A szerelmi életedben változások jöhetnek. Ha kapcsolatban élsz, akkor most picivel több szabadságra vágynál. Bármi is nyomja a lelked, üljetek le megbeszélni. Szingliként azonban vigyázz – egy olyan ember tűnhet fel az életedben, aki első ránézésre tökéletes, azonban nagyon nem passzoltok egymáshoz. A munkában mindenképpen a rutinodra támaszkodj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Finom és érzékeny hangulatban vagy, szóval nem tudsz csatát nyerni olyanokkal szemben, akik a leghangosabban kiabálnak és dörömbölnek az asztalon. Nem is kell, mert tudod jól, hogy te sokkal jobb vagy ennél. Az agresszió és az igazságtanság ki tud borítani, de lehet jobb, ha most elengeded a füled mellett. Maradj távol a zűrzavartól!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A hangulat ma eléggé nyomasztó körülötted, és elég bonyolult lesz feldobni. Nehezen tudsz megfelelni a mindennapok kihívásainak, szóval inkább befordulsz. Valószínűleg egy kis nyugalomra és csendre vágysz, amivel abszolút nincsen semmi gond, csak értesd meg ezt a környezeteddel. A feladataidba és vigyél egy kis rendszert, és ne akarj mindent azonnal megcsinálni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kisebb feszültségek üthetik fel a fejüket a környezetedben. Valaki, aki közel áll hozzád, rá akar venni, hogy fogadj el valamit, amit sosem tartottál helyesnek. Ha ez megtörténik, akkor nem kerülheted el a vitát. Vannak elveid, amikhez ragaszkodnod kell, mivel ettől vagy önmagad. Persze ne hevesen, hanem óvatosan érvelj – ez is kell a győzelmedhez.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vannak olyan gondok körülötted, amik a mai napig zavarnak, csak szép lassan megfeledkeztél róluk. Ezeket nem ártana helyrerakni, mert olyan időben fognak feltűnni, amikor nem kellene, ráadásul sokkal nagyobb méretben. A dráma abszolút nem hiányzik a hétköznapjaidból, szóval igyekezz nyugalmat teremteni a környezetedben.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás nem igazán kedvezhet neked. Ha vannak gyerekeid, akkor valamilyen konfliktus támadhat köztetek, de ezt jelzik a csillagok a munkahelyeden is. Lehet most le kell nyelned pár sértést, ami igazságtalan lesz. Ezt a környezeted később meg fogja bánni, szóval az a legjobb, ha nem generálsz vitát az egészből.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Arra talán a végtelenségig várhatsz, hogy megjelenjen valaki olyan az életedben, aki teljesíti minden igényedet. Ez a barátoktól és a párodtól sem várhatod el. Mindenkinek lesznek hibái, ahogyan neked is. Úgy is próbálhatsz jobb ember lenni, hogy közben elfogadsz másokat. Legyél egy picivel toleránsabb és így a környezeted is békésebb lesz.

Halak (február 20. - március 20.)

A tested a várad, amit nem szabad elhanyagolnod. Pedig lehet megtetted az utóbbi időben… Több testmozgás, picivel egészségesebb életmód segíthet abban, hogy jobban érezd magad. Ez nem azt jelenti, hogy ne engedhetnéd el magad olykor, mert az is kell, de mellette azért figyelj jobban az egészségedre. Változások jöhetnek az életedben, de ez is legyen köztük.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás