promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 16: a szingli Bikáknak ez egy érdekes hétkezdés lehet, míg a Vízöntőnek ideje lesz átgondolni a csapást
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előfordulhat, hogy elég lusta voltál néhány a dologban kedves Szűz, míg a héten végre elérhetsz egy olyan célt Bak, ami a végét jelentheti. Ha rosszul indult a heted, akkor főleg össze kell kapnod a mai napi horoszkópot!

Kos (március 21. - április 20.)

Kedvez a nap a kapcsolatoknak és az együttműködést igénylő dolgoknak. Használd ki a népszerűséget, és próbáld meg kicsit a javadra fordítani ezt. Végig az úton tudsz maradni, és olyasmiben arathatsz sikert ami nem éppen a te asztalod. Meg fog lepni, de örömet is fog szerezni. Szóval ez a nap tényleg fel tud tölteni energiával.

Bika (április 21. - május 20.)

A szingli Bikáknak ez egy érdekes hétkezdés lehet. Az utadba sodorhat valakit az élet, akivel el tudod képzelni a boldogságodat. Ettől függetlenül maradj visszafogott, és óvatos, még akkor is, ha tényleg tökéletesnek érzed. Kissé ingerültté, kötözködővé válhatsz. Mindenképpen fel kell töltődnöd este, ha hétvégén nem sikerült.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy érdekes esemény elkezd bonyolódni körülötted, ami akaratlanul is érinteni fog. Ne akarj benne elmerülni teljesen. Ha tartod a távolságot ettől az ügytől, akkor nem lehet semmi probléma. Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, szóval jobb, ha több terv van a tarsolyodban. Készülj fel minden eshetőségre, és akkor te okozhatsz meglepetést, nem fordítva.

Rák (június 22. - július 22.)

Jobban teszed, ha okosabban gazdálkodsz a pénzeddel. Most tényleg meg tudsz venni minden haszontalan dolgot, ami az utadba kerül. Ne engedj a csábításnak. A kétes üzleteket, és a kölcsönadást is kerülnöd kell. Kicsit éledezik benned a stressz, szóval este mindenképpen le kell vezetned a kedvenc tevékenységeddel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Túl könnyű most téged kizökkenteni. Jobba kell koncentrálnod a feladataidra, különben sok minden fel fog torlódni, ha nem tudod őket befejezni. Nem jelent túl jót, ha már a hét közepén el fogsz úszni mindennel. Az estéidet mindenképpen tedd egy fokkal nyugodtabbá, hogy fel tudj töltődni. Nyugodtan lehetsz picit önzőbb, szóval kényeztesd magad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Előfordulhat, hogy elég lusta voltál néhány dologban, szóval itt az ideje felrázni magadat. Készítened kellene egy listát is, hogy mik az elengedhetetlen ügyek a héten, és mik azok, amiket picit hanyagolhatsz. Ez nem ment jól mostanában, és az idődet is jobban kellene beosztani. Ne érezd magadat fenyegetve semmi miatt, egyedül az idő az ellenséged.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma a szokásosnál nehezebben tudod kifejezni magadat. Figyelj oda, hogy nehogy valamit félreértsenek, mert az konfliktusokat szülhet a környezetedben. A munkahelyeden végre pozitív fejlemények várhatóak, de ha éppen álláskeresésben vagy akkor is. A szenvedélyednek nagy lökést adhatnak a bolygók, szóval ezt használd ki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Aggodalmaskodhatsz néhány feladat miatt, pedig nem kellene. Minden rendben fog menni, szóval ne ess kétségbe. A türelmetlenségedet igyekezz visszaszorítani, mert főleg emiatt hibázhatsz. Ha van rá lehetőség, akkor tölts több időt a családoddal. Lehet most inkább egy nyugodt estére lenne szükséged velük.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A környezeted igazán passzív lehet, még a barátaid is. Előfordulhat, hogy túl sok csalódás érte őket a közelmúltban? Igyekezz mindenkivel megtalálni a közös hangot, és törődni mások érzéseivel, mert a héten neked is szükséged lesz erre. Az ügyek intézésében legyél türelmes, mert nem fog minden olyan gördülékenyen menni, mint gondolnád.

Bak (december 22. - január 20.)

A héten végre elérhetsz egy olyan célt, amit már régóta szerettél volna. Ez a nap nagy hatással lesz arra, hogy sikerülni fog-e. Pörgesd fel magad minden módon, és hozd ki magadból a maximumot. Ne félj attól, hogy túlhajtod magad, mert látva a pozitív eredményeket új szárnyakat fogsz kapni. Legyél optimista végre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az univerzum ma meglehetősen segíteni fogja az előrehaladásodat. Igyekezz figyelni a jeleket, mert ezek tényleg meg tudják könnyíteni a dolgodat mindenben. A munkádat azonban egy ember kimondottan hátráltathatja. Próbáld meg őt kizárni, hogy ne kelljen felesleges köröket futni a feladataiddal.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon figyelj oda, mert most nem engedhetsz a lágy szívednek. Nem veheted most át másnak a terheit, mivel van neked is elég. Lesznek olyanok a közeledben, akiknek még akkor sem hihetsz, ha éppen kérdeznek valamit. Ki kell gyomlálnod a kétszínű embereket az életedből, persze az az első lépés, hogy fel kell ismerned őket.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás