promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 12: a Szűz kínos kalandokba csöppenhet, míg a Bika pokolian rossz emberekkel veheti körbe magát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán feje elkezdhet kitisztulni így a hétvége előtt, a Skorpió pedig roppant nehezen tudja beosztani az idejét. A legtöbb csillagjegy jobban jár, ha kidolgoz egy B tervet, ha esetleg valami rosszul sülne el a nap végéig. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A jelenlegi bolygóállás kreatív energiákkal ajándékoz meg. Ne csak az álmodozásról szóljon a közelgő hétvége, és a mai nap, mert ezt a tehetséget ilyenkor be kell építened a mindennapi életbe is. Ha egy problémát valamilyen csavaros megoldással oldasz meg, amit más nem tenne, az is igazi kreativitás. Próbálj meg lubickolni ebben, és használd ki.

Bika (április 21. - május 20.)

Fontos, hogy ügyesen tudj egyről a kettőre lépni. A karrieredben és a magánéletedben is szeretnéd végre látni, hogy elkezdenek fejlődni a dolgok. Közben felteheted magadnak a kérdést, hogy valóban a megfelelő emberekkel veszed-e körbe magadat. Érdemes átgondolni ezt, mert lehet, hogy akik a barátodnak mondják magukat egyáltalán nem azok.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A változás szele közelít feléd, és szeretnéd is, hogy elérjen. Ha szabad utat engedsz neki, akkor mindenképpen kezd az alapoknál. Ne csak a fejedben tüntesd el a rendetlenséget, hanem a környezetedben is. Előfordulhat, hogy az utóbbi időben rosszul sült el néhány dolog, de nem szabad, hogy ennél is több teher nyomja a lelkiismeretedet.

Rák (június 22. - július 22.)

Végre elkezdheted remekül érezni magadat a bőrödben, persze ehhez az is kell, hogy minimalizálni tudd a problémákat magad körül. Pislogsz kettőt, és már előtted is lesz a hétvége. Minden fontosabb dolgodnak pontot tudtál tenni a végére? Gondold át ezt alaposan, mert érdemes időben lépned. Ne legyél lusta, az aktív énedre van szükség.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Végre elkezdhet teljesen kitisztulni a fejed, és persze a szíved is. Érzelmesen, de határozottan át tudsz látni mindent. Érdemes megvizsgálnod magadban a kapcsolataid minőségét. Lehet van olyan ember a körödben, aki már rég nem érdemli meg azt a figyelmet és odaadást, amit kap. Otthon próbálj pozitívan viszonyulni mindenhez, még akkor is, ha most nem jöttök ki túl jól.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az elkövetkező napokban elég romantikus hangulatba kerülhetsz, de az is lehet, hogy az érzelmeidnek nagyobb a füstje, mint a lángja. Ne akarj olyan dolgot magadra erőltetni, amihez nincsen kedved. Kalandokba sem érdemes vágnod, mert kínos szituációkat szülhetnek, ráadásul magadat, és mást is becsapsz vele. Fordítsd az érzelmeidet a komolyabb célok felé.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kicsit türelmesebbnek és figyelmesebbnek kellene lenned a környezetedben élőkkel. Sok kritikát fogalmazhatsz meg mostanában, amik lehet jogosak, de nem találod a megfelelő hangsúlyt. Az akaratos természeted miatt némelyek teljesen háttérbe érezhetik mostanában magukat. Nem lesz jó vége, ha ezt tovább akarod folytatni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon kevés az időd, és nehezen is tudod beosztani. Képtelen vagy megtalálni az egyensúlyt a család, a barátok és a párod között. Pedig valamit csinálnod kell, mert ebben a káoszban csak mindenki azt fogja érezni, hogy hanyagolod őket. Persze azt is meg kell értetned velük, hogy te sem tudsz százfelé szakadni. Talán most csendesebb hétvégére lenne szükséged.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem várt fordulat következhet be az életedben. Ez lehet jó, vagy rossz is, mindenképpen fel kell készülnöd mindenre. Erős vagy, megvan benned mindig a problémamegoldó képesség, de ne feledd, hogy a családodhoz és a barátaidhoz mindig fordulhatsz, ha kételyeid támadnak. Semmilyen komoly döntést ne akarj ebben az időszakban meghozni.

Bak (december 22. - január 20.)

Szívesen letudnád gyorsan a feladatokat, hogy végre felszabadulhass, de nem szabad kapkodnod. A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy hibázhatsz, és ezeket nem lesz könnyű kijavítani a hétvége előtt. Gondold át alaposan, hogy mi az, ami határidős. A közeli környezeted jó hatással van a döntéseidre, szóval nem árt hallgatni rájuk.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem ártana neked most egy picit csendesebb időszak. A tavasz miatt forrhat a véred, de időt kell szánnod a pihenésre is. Most sokat visszakaptál a szabadságodból, igyekszel bepótolni a dolgokat, de az a legjobb, ha ezeket lépcsőzetesen teszed. Hétvégén igyekezz valami otthoni elfoglaltságot találni, és az se baj, ha picit egyedül vagy a gondolataiddal.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szeretsz a pénzügyekkel foglalkozni, pedig lehet, hogy kellene. Most jó ötleteid támadhatnak, amikkel túljuthatsz a nehézségeken. Lehet egy kis spórolással is rendbe tudsz magad körül tenni mindent, de ehhez komoly elhatározás kell. Sokszor érzed, hogy kellenének nagyobb dolgok, de hát sosem fog összejönni, ha már elherdáltad a pénzt a felesleges apróságokra.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás