promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 11: a Skorpiótól elfordulhat néhány ember, ha nem vigyáz, a Vízöntőnek pedig egy kis merészséget kell magára erőltetnie
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos szerelmi élete jelentősen felrázódhat, a Rákot pedig alaposan el fogja kerülni a szerencse, így jobb, ha nem kockáztat. Jó pár csillagjegynek a megegyezésre kell törekednie, ahogy közeledünk a hétvége felé. Lássuk, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A szerelmi ügyek behálózhatják a csillagjegyedet. Ha van párod, akkor meg kellene beszélnetek egy elhúzódó problémát. Meglehet, hogy jelenleg amúgy is zavaros a kommunikáció köztetek. Szingliként hamarosan több lehetőség is felbukkanhat előtted. Ha több vasat tartasz a tűzben, azzal elég nagy hibát követsz el. Már van annyi rutinod, hogy eldöntsd, kivel randiznál igazából.

Bika (április 21. - május 20.)

Energikusnak érzed magad, amit valahogy bele kell tenned a munkádba. Remekül haladhatsz, így végre több időd maradhat magadra. Gondolj át alaposan mindent, mert akadnak olyan dolgok, amiket már régóta elhanyagolsz. Ha pozitívan állsz az élethez, akkor jelenleg csak jó dolgokat kaphatsz vissza tőle.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A mostani bolygóállás miatt picit érzékenyebb lehetsz a kelleténél és félreérthetsz dolgokat. Ne feledd, hogy a környezeted nem akar neked rosszat semmiben. Ha felüti a fejét valami gond, akkor pillanatok alatt elveszítheted a kontrolt. Muszáj leszel visszalendülni, különben ez a nap rosszul sülhet el, de akár a hét maradék része is.

Rák (június 22. - július 22.)

Egyáltalán nem baj, ha kiszabadulsz a négy fal közül, de most igazán szükséged lenne egy kis passzív pihenésre is. A munka után olykor édes a semmittevés. Ha sok stressz ért mostanában, akkor viszont lehet jobb lenne a társaság. Olykor jó kibeszélni magunkból a gondokat. Közben ne kockáztass semmiben, mert a szerencse nem a te pártodon áll.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Pozitív változások uralkodhatnak ezen a napon, de ehhez neked is nyitottnak kell lenned mindenre. Kicsit megvisel a változatos tavaszi időjárás, legszívesebben csak bezárkóznál, pedig ez rossz ötlet. Ki kell szabadulnod, mert most tudsz igazán élni. A pénzügyeid is hamarosan helyre fognak billenni, de azért még ne kezdj bele eszeveszett költekezésekbe.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Tisztában láthatod a dolgokat, mint eddig bármikor. Lehet lesznek felismeréseid a múltból, amiket nem ártana tisztáznod. Előfordulhat, hogy valamiben nagyon rosszul döntöttél. Talán nincsen még késő helyrehozni, de tanulni belőle sosincs. Ne legyél közben rámenős, csak akkor osztogass tanácsokat, ha kérik. Az idegesítő embereket jelenleg nagyon nem tudod elviselni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy barátodnak a közeljövőben nagy szüksége lehet rád. Természetesen a lelki ismereted is úgy lesz tiszta, ha segítesz neki, de ne vállalj túlzott terheket magadra. Tudod jól, hogy a saját dolgaidat is rendbe kell tenned. A megfelelő energiákat először erre összpontosítsd. Először csak próbáld meg a megoldás felé vezetni az illetőt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha bizonytalan vagy valamiben, akkor nyugodtan hagyatkozhatsz a megérzéseidre. Néha kell egy kis lazaság, nem kell görcsösen ragaszkodni a kitaposott úthoz. Az értelem helyett most az ösztönös megérzés fog nyerni nálad. Közben meg kell találnod a munkahelyeden a közös hangot, mert lehet te nem érzed, de néhány kolléga kezd elfordulni tőled.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem árt ma egy kicsit óvatosnak lenned. Nem szabad, hogy túl sok kockázatot vállalj be. Nagyon uralkodnak benned az érzelmek, és ezek képesek elvakítani a józan ítélőképességedet. Főleg a szerelmi ügyeket kerüld el. Ne hagyd, hogy a párod hosszú távú terveket erőltessen rád. A munkahelyeden legyél türelmes, ha nem megy valami egyből.

Bak (december 22. - január 20.)

Szerencsés időszak lehet ez, de az is benne van a pakliban, hogy túl nagy felelősséget fog rád tenni a sors. Ebben annyi jó van, hogy te döntheted el, vállalod-e ezt a megmérettetést. Ha úgy döntesz igen, és elég lelki erő van benned, akkor jól jöhetsz ki belőle. Ügyesen kell összefognod az energiáidat, hogy mindenre jusson.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma igazán igényled a szeretetet, de azért ne várd el, hogy körberajongjon mindenki. Ha van párod, akkor viszont egy romantikus estét tölthettek együtt. Nem muszáj megtervezni semmit, csak sodródj az árral. Azonban ha szingli vagy, akkor lehet, hogy már nagyon igényelnéd, hogy valaki melletted legyen. Ehhez merészség is kell, szóval kezdeményezz!

Halak (február 20. - március 20.)

Különösen sokat dolgoztál az utóbbi időben, és hamarosan elkezdheted kamatoztatni ennek az előnyeit. Gondold át, hogy miket tettél le az asztalra az utóbbi időben, mert az eredményeid még több motivációval tudnak feltölteni. A tapasztalatok között lehet van pár olyan, ami nem kellemes, de te mindig tudsz tanulni a hibáidból.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás