promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 26: a Kosnak szerelmet vallhat valaki, míg az Oroszlán így tudja túlélni a váratlan fordulatokat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűz alaposan megbánthat valakit, a Vízöntőnek pedig a bulizást kellene picit háttérbe szorítania, mivel a jóból is megárt a sok. Lesz olyan csillagjegy, aki előtt új utak nyílhatnak meg, de ki kell használniuk az univerzum adta lehetőségeket. Lássuk, hogy mit üzen most számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Bár szeszélyes az időjárás, de a tavasz igazán ott van a levegőben, ami szerelmet hozhat a csillagjegyednek. Lehet valaki szerelmet vall neked, akiért már hosszú ideje rajongsz. Persze az előfordulhat, hogy nem is sejtetted ki az. Ez még akkor is megbolygathatja a dolgokat, ha esetleg van kapcsolatod. Mérlegelj, és ne dobj el semmilyen lehetőséget, és találj rá a boldogságra.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabad behunyt szemmel járnod, és az álmodozást is háttérbe kellene szorítanod. Fontos, hogy maradj két lábbal a földön a következő időszakban. Ha te nem lépsz határozottan valamiben, akkor nem fog az öledbe pottyanni a megoldás. Arra is érdemes figyelned, hogy ne veszítsd el a motivációdat. Ha felpörögsz, onnantól már nehezen lankad majd a lendületed, de azt valahogy muszáj leszel elérni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Alaposan pánikba eshetsz, ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnéd, és ez ha ez megtörténik, akkor az egész heted összeomolhat, mint egy gyenge lábakon álló kártyavár. Lehet várnod kell pár napot, hogy a kirakós minden darabja a helyére kerüljön, de legyél türelmes. Ne félj attól, hogy nincs meg valamiben a tehetséged – akad elég ismerősöd, ha valaminek nem vagy a mestere, akkor kérj segítséget. Minden alkalmat meg kell ragadnod, hogy haladni tudj.

Rák (június 22. - július 22.)

Hinned kell a tetteidben, szóval ne érezz semmilyen félelmet, vagy kétséget. Nyugodt tengeren tudsz haladni a céljaid felé, és a hullámokat csak te generálhatod, szóval ne akard másra fogni, ha valami esetleg nem megy. Hamarosan egy új, nyugodtabb alakulhat ki körülötted. Most valóban az a legjobb, ha az izgalom teljesen elkerül.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Néhány váratlan fordulat nehezítheti meg a napodat. A rutinod segíthet minden pácból kimászni, szóval ne ess pánikba. Keresd magadban a megoldást, mert ott van, még ha picit ásni is kell hozzá. Előtérbe fog kerülni a kitartó éned. Jó alkalom, hogy megszabadulj valamilyen káros szenvedélytől, ami régóta kísért. Az egészségesebb életet alapból is előtérbe kellene hoznod valahogy.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Akarva-akaratlanul is megbánthatsz valakit a figyelmetlenségeddel. Koncentrálnod kell arra is, hogy hóbortosabb vagy a kelleténél, és egy tréfa akár rosszul is elsülhet. Akad néhány ember, akik nagyon érzékenyek a környezetedben. Ettől függetlenül épp itt az ideje, hogy picit felszabadulj, és kiengedd a gőzt. Ha görcsös leszel, akkor a heted sem fog túl jól alakulni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezen tudod elviselni a kötöttségeket, és ez most erősen elő fog jönni nálad. Szabad akarsz lenni, és új kalandokat szeretnél keresni. Azért vigyázz, hogy ezekkel az új kihívásokkal ne lépj át semmilyen határt. Nehezebben tudsz szót érteni a környezeteddel ilyenkor, és ha nem vigyázol, akár meg is sértheted őket.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Fontos változások várhatóak az életedben. A mostani munkáddal és projektjeiddel megalapozhatod a későbbi sikereidet. Ne aggódj, még akkor sem, ha nem vagy olyan pozícióban, mint kellene. Legyél mindenképpen szorgalmas és kitartó, bárhol is jársz most. Közben nem ártana figyelmesebbnek lenned ma, kicsit szétszórtan kezded a napot.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy kisebb viszály alakulhat ki közted és valakivel a környezetedben. Ez lehet egy családtag, de akár egy munkatársad is. Ne akarj rögtön magadnak igazat adni, se drasztikus eszközökhöz folyamodni, különben elfajulhat a dolog. Simítsd el az ügyet, és minden mondatod előtt számolj el legalább háromig. Este kapcsold ki végre az agyad, különben túlterheled.

Bak (december 22. - január 20.)

Váratlan problémák üthetik fel a fejüket körülötted, amiket sajnos nem fogsz tudni egyedül megoldani. Érdemes lenne türelmesebbnek lenned, mert a kapkodás most semmi jóra nem fog vezetni. Később előkerülhet egy olyan barátod, aki egy csapásra meg tudja oldani ezeket a gondokat, de mindenképpen segíteni tud neked. Jobb, mintha egyedül nézel szembe velük.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Igazán elemedben érezheted magad. Világmegváltó terveket szövögethetsz, amiket szívesen osztasz meg másokkal. Lehet először csak tréfálkozásnak gondolod, pedig sok mindent hasznosíthatsz belőle, ha szortírozol picit. Nagy kedved van mostanában kimozdulni, na meg a bulikhoz, pedig vissza kellene fognod magad még picit. Most inkább a pihenés és a munka legyen az első, nehogy visszanyaljon a fagyi.

Halak (február 20. - március 20.)

Új érdeklődési köröket fedezhetsz fel, amik teljesen lenyűgözhetnek. Mindig szívesen sodródsz az újdonságok felé, de közben már meglévő projekteket hanyagolhatsz. Előbb legyen befejezve valami, aztán mehetsz tovább. A vonzerőd egyre nagyobb lesz, amit ha szingli vagy, akkor ki is tudsz használni. Legyél merész és kezdeményezz.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás