promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 27: az Oroszlánt a lelki problémák küldhetik padlóra, míg a Halakat alaposan elkerüli a szerencse
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek végre hátat tud fordítani a stressznek, a Mérleg előtt pedig olyan ajtók nyílhatnak ki, amikre nem is számított. Ne feledd, hogy közeleg egy hosszú hétvége, szóval a legtöbb csillagjegynek minél előbb össze kell kapnia magát. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Igazán reflektorfénybe kerülhetsz a mai napon, de nem biztos, hogy ez pozitív lesz. Sok szem szegeződhet rád, így el kell kerülnöd a hibákat, ellenkező esetben te leszel a fekete bárány a környezetedben. Különben sem szeretnél a középpontban lenni, még úgy sem, ha valami jó dolgot teszel le az asztalra. Használd a rutinod, intézd el, amit muszáj, aztán inkább húzódj háttérbe. Nem is baj, ha kicsit magaddal foglalkozol végre.

Bika (április 21. - május 20.)

A mai napon igazán tudnak inspirálni a művészi dolgok. Indíts olyan dolgokkal reggel, amik felszabadítanak, például hallgasd meg a kedvenc zenédet. Meglátod, ha pozitívan állsz a dolgokhoz, akkor az nagyon erős lökést tud adni mindenhez. A barátaiddal való beszélgetések is ösztönzőek lehetnek. Ne félj elmerülni a mélyebb témákban, és megnyílni, mert ez vezethet rá a helyes útra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Végre eljött az a nap, amikor elkerül a stressz. A jelenlegi bolygóállás a legjobbat hozhatja ki belőled, ha engedsz neki. A környezetedet szabályosan el tudod bűvölni, és mindenkit le tudsz venni a lábáról. Láss az emberek mögé, és add meg nekik, amit hallani szeretnének. A romantikának is különösen jól kell mennie. Ha van párod, akkor tisztázhatjátok az esetleges problémákat.

Rák (június 22. - július 22.)

Az aprólékosságod kifizetődő lehet ezen a napon. Ne csak másokat, de saját magadat is ellenőrizd, mert ekkor mehet gördülékenyen minden. Bármilyen projekt, amibe belevágsz, legyen az akár egy ügy elintézése is, az sikeres lesz így, szóval ne aggódj a kudarc miatt. A sok teher miatt muszáj leszel este végre kikapcsolni. Ne engedd, hogy járjon az agyad, de persze azt se, hogy a környezeted az idegeiden táncoljon.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne engedd, hogy a lelki problémák eluralkodjanak rajtad. Ha valami nyomaszt legbelül, akkor mindenképpen beszéld ki magadból. A barátaid, és a családod is ott lehet támasznak. Gondold át, hogy kik tudnának a legjobban motiválni. Igyekezz megteremteni a nyugalmat, mert az nem fog magától eljönni. Tudod jól, hogy ezért olykor erélyesebben harcolni kell, de megéri.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz ki végre sütkérezhetsz a sikerben. A legtöbb problémát is sikerül lassan helyreraknod magad körül, bár még mindig vannak olyan szegletek az életedben, amiket elhanyagolsz. Közben törekedj a harmóniára és a békére magad körül. Már egy kisebb vita is ki tud zökkenteni. Gondolj át mindent alaposan, és tedd azt, ami helyes.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Többet kell gondolkoznod a jövődről. Szerelem, munkahely, vagy valami más mozgolódik az agyadban, amiben szeretnél előrelépni? Mindenképpen kezd el kidolgozni a terveket magadban, különben nem fogsz tudni haladni. Ha konfliktus van körülötted, akkor abba ne avatkozz bele, csak a saját kis világoddal törődj. Hamarosan olyan ajtók nyílhatnak ki előtted, amikre nem is számítottál.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nehezebben találod a közös nevezőt az emberekkel. Próbáld meg ne csak a saját, hanem az ő érdekeiket is nézni. Ez most jelenleg az, ami visszazökkenthet a helyes irányba. Ha van családi konfliktus, azt sem ártana rendezni. Őszintén beszéljetek, és ne csak a száraz tények kerüljenek terítékre, hanem az érzelmek is. Ha nem most, akkor ezeket a gondokat a közelgő hétvégén meg kell oldanotok.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma különösen érzéki és szenvedélyes lehetsz. Ha van partnered, akkor ennek bizony ő ki fogja tudni használni az előnyeit. Tervezzetek valami olyat, amit mindketten imádtok. Ha komoly feladatok állnak előtted, akkor kitartónak kell lenned. Sajnos ebben pont nem vagy szenvedélyes, és hamar ráunsz mindenre. Ne tegyél így, mert akkor kitolódhat a napod.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne akarj senkit se kritizálni, még magadat se. Vedd elő a pozitív látásmódodat, mert most az tud a legjobban átsegíteni a nehézségeken. Így a kötelezettségeidet is hamarabb fogod letudni, aztán jöhet az édes pihenés. Talán van valami hobbid, amit régóta hanyagolsz. Ha azt elővennéd, akkor tökéletesen zárhatnád a napot.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Vannak olyan emberek, akiket tisztelsz, és akikre felnézel? Tőlünk rengeteg inspirációt gyűjthetsz. Az is sokat segíthet, ha a helyükbe képzeled magadat, hogy ők miképp reagálnának egy adott problémára, vagy szituációra. Ha át tudod tőlük venni a jót, akkor még egy szinttel magasabbra emelkedhetsz. Szeretsz fejlődni, szóval tedd ezt! A következő napok nagyon megfelelőek lesznek erre.

Halak (február 20. - március 20.)

Igyekezz kihozni minden szituációból a legtöbbet. A félszavas válaszok most nem lesznek elegek, ahogyan a problémákat se veheted félvállról. Szívesen segítenél másoknak, de előbb a te dolgaidat kell helyre tenned. A jelenlegi bolygóállás szerint elkerül a szerencse, és a pozitív energiák szóval csak saját magadra támaszkodhatsz. Ez azt is jelenti, hogy ne most kezdj el kockáztatni, különben bukás lesz a vége.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás