promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 22: a Kos feje fölé megérkeznek a sötét felhők, míg a Bak szerelmi élete alaposan széthullhat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagjegyed akár bele is vághat valami újba a hétvégén, de ehhez nyitottnak lenned. Nézzük, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Bár azt hiszed mindent okosan megoldottál, de mégis felhők kezdhetnek el gyűlni a fejed fölött a hétvégén. Ezek első ránézésre sötétek és fenyegetőek, de el tudod őket űzni, mert maradt még benned energia, valamint motiváció. Bármilyen fordulat is vár rád, aprólékosan gondolj át minden feladatot, és ne ess pánikba. Mindennek van megoldása, csak sokszor más utat kell keresni hozzá.

Bika (április 21. - május 20.)

Valahogy olyan érzésed van, hogy mindenki teljesítette a kitűzött célját körülötted, csak te vagy lemaradva. A hétvégén ki kellene tisztítanod a fejedet, és elültetni a gondolatot, hogy nem szabad másokra figyelned. A kudarc akkor ütheti fel a fejét, ha csak ez jár az agyadban. Legyél pozitív, gyűjtsd össze az energiáidat, és törj előre. Este csak magaddal foglalkozz: találd meg a szeretet és a kiteljesedés érzését.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Már megint előtérbe kerülhet a vitázós éned, ráadásul olyan harcokba is beleugorhatsz, amikbe teljesen felesleges. Kontrolálnod kell az indulataidat, mert néhány dolog miatt elveszítheted a fejedet. Igyekezz a saját utadat járni, és a saját dolgaiddal foglalkozni. Nagyon fontos, hogy a hétvégén megtaláld az egyensúlyt, azokkal az ügyekkel meg ne foglalkozz, amiket már úgy se tudsz elintézni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha jól kevered a kártyáidat, akkor tényleg tükörsimán alakulhat ez a mostani hétvége. Ha van lehetőséged segíteni másoknak, akkor mindenképpen tedd meg, mert azt kamatostul vissza fogod kapni. A családoddal és a pároddal is igyekezz közös nevezőre jutni, hiszen csak így tudod megőrizni a nyugalmat magad körül. A nagy feladatokat most kerüld, nem fogsz velük egyáltalán előrébb jutni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Érdekes társaságba csöppenhetsz a hétvégén, és végre ki is tudsz szabadulni. Félre kellene tenned minden előítéletedet, pillanatnyi benyomások alapján ne mondj negatív véleményt senkiről. Meglátod, nagyon hasznos emberekkel futhatsz össze. Legyél nyitott mindenre. Fel kell oldódnod mindenképpen, mert nagyon feszült heted volt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelenlegi bolygóállás sajnos nem igazán kedved neked. Bár általában nagyvonalú vagy másokkal, most különösen idegesít, ha a másik nem az, és mindenbe belekötsz. Ha van párod, akkor az ő akadékoskodása egyenesen fel tud dühíteni. Mindenképpen próbáld megőrizni a türelmedet. Le kell vezetned a felesleges feszültségedet már a hétvége elején.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Igaz hétvége van, de örülsz annak, ha aktívan kapcsolódhatsz ki, és van valami haszna is a tevékenységednek. Igazából keress is valami ilyesmit, mert ez tud feltölteni teljesen energiával. Most valóban össze tudod kötni a kellemeset a hasznossal. Ha esetleg a barátaidat vagy a családot is be tudod vonni, akkor még jobban érezheted magad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygóállásnak köszönhetően ösztönösen ráérzel majd a környezeted igényeire. Ki kell szabadulnod, mert kiválóan érezheted magad minden társasági összejövetelen. Egy régi kapcsolatot személyesebbé tehetsz, sőt, akár több is lehet a dologból, ha nyitott vagy. Ha kapcsolatban élsz, akkor azonban jobban kell figyelned a másikra. Most minden hibát meg tudsz bocsátani.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai napon az lenne a legjobb, ha a gyakorlati feladataidra koncentrálnál. Este azonban mindenképpen ki kell kapcsolódnod. Az a legjobb, a közeli barátaiddal töltheted az időt. Sok olyan téma feljöhet, ami eléggé benned rekedt. Közben hagyj magadnak mindenre elegendő időt. Kapkodnod semmivel sem szabad, élvezz ki mindent.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha párkapcsolatban vagy, akkor figyelj jobban, mert eléggé elhanyagolod a társadat. Igényelné a figyelmet, de ezt te hétvégén se nagyon akarod megadni neki. Később gondok lehetnek ebből. Az önzőséged amúgy is előjött kicsit, csak te nem veszed észre, azonban a környezeted igen. Most le kellene mondanod a zajos társaságról és átgondolni a dolgokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ideje megszüntetni a régit, és behozni valami újat. Legyél kicsit nyitottabb ezen a hétvégén, és próbálj meg új dolgokat felfedezni magad körül. A következő napok alkalmasak lehetnek arra, hogy életre keltsd az álmaidat, de ehhez nem szabad egyhelyben toporognod. Tágítsd a tudásod és az elmédet, ahogyan csak tudod, mert nagy hasznát fogod venni.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szabad ma meghátrálnod az intenzitástól. Kezdenek felszabadulni benned az energiák, amiket ha okosan használsz, akkor megállíthatatlan lehetsz. Az új utakra persze fel is kell készülnöd. Már most hétvégén átgondolhatod, hogy mit szeretnél elérni a következő héten. Tegyél lépéseket a szebb jövő felé, és bízz a sikerben. A környezetedet azonban ne vond bele ebbe, vannak utak, amiken neked kell okosan végigmenned.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás