promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 20: az Oroszlán pokolian rossz döntéseket hozhat, míg a Mérlegnek figyelnie kell az univerzum jeleire
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreket lehúzhatja a mélybe a többi ember negativitása, a Baknak pedig meg kell tanulnia elengednie a múltat. Most sok csillagjegy meg fog tudni újulni, de ez elhatározás kérdése is. Lássuk, milyen útmutatást ad neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Jóval nehezebb lesz megszerezni azt, amit szeretnél, ha állandóan csak azon jár az agyad, hogy miképp irányíts másokat. Az a megfelelő taktika, ha törekedsz az egyensúlyra a környezeteddel, és kompromisszumokat kötsz. Hogy mindenben a te akaratod érvényesüljön, és csak neked legyen jó, az egyszerűen képtelenség a mai világban. Azokat a szituációkat jelenleg igyekezz elengedni, amiből már most látod, hogy nem lehet hasznod.

Bika (április 21. - május 20.)

Fontos, hogy ma minden szituációban kerüld a káoszt. Engedd útjára a képzeletedet, és játssz le minden lépést az agyadban. Ha megfelelően kommunikálsz az emberekkel, és megérted őket, az is a malmodra hajthatja a vizet sok mindenben. A lényeg, hogy mindenben meglesznek a lehetőségeid, csak ki kell használnod őket. A jelenlegi bolygóállás még szerencsét is sugároz feléd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az emberek negatív energiái most rád is óriási hatással lehetnek, és lehúzhatnak a mélybe. Ilyenkor jogosan teszed fel a kérdést, hogy mi a baj a világgal? Próbálj pozitív látásmódot bevinni a környezetedbe, de azért közben tudatosítsd magadban, hogy nem tudsz mindenkinek örömet okozni. Különben is, először magaddal kellene foglalkoznod. Igyekezz a helyes irányba terelni ezt a maradék pár napot hétvégéig, aztán nyiss új lappal.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet mozgósítanod kell a tartalékenergiáidat, hogy minden rendben menjen körülötted. Hamar vissza fogsz tudni térni a rendes kerékvágásba, a te csillagjegyedet semmiképpen sem szabad félteni ebben. A sikerek új lendületet fognak adni neked a hét további részéhez. Az fontos pont lesz, amikor visszanyered az optimizmusodat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Általában türelmes vagy, de nehéz helyén kezelned néhány dolgot, szóval feleslegesen förmedhetsz rá emberekre. Próbáld meg magadba zárni ezt, és ne vetítsd ki senkire. Gyönyörűen építkezel, ahogy csak tudsz, szóval ezt ne akard kapkodással elrontani. Pokolian rossz döntéseket is hozhatsz a sietséged miatt, amitől borulhat minden. Türelmesen gondolj át mindent, és ne kapkodj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az életed izgalmas fordulatokat vehet. Ha sok volt a probléma mostanában, akkor végre meg fogod találni a megoldásokat. Ehhez persze az is kell, hogy ki tudj használni néhány kiskaput. Az az első, hogy ezeket fel kell ismerned. Vágysz az elismerésre, mint mindenki más, de hát ez munkát és kitartást igényel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Döcögősebben indul a napod, de a végére büszke lehetsz majd magadra. Ne csak a rutinodra támaszkodj, hanem próbálj meg kockáztatni abban, amiben tudsz. Kövesd azokat a jeleket, amiket az univerzumtól kapsz. Az se baj, ha olykor mások elképzeléseit hasznosítod a munkádban. Mindegy, csak ügyesen haladj előre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A környezeted értékelheti a gondoskodó természetedet. Legyél nyitott mindenkivel, mert ez téged is fel tud dobni. Most erős hatással lehet a hangulatodra, hogy milyen viszonyt ápolsz a barátaiddal. A kreativitásod is ebben az időszakban csúcsosodhat ki. Ki kell használnod minden plusz energiádat, mert később bánni fogod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elkezd feltámadni a csillagjegyed aktív és befogadó természete. Bármilyen ötlet is jut eszedbe, ne vesd el azonnal, mert lehet, csak később fogod megérteni a lényegét. Mások ösztönzőleg hathatnak rád, így olyan barátokkal, ismerősökkel vedd körbe magad, akikből árad most a pozitív energia. Ügyelj az egészséges egyensúlyra.

Bak (december 22. - január 20.)

Igyekezz felszabadítani az embereket magad körül, ha túl görcsösek, mert így tudod a leginkább kézben tartani az irányítást. A szeretetedet sem árt néha kimutatni. Közben néhány dologban frusztrált lehetsz. Láncok kötnek a múlthoz, olyan emlékekhez, amiket végre magad mögött kell hagynod. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyél.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ki kell gyomlálnod magadból a negatív gondolatokat. Gondolj úgy a lelkedre, és a belsődre, mint egy kertre, amit tavaszra rendbe kell rakni. Ha virágzásnak indul, akkor te is bátrabban vághatsz bele egy új kezdetbe. Közelebb kell picit hoznod az álmaidat, és a bizonytalanságodat megszüntetni. Jelenleg csak a határozott éned hozhat győzelmet.

Halak (február 20. - március 20.)

Ez a nap ösztönzőleg hathat rád. Lehet kipróbálnál valamilyen új dolgot, és ez hiányzik is az életedből. Cselekedj úgy mindenben, ahogyan a szíved diktálja, és próbáld meg ledönteni a falakat magad körül. Semmi gondot nem okozhat, ha ki akarsz picit törni a megszokásokból. Vannak időszakok, amikor a te csillagjegyedet visszafogják a stabil pontok.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás