promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatért a mennyországból, majd elkezdett hangokat hallani - Pokoli lények ragadtak a lelkére
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mennyország után igazi rémálom várt a szenvedő tinire.

Örök kérdés, hogy vajon van-e élet a halál után, hiszen az emberek többsége ösztönösen elutasítja azt a teóriát, hogy csak úgy nyom nélkül elmúlunk, és eggyé válunk a semmivel, miután lejárt az időnk a Földön. Van, akik szerint a rosszak a pokolra jutnak, a jók pedig a mennyországba, és lehet, hogy van ebben valami igazság, mivel rengeteg olyan esetről lehet hallani, hogy valaki megjárta ezeket a helyeket egy halálközeli élmény során.

Egy Gabriel nevű férfivel egészen elképesztő dolog történt, amit első hallásra nehezen lehet elhinni, de állítólag mégis igaz. Még tini volt, mikor az osztálytársai cigarettával és egy furcsa itallal kínálták őt. Kiderült, hogy sósborszeszt ivott, amitől nagyon rosszul lett, elkezdett durván fájni a gyomra és nem látott. Kórházba került, az orvosok azt mondták a szüleinek, hogy nem fogja túlélni.

Gabriel egy ideig a klinikai halál állapotába került, és állítása szerint a mennyországba jutott, ahol találkozott olyan szeretteivel is, akiket sosem láthatott. A hely békés és csodálatos volt, ömlött belőle a szeretet, majd a nagyszülei azt mondták neki ott, hogy még nem jött el az ideje – a srác a kórházban ébredt fel, sikerült felépülnie, de utána szörnyű dolog történt.

A tini elkezdett hangokat hallani, egyre hangosabb sikítások gyötörték őt, árnyakat is látott, amiket mások nem. Alvás közben látta saját testét, és körülötte sötét, démoni alakokat, mintha csak le akarnának csapni rá. Nem merte elmondani senkinek, mivel nem akart elmegyógyintézetbe kerülni, de végül nem bírta tovább és beavatta az édesanyját. A hívő nő egyből a templomba vitte őt, hátha ott tudnak segíteni neki.

Ördögűzést javasoltak Gabrieléknek, ők pedig belementek. Elmondása szerint egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben, de érezte a testén, hogy valami nincs rendben, mivel izzadt és forróságot érzett a templomban, minden ködös volt. Leültették őt egy székre, imákat mondott neki egy pap és egy rejtélyes nő, a tini pedig közben egyre keményebb dörömbölést hallott a fejében – majd elhangzott az utolsó ima is, és csönd lett, a srác megszabadult azoktól a pokoli lényektől, amik kínozták őt és ráakaszkodtak a lelkére.

Gabriel azóta is jól van, és sosem fogja elfelejteni ezt az élményt, főleg azt a pillanatot, mikor a pap azt mondta neki, hogy sikerült megmenteni őt. Máig nem lehet tudni, hogy pontosan miről volt szó, mi okozta ezt a traumát – itt lehet meghallgatni a férfi történetét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás